Samuel Eto'o #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.17. 20:43:46

gekkodan írta:Senki sem ragaszkodik, nem vagyok olyan típus, aki egy ember miatt szereti a Barcát, mint egyesek, akik most temetnek minket R10 miatt.

Szakmailag indokolatlan, dilettáns és ostoba lépés. Bárhogy fognak divatrukkerezni, stb, vagy nem értitek amit mondok, vagy teljesen ködben látjátok a focit. Könyörgöm emberek, a Primera elmúlt éveinek legjobb támadóinak egyikéről van szó, Afrika többszörös legjobb játékosáról, aki nélkül idén még a BL-t sem értük volna el.

TE JÓÓÓ ÉG. Komolyan nem értitek????? :roll: :roll:
hagyd őket szerintem :? jobban járunk...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.17. 20:42:06

Senki sem ragaszkodik, nem vagyok olyan típus, aki egy ember miatt szereti a Barcát, mint egyesek, akik most temetnek minket R10 miatt.

Szakmailag indokolatlan, dilettáns és ostoba lépés. Bárhogy fognak divatrukkerezni, stb, vagy nem értitek amit mondok, vagy teljesen ködben látjátok a focit. Könyörgöm emberek, a Primera elmúlt éveinek legjobb támadóinak egyikéről van szó, Afrika többszörös legjobb játékosáról, aki nélkül idén még a BL-t sem értük volna el.

TE JÓÓÓ ÉG. Komolyan nem értitek????? :roll: :roll:
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.17. 20:41:54

Igen,igazad van,én ezt képtelen vagyok megérteni hogy miért akarják elküldeni...majd ha egyszer kiderül akkor elfogadom a vezetőség döntését...és ha mondjuk jövő júniusban azt látom a góllövőlistán hogy:
"Etoo helyettese No.9: 26 gól" akkor megértem a döntést :wink:

ami bajnoki címhez segíti a Barcánkat :twisted:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2008.07.17. 20:42:42-kor.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Léfe
Entrenador del Barça

2008.07.17. 20:40:11

Nem kell besz..ni, hogy Etoo elmegy. Ujak kellenek, bár kedvelem jó pénzért nálam mehet. Nem is értem ezt a majom ragaszkodást nehány játokossal szemben. Ha tavaj ilyen jellegü cserék történtek volna talán jobban állna a csapat. Kettő támadó kell, egy baloldalra, neveket nemszoktam irni - értelmetlen. Az edző tapasztalatlansága engem is aggaszt, de most nem lehet ezzel mit tenni, majd meglátjuk.
Fecó
Guardiola
Capitá del Barça

2008.07.17. 20:38:43

Indok nelkul nincsen semmi es akarmilyen meglepo meg akkor sincs ha nem latjuk ezt az indokot, csak hat ti "hitetlen mindenert zugolodok" ezt keptelenek vagytok felfogni.
Carles Puyol Saforcada
Jugador d'estrella

2008.07.17. 20:32:10

csababarca írta:
gekkodan írta:Újra elmondom a véleményemet: szánalmas, felháborító és kritikán aluli, szakmailag értékelhetetlen döntés Eto'o elzavarása. Arról már nem is beszélve, hogy egy Adebayorral szerencsétlenkedünk, aki sosem lesz képes pótolni Eto'o-t, Berbatov még annyira sem. Ezek az emberek legfeljebb Samuel cseréjének felelnének meg. De nem, mi okosak vagyunk és a takarításkor azt az ember küldjük el, aki a pályán kívüli rossz húzásai ellenére is megrúgja szezononként az elvárható 20-30 gólt, sérülésekkel is. Guardiola ebből a szempontból egy barom. Laporta pedig ne ossza Csíkivel, hogy teljes támogatásukat adják Eto'o elzavarására, mert 2 héttel ezelőtt azért a szurkolók kijelentették, hogy Laporta kicsit ingatag lábakon áll. Az elnöksége épphogy működőképes, Guardiola pedig edzőként semmit nem tud felmutatni ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket tegyen a világ egyik legjobb csatáráról. Szánalmas, kiborító, vérlázító.

Legfeljebb egy Ibrahimovics, egy Tevez, vagy egy Drogba, vagy egy Villa, vagy egy Torres tudná Eto'o-t TALÁN pótolni, de ez sem biztos. Illik a csapathoz, a játékrendszerhez, magasról tojok rá, hogy magánéletében mit csinál. CéRoni is prostizni jár, mégis a világ legjobbja.

Szóval nem fogom elfogadni és nem fogok beletörődni, hogy ilyen ostobaságot csinálunk. Ha elküldik, mutassanak fel a felsoroltakból egyet. De egyébként meg kell tartani.
ezzel egyetértek...hasonlóan vélekedek én is...
nincs indok,amiért el kéne engedni :? elnézést,nem elengedni,mert az még a jobbik eset,hanem elZAVARni :evil:
lehet hogy valamit látnak a dologban a klub vezetői de ez azért nem normális dolog hogy Eto'ot aki ennyire beépült a csapatba csak úgy elzavarjuk!! :evil: :evil:
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2008.07.17. 20:27:27

gekkodan írta:Újra elmondom a véleményemet: szánalmas, felháborító és kritikán aluli, szakmailag értékelhetetlen döntés Eto'o elzavarása. Arról már nem is beszélve, hogy egy Adebayorral szerencsétlenkedünk, aki sosem lesz képes pótolni Eto'o-t, Berbatov még annyira sem. Ezek az emberek legfeljebb Samuel cseréjének felelnének meg. De nem, mi okosak vagyunk és a takarításkor azt az ember küldjük el, aki a pályán kívüli rossz húzásai ellenére is megrúgja szezononként az elvárható 20-30 gólt, sérülésekkel is. Guardiola ebből a szempontból egy barom. Laporta pedig ne ossza Csíkivel, hogy teljes támogatásukat adják Eto'o elzavarására, mert 2 héttel ezelőtt azért a szurkolók kijelentették, hogy Laporta kicsit ingatag lábakon áll. Az elnöksége épphogy működőképes, Guardiola pedig edzőként semmit nem tud felmutatni ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket tegyen a világ egyik legjobb csatáráról. Szánalmas, kiborító, vérlázító.

Legfeljebb egy Ibrahimovics, egy Tevez, vagy egy Drogba, vagy egy Villa, vagy egy Torres tudná Eto'o-t TALÁN pótolni, de ez sem biztos. Illik a csapathoz, a játékrendszerhez, magasról tojok rá, hogy magánéletében mit csinál. CéRoni is prostizni jár, mégis a világ legjobbja.

Szóval nem fogom elfogadni és nem fogok beletörődni, hogy ilyen ostobaságot csinálunk. Ha elküldik, mutassanak fel a felsoroltakból egyet. De egyébként meg kell tartani.
ezzel egyetértek...hasonlóan vélekedek én is...
nincs indok,amiért el kéne engedni :? elnézést,nem elengedni,mert az még a jobbik eset,hanem elZAVARni :evil:

Esetleg akkor engedném el ha mondjuk Torres jönne a helyére,legfeljebb még Villa/Zlatan....
Adebajorokkal,meg Berbatovokkal nem kéne hülyéskedni...ott van Henry akkor már...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csababarca 2008.07.17. 20:32:22-kor.
balboa7
Entrenador del Barça

2008.07.17. 20:27:13

gekkodan leírta az én véleményemet is...

torres,villa,zlatan...ők tudják ezt a szintet amit eto'o...

hlyeség elküldeni, úgy ahogy van..
a többi igazolásról meg jelöltekről nem is beszélek...veszettfejszenyele :?
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!
Kép
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.07.17. 20:25:32

AMEN! Alleluja! :wink:
Kép
gekkodan
Director del Fútbol

2008.07.17. 20:23:43

Újra elmondom a véleményemet: szánalmas, felháborító és kritikán aluli, szakmailag értékelhetetlen döntés Eto'o elzavarása. Arról már nem is beszélve, hogy egy Adebayorral szerencsétlenkedünk, aki sosem lesz képes pótolni Eto'o-t, Berbatov még annyira sem. Ezek az emberek legfeljebb Samuel cseréjének felelnének meg. De nem, mi okosak vagyunk és a takarításkor azt az ember küldjük el, aki a pályán kívüli rossz húzásai ellenére is megrúgja szezononként az elvárható 20-30 gólt, sérülésekkel is. Guardiola ebből a szempontból egy barom. Laporta pedig ne ossza Csíkivel, hogy teljes támogatásukat adják Eto'o elzavarására, mert 2 héttel ezelőtt azért a szurkolók kijelentették, hogy Laporta kicsit ingatag lábakon áll. Az elnöksége épphogy működőképes, Guardiola pedig edzőként semmit nem tud felmutatni ahhoz, hogy ilyen kijelentéseket tegyen a világ egyik legjobb csatáráról. Szánalmas, kiborító, vérlázító.

Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Los Banditos
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.07.17. 20:14:41

Guardiolának nincs szüksége rá. Szerintem ezt nyugodtan írhatjuk az ő számlájára. Ha a Valenciába menne, az veszélyes lenne ránk nézve. Menjen Olaszországba, Angliába, Taskentbe, csak ne maradjon a La Ligaba.
in to exile
Danka00792
Director del Fútbol

2008.07.17. 20:09:22

lui1698 írta:A lehető legjobb ha megcsináljuk a Villa Eto' cserét! sztem
Majd nem ezt mondod/mondjátok, hogyha nekünk rugdossa a gólokat Eto'o a Valencia - Barca meccseken... :roll:
Még mindig azt mondom hogy végzetes hiba -volt- lemondani róla.
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.07.17. 20:02:58

off:patrickbarca.. hidd el nekem .. azzal h ugnaazt a hozzasolas masolod at tobb topicba... cask egy kis ideig lesz tobb hozzaszolasod... semmi mast nem ersz el vele.... es kulonbsen is fassagot irtal mert RONALDINHO EL AKART MENNI!!!... off vege.
sztem gyanusan van vmi a hatterben eto'oval amirol mi roha.dtul nem tudunk semmit... maskulonben kicist erthetetlen lenne h mitol ez a kategorikus elzantsag h eto'ot eladjuk... sztem az csak kifogas h nincs benne pep terveiben...
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.07.17. 19:42:34

Replay gondolatmenetével értek egyet. Egyszerűen a miért-re leszek nagyon kiváncsi,nem hiszem,h Samu ennyire elhatározottan el akarna menni.

Bár sok apróbb,és talán nagyobb dolga is volt,de nem szabadna megvállni tőle.
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
Patrickbarca
Barça C

2008.07.17. 19:38:01

Szerintem a barca megcsinálta az ezredév legrosszabb "üzletét" ronaldinho eladásával!!
Én adtam volna lehetőséget neki ő nem felejtett el focizni csak kevés lehetősége volt majd jövő ilyenkor sopánkodni fogunk hogy eladtuk a világ valaha élt egyik legjobb játékosát!! Mikor ért 120 millát nem adtuk el most 21+4 ért eladtuk BRAVO!!!
Forca BArca
Patrickbarca
Barça C

2008.07.17. 19:34:30

szerintem silva+10 milla eto'ért vagy villa eto'o csere +3-4 milla ráfizetés lenne jó
Forca BArca
depth
Capitá del Barça

2008.07.17. 19:33:49

Sokaknak miért csak Villa az elfogadható Eto'o távozása esetén? Tudom, h sokan azt fogják mondani, h nem így van, de egy meccsen lőtt három gólt, meg a svédeknek a végén, és onnantól kezdte mindenki írni, h VillaVillaVilla. Addig elvétve pár embernek jutott eszébe, aztán egy-két meccsen jól játszott és hirtelen jól fellett kapva. Ez az Európa bajnokság átka. Pl. egy hétig látni se lehetett a fórumban a sok Arshavintól.

Eto'o nagyon jó játékos, de Pep se hülye. Higgyétek már el, h biztos megvan az oka arra, h miért küldi el Eto'ot. Mi ezt nem tudjuk, de engem utólag nem is fog érdekelni, h ha más is meglövi helyette a gólokat.

Miért adna el, egy minden évben jól teljesítő középcsatárt? Direkt szétakarja rombolni a csapatot? Kiakarja rúgatni magát? Kétlem. Szvsz, tudja a dolgát.
robbyt
Barça B

2008.07.17. 18:58:46

lui1698 írta:A lehető legjobb ha megcsináljuk a Villa Eto' cserét! sztem
szerintem min. 5 milkát(de inkább 10-et) rá kellene fizetni a barcának!És nem azért mert villa annyival jobb,hanem mert a valencia is jól tudja,hogy meg akar a vezetőség szabadulni samutól...
Mosquito

2008.07.17. 18:54:15

fcjoc írta:a fél fórum olyan elfogult eto'o-val kapcsolatba hogy ihajj. van más jó csatár is, aki tudja ezt a szintet nyujtani. jöjjön villa vagy torres, esetleg adeb. gl
A számok és a tények nem ezt mutatják. Villa mindössze 9 hónappal fiatalabb a kameruninál ennek ellenére közel sincsenek olyan mutatói. Torresnek és Adebayornak ez volt az első elfogadható szezonjuk. Ráadásul mind a 2 csak a pl-ben bizonyított ami semmire sem garancia, főleg Fernando esetében aki már játszott a lligaban és nem teljesített túl jól.
Talán, ha van 1-2 aktív csatár akinek jobb statjai vannak, mint Eto'o-nak, de ők már Samunál is öregebbek vagy megszerezhetetlenek.
Van még a srácban min. 3-4 szenzációs év és aztán Barca legendaként távozhatna vagy visszavonulhatna tőlünk. És ezt még megkoronázná az a tudat, hogy a nagy riválistól vettük. De nem, nekünk ez nem kell. Mikor volt utoljára ilyen csatárunk? Nem ezt érdemli és mi szurkolók sem.
Hiába van itt Puyol, Xavi, Iniesta akik majd innen a Barcaból vonulnak vissza, mert ez nem hozza lázba az embert. Ebben nincs semmi különös, hiszen természetes dolog(legalábbis van rá bőven példa), hogy a jól teljesítő sajátnevelésű játékosok a nevelőegyüttesükből vonulnak vissza. Sok ilyen lesz még, de a világ egyik legjobb játékosát(csatárát) sok sok évig megtartani és méltón búcsúzni tőle majd karrierje végén, na az már különleges és ritka dolog ami jó érzéssel tölti el a szurkolókat. Nekem ezért is nagyon fájó, hogy így lemondunk róla. :(
lui1698
Llegenda del Barça

2008.07.17. 18:48:36

A lehető legjobb ha megcsináljuk a Villa Eto' cserét! sztem
Kép
Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
dodes
Barça C

2008.07.17. 18:27:56

hát szerintem is jó lenne villa -eto'o csere:D
Baly8
Barça C

2008.07.17. 18:22:19

Szerintem eggy eto'o villa csere jó lenne mindkét klubb számára, mivel eto változást vinne a valencia játékába míg villának csak a nevét mondod ki máris gól esik :D :wink:
cps46
Entrenador del Barça

2008.07.17. 18:21:14

Xavinho írta:Ez a vezetőség egy nyár alatt elég sokat hibázott:
-Frank helyére nem egy kezdőt kellet volna hozni,aki indok nélkül szór ki játékosokat és beszél össze-vissza
-egy zsákbamacska középső védőért nem lett volna szabad 17 milliót elszórni,főként úgy,h a csapatnál már volt 5!
-Decot és Giovannit nem kellett volna olyan könnyen elengedni,elvégre a portugál még mindig egy zseni és ezt bizonyította az EBn is, a mexikói meg egy nagy ígéret,akinek csak némi tapasztalat kell és sztár lesz (kettőjük árából jött össze Cáceres-é...röhej)
-Daniel Alves nagy fogás,de nem egy jobbhátvéd fogja megváltani a világot...nem ért 32 milliót
-a csapat irányító nélkül maradt Deco eladásával és úgy tűnik,h Hlebbelakarják pótolni,aki remek játékos,de az ő feledatkörére már két zsenink is van: Xavi és Iniesta
-az eddig sikeres(az utóbbi két évben csak pénzügyileg,de azért ez sem mellékes) vezetőség nagy része már távozott ( elhagyták a süllyedő hajót..)
-végül pedig mindenképp megszabadulnának egy olyan csatártól,aki most van pályafutása csúcsán(27 éves),mindig a maximumot nyújtotta és akivel kapcsolatban csak koholt,valótlan vádakat lehet megemlíteni, egyszóval nála jobbat keresve sem fogunk találni (az meg csak hab lenne a tortán,ha egy nagy ellenfélnek,a Valenciának adnánk)
Inkább jött volna Rossel,h rendet rakjon!Sok balfék!
(Nem mondom,h nincsenek pozitívumok,de jóval kevesebb van belőlük..)
Az Eto'o-s cuccal tudok egyetérteni, a többinek fele se igaz.
CPS46 - Régi tippjáték fan!!!

THE DOCTOR
fcbarca10
Jugador del Barça

2008.07.17. 18:10:16

matyi02 írta:
fcjoc írta:a fél fórum olyan elfogult eto'o-val kapcsolatba hogy ihajj. van más jó csatár is, aki tudja ezt a szintet nyujtani. jöjjön villa vagy torres, esetleg adeb. gl

Villa jó Torrest nem adja a Live ...:( otvan Ade az is ok
És még sok csatár van aki tudja helyetesiteni Eto'o se ugy jöt hogy ő volt a legjob otvan Ibra, Adriano (Güiza ot let volna olcson) Drogba Huntelar, Kun Agüero, Benzema,Toni,Klose,Podolski,Berbatov Nem azt mondom hogy ezeket szeretem de ezek sztem mind megszerezhetök és nagyon jó csatárok (Persze még lehetne irni :D)

Ebből mind megszerezhető?
Ibrahimovic: most hosszabított vele az Inter
Adriano: 1
Agüero: A Barca nem tud versenyezni az MU-val érte és amugyis drága mulatság lenne
Benzema: kiszemelt volt, de nem jött össze
Toni, Klose: tavaly kerültek a Bayernhez, úgyse válnak meg tőlük
Podolski: 2
Berbatov: megegyezett vele az MU
Ez összesen 2 játékos és egyik se lenne bombaigazolás
noname
Llegenda del Barça

2008.07.17. 18:06:52

Replay írta:Na jó, most lefekszem egy kicsit, pihenni...
http://www.sport.es/default.asp?idpubli ... cio_PK=803
40 milláért felőlem mehet.
Ha jól értem a dolgot, akor csak 6 hónapra igazolnák le.Talán nem is lene hülyeség, ha Etoo elemenne: 6 hónapig most eltűnne, kapna egy valag pénzt, aztán télen jöhet vissza egy európai nagycsapatba.
Mindenesetre kezd ez is érdekes lenni. :D :lol:
A Fifa egy szégyen
Lezárt