Fernando írta:
Ezzel teljesen egyet értek! Annyi olyan ember jár ide frumozni, aki elég keveset tud a labdarúgásról. Énsem gondolom, hogy sokat tudok róla, de többet mint egyesek. Valaki ha már nem hallja a Barca kezdő felsorolásánál Ronaldinho, Deco vagy Eto'o nevét és helyette hall egy Hleb, Keita vagy egy Berbatov nevet már rögtön sír, hogy hol vannak a nagy nevek... Itt kérem csapat formálódik, nem sztárgyülekezet. Véleményem szerint akik itt voltak nálunk meghatározó játékosok mikor idekerültek nem voltak világsztárok. Ronaldinho: sztár volt, egy jo játékos a francia bajnokságban, nálunk világsztár és a világ legjobbja lett, Eto'o: Mallorca, spanyol kiscsapat, átlagos gólerős afrikai csatár, nálunk világsztár lett. Deco: egy meglepetéscsapat kiemelkedő játékosa, portugáliában sztár, nálunk világsztárlett belőle. Úgyvélem, minél nagyobb nevek lettek nálunk annál rosszabbul teljesítettek. Szerintem jól igazoltunk idén. Hlebet Decohoz hasonlítanám. Mindenki jo játékosnak tartja, nálunk világsztár lehet, Keita egy nagy tehetség 28 éves kora ellenére, talán nálunk a világ egyik legbiztosabb középpályásává válik. Ennyia véleményem erről.
Jah,csak azt felejted el,hogy akik előtte ide jöttek [lsd. Deco,Ronaldinho,Eto'o] valamit letettek az asztalra,ha nem is voltak világsztárok.De ilyen 0 Berbatovok sosem alkottak kiemelkedőt,sőt..s ezzel akarunk mi csapatot építeni?Eto'o-t meg eladjuk..ez szerintem hatalmas hiba..Keitával semmi bajom,be is válhat akár..de Hlebet sosem tartottam nagy lövésnek,most sem tartom..nem hiszem,hogy a Portos Deco szintjén lenne..reménykedjünk.Nem várok nagy sztárokat,de Eto'o eladásával hatalmas baklövést követünk el..nem látok a helyére alternatívát..amíg ilyen Drogba,meg Berbatov nevek repkednek,elég nagy sz.rban vagyunk.