Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

En mar reg ota varok arra hogy vegre ket csatarral jatszunk szerintem sokkal eredmenyesebb lenne,nem szeretem igazabol ezt az egy csataros meg oldast!Valbali irta:Én is ezen gondolkodtam, hogy R10 hiányában nincs balszélsőnk, viszont a vezetőség mindenáron csatárt akar venni, szal elképzelhető, hogy vmi kétcsatáros játékot fogunk játszani, ahova Henry mellé kell még vki.
Én is ezen gondolkodtam, hogy R10 hiányában nincs balszélsőnk, viszont a vezetőség mindenáron csatárt akar venni, szal elképzelhető, hogy vmi kétcsatáros játékot fogunk játszani, ahova Henry mellé kell még vki.Laza írta:nem,de az h elment Ronnie ki lesz a Bal közép?iniesta?mert sliva meg vdv jo lenne...esély 0%Bautista írta:Laza irta: de azrt én megis csak oda tenném Cácerest is!
meg ha leigazolnánk,Silvat,VDV-t vagy Tevezt akkor a világ legjobb csapata lehetne Guardiolaval...
miért mitt vársz vegyünk meg mindenkit minden világsztárt?
ha meg Eto'o elmegy akkor Tevez-el pótolnám...ennyi..meg nem hiszem h ezek Világsztárok...
nem,de az h elment Ronnie ki lesz a Bal közép?iniesta?mert sliva meg vdv jo lenne...esély 0%Bautista írta:Laza irta: de azrt én megis csak oda tenném Cácerest is!
meg ha leigazolnánk,Silvat,VDV-t vagy Tevezt akkor a világ legjobb csapata lehetne Guardiolaval...
miért mitt vársz vegyünk meg mindenkit minden világsztárt?
Szerk.: Bocsi nem ovlastam vissza. Egyébként énis erre gondoltam LG amit te leírtál. Tuti csak vmi kamu volt a cikk.Zozzy 5 írta:Ez nekem is fura volt egy kicsit, de gondolom nem akarta most ebben a nyilatkozatban ezt hánytorgatni, a riporter se kérdezett vissza ezekre.Fernando írta:Nagyon szimpatikus nyilatkozat volt amit adott Hleb, de egykét dolgot nemértek.
Korábban szidta Wengert, hogy nem jó a taktika stb, Fabregas is kapott, hogy önző és hasonló jelzők. Most meg a legnagyobb edző Wenger, a legjobb barátja meg Cesc.
Hát igen, ezt én is furcsállom...Fernando írta:Korábban szidta Wengert, hogy nem jó a taktika stb, Fabregas is kapott, hogy önző és hasonló jelzők. Most meg a legnagyobb edző Wenger, a legjobb barátja meg Cesc.
Ez nekem is fura volt egy kicsit, de gondolom nem akarta most ebben a nyilatkozatban ezt hánytorgatni, a riporter se kérdezett vissza ezekre.Fernando írta:Nagyon szimpatikus nyilatkozat volt amit adott Hleb, de egykét dolgot nemértek.
Korábban szidta Wengert, hogy nem jó a taktika stb, Fabregas is kapott, hogy önző és hasonló jelzők. Most meg a legnagyobb edző Wenger, a legjobb barátja meg Cesc.
mint minden játékos az új csapatában ahova igazol. Mi lenne ha azt mondaná h "nem akarok mindent megtenni a csapatomért"Patrickbarca írta:kumma szimpatikus és tényleg mindenütt azt nyilatkozza hogy bármit megtesz a csapatért
Ezt nyilatkozta:Valbali írta:Hleb ismét nagyott nőtt a szemembe, nagyon szimpatikus nyilatkozat, nem az a nagy klasszikus szövegű(álmom volt a Barca kiskorom óta stb.)
de azrt én megis csak oda tenném Cácerest is!Bautista írta:szerintem D. Alves mellet hleb volt a legjobb igazolás
Ő tökéletes a csapat pont egy ilyen játékosra volt szüksége a barcának !!
más csapatok csak irigykedhetnek ránk hogy megszereztük!
ja nem lenne rossz Arsavin csak egyelőr még a csatárgondoknak kéne megoldódniuk mert a KP-ja már úgy nagyjából összeállt és most ha Eto'o elmegy akkor oda fontosabb lenne új és JÓ embert szerezniValbali írta:Hleb ismét nagyott nőtt a szemembe, nagyon szimpatikus nyilatkozat, nem az a nagy klasszikus szövegű(álmom volt a Barca kiskorom óta stb.)hanem egy korrekt, csapatember nyilatkozata. Sztem eddig talán az év igazolása.
(Márcsak Arsavin kéne)
Tuti kamu volt...abban a cikkben olyan voltak, h Hleb azt mondta, teljesen mások az elképzelési a futballról, mint Wengernek. Ugyan már...kulcsar.l írta:Én azt érdekesnek tartom, hogy nem rég még szidta Wengert és Fabregast, most meg kijelenti, hogy ő a legjobb barátja.![]()