Barça Igazolások 2008-09
Laporta elismerte, hogy R10-ért 32milliót ajánlott a Man City és reményei szerint ezen a héten rendeződik a brazil ügye.
Eto'o-val kapcsolatban pedig elmondta, hogy a klub nem kapott értékelhető ajánlatot a kameruniért, igy valószinü, hogy folytatja.
Eto'o helyzete nagyon érdekes, hiszen Pep többször kijelentette, nem számol vele. Igy nem ő lesz az elsőszámú támadó, azt viszont nehezen képzelem, hogy majd ül a padon (vagy ott sem).
Eto'o-val kapcsolatban pedig elmondta, hogy a klub nem kapott értékelhető ajánlatot a kameruniért, igy valószinü, hogy folytatja.
Eto'o helyzete nagyon érdekes, hiszen Pep többször kijelentette, nem számol vele. Igy nem ő lesz az elsőszámú támadó, azt viszont nehezen képzelem, hogy majd ül a padon (vagy ott sem).
A hozzászólást 4 alkalommal szerkesztették, utoljára Replay 2008.07.14. 13:43:00-kor.
- per@z
- Barça B
- Kapcsolat:
Sztem sem kéne Adebayor!!Inkább probálják megszerezni villát!!Ha nem sikerül sztem eto'o akkor is menjen mert hogy kijelentették hogy a csapatnak nin csrá szüksége,nem biztos hogy a jővőben mindent meg fog tenni a csapatért mind ahogy eddig!!De ne legyen igazam!!Sztem egy szélső támadó kéne ide!!Titi behuzodna középre egyikoldalon messi másikoldalra vennének valakit aztán Henry középen rugdosná a golokat ez tuti
Meg sztem ade nem jobb mint eto'o !!! Da ha mégis jobb,annyival nem mint az ára mutatja!!!!!Eto'o jobb
Erre való a szerkeszt gomb! L.
Meg sztem ade nem jobb mint eto'o !!! Da ha mégis jobb,annyival nem mint az ára mutatja!!!!!Eto'o jobb
Erre való a szerkeszt gomb! L.
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
Am olvastam tegnap egy olyan cikket (Ade ügynöke nyilatkozta) h az Arsenalnak kell a a lóvé szal kicsivel több mint a felénnél vagyis 25-28 körül el lehet vinni.De ezt is a Milannak reklámozta.Szal az lenne a legjobb ha Eto'o maradna. 
Szerk:Már nemtom hol olvastam
.
Legközelebb jól jegyezd meg, hogy hol, mert kapásból töröljük. És sose törölj ki moderálást, mert nem csak azért van nagyal és pirossal hogy te jól lásd, azt megoldhatnánk privátban is.

Szerk:Már nemtom hol olvastam

Legközelebb jól jegyezd meg, hogy hol, mert kapásból töröljük. És sose törölj ki moderálást, mert nem csak azért van nagyal és pirossal hogy te jól lásd, azt megoldhatnánk privátban is.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.07.14. 12:34:33-kor.
- DaNNy
- Jugador d'estrella
Hleb érkezésével gondolom kizártunk más játékost Deco helyére. Vagy nem oda vettük? Nem vagyok annyira tisztában Hleb psztjával. De ha Ronaldinho megy ilyen magas összegért,akkor szerintem harca lehetne/kellene szállni Silva-ért,mondjuk kevés esélyt látok rá
. Európabajnok lett és magas lehet az ára,de 25-30körül elengednék szerintem Valenciábol,és összeállhatna a középpályán egy kisebb tengely: Xavi-iniesta-Silva,EB-n is jól ment nekik 

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára DaNNy 2008.07.14. 12:30:54-kor.
FORCA BARÇA! |EL BARÇA ES MES QUE UN CLUB|
Silva / Villa
Silva / Villa
Hello..Visszatértem.Egy kis OFF-al kezdenék:Leállok az örökös felállásokkal nem fogok napi 100 felállást leírni.Ezt megígérem.
Az igazolásokról:
Hleb-nek örülök sztem 15-ért ilyen játékost nagy biznisz volt.
Ez az Eto'o+10=Ade szégyen!
Sztem marad Ade.Ugyanis Wenger már cáfolja Martins és Santa Cruz ügyét is.
Legjobb lenne ha Eto'o maradna.
Viszont ezt a Thiago Nevest leigazolnám.Írányítót és középcsatárt is jól játszik.10 milkáért megéri.
Mást nem kell igazolni.
Ronnie-t nagyon tiszteltem de remélem h a City megveszi.Sajnálom h ez lett Ronnie-ból de...ez van.Már mennie kell.
Az igazolásokról:
Hleb-nek örülök sztem 15-ért ilyen játékost nagy biznisz volt.
Ez az Eto'o+10=Ade szégyen!
Sztem marad Ade.Ugyanis Wenger már cáfolja Martins és Santa Cruz ügyét is.
Legjobb lenne ha Eto'o maradna.
Viszont ezt a Thiago Nevest leigazolnám.Írányítót és középcsatárt is jól játszik.10 milkáért megéri.
Mást nem kell igazolni.
Ronnie-t nagyon tiszteltem de remélem h a City megveszi.Sajnálom h ez lett Ronnie-ból de...ez van.Már mennie kell.
Hernanes és Thiago Neves talán, illetve, ha eladjuk Eto'ot, akkor valszeg egy csatárt.Varatrix írta:Még 2 igazolás, de mien posztra? Szerintem nincs túl sok emberünk a középályán.fcjoc írta:még 2 igazolás, és teljes a keret. remélem megfelelően döntenek, bár már annyi név felmerült..
off: örülök a "szigorításoknak"..(Gudjohnsen most megy, vagy nem?) Mert csatár kérdés is van Ezquero miatt...
Off: Szigorítás, nincs vele semmi baj. Még a végén normális topik lessz.
De awt az létezik, vagy ATW re gondoltatok?
Dede, köszi!

- Varatrix
- Director del Fútbol
Még 2 igazolás, de mien posztra? Szerintem nincs túl sok emberünk a középályán.fcjoc írta:még 2 igazolás, és teljes a keret. remélem megfelelően döntenek, bár már annyi név felmerült..
off: örülök a "szigorításoknak"..

Off: Szigorítás, nincs vele semmi baj. Még a végén normális topik lessz.
De awt az létezik, vagy ATW re gondoltatok?
Dede, köszi!
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Hááát nem tudom, én mindig úgy voltam vele, hogy az igazolások nagy része pletyka, így kiválogatni, hogy mi az és mi nem szinte lehetetlen. Tényleg vannak kamu oldalak ahol sok valószerűtlen hír jelenik meg, de sose lehet tudni, hogy véletlenül nem találtak e célba vele. Jó ötlet a fekete lista, de őszintén szólva nem értem ezt a nagyon erős megszorítást...meg hát aki ilyen oldalakat olvas...szerintem mondjuk az egész topicnak az lenne a lényege, hogy megvitassuk ezeket a dolgokat, nem hogy mindig az legyen a vége, hogy "ez kamu, hagyd a fenébe "stb...
- Andris
- Adminisztrátor
Mert aprópénzt adtak csak érte, bár nem is csoda. Jólesz keretfeltöltésnek..Saviola írta:Szerencsétlen izlandit miért nem tudtuk eladni..
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
még 2 igazolás, és teljes a keret. remélem megfelelően döntenek, bár már annyi név felmerült..
Bizony, Hleb érkezése és Ronaldinho eladása nélkül -53 000 000 az átigazolási 'mérleg'. Ez persze r10 eladásával kicsit javulni fog, de még úgy is elképesztő összeg.Messa írta:Nemnem! Valbali az idei igazolásokra mondta, hogy mínuszban vagyunk, nem éves szinten.bty írta:nah ezt nem értem volt egy cikk miszerint a klub éves szintetn pluszban hacsak 10 millával is de szerintem ez hülyeség hogy minuszban vagyunk

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
- Andris
- Adminisztrátor
Kedves fórumozók!
A Barca Igazolások topik színvonala rendkívül visszaesett, így új kiegészítő szabályokat vezettünk be. Nagyon sokan linkelgetnek pletyka oldalakról, s ezekre rengeteg felesleges válasz jön, hogy kamu az egész, ilyen helyekről ne linkeljünk, stb... Ennek megakadályozására mostantól tiltva van a következőkben felsorolt oldalak belinkelése, híreinek idézése, és az azokra való hivatkozás. Minden ilyen jellegű hozzászólást azonnal törölni fogunk. A topicba betenni kívánt hírt, információt, vagy akár idézetet pedig (félreértések elkerülése végett) megjelölt forrással szíveskedjetek beírni!
A "fekete lista":
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal tiltva van.
(A lista bövülni fog, ha hasonló új oldalak jelennének meg, az Észrevételek topikban ti is ajánlhatok oldalakat kitiltásra.
Ha a közeljövőben nem javul a helyzet, akkor egy rendkívül szigorú szabályzat léphet életbe az Igazolások topikban.)
Előre köszönjünk mindenkinek az odafigyelést!
Eurobarca Team
A Barca Igazolások topik színvonala rendkívül visszaesett, így új kiegészítő szabályokat vezettünk be. Nagyon sokan linkelgetnek pletyka oldalakról, s ezekre rengeteg felesleges válasz jön, hogy kamu az egész, ilyen helyekről ne linkeljünk, stb... Ennek megakadályozására mostantól tiltva van a következőkben felsorolt oldalak belinkelése, híreinek idézése, és az azokra való hivatkozás. Minden ilyen jellegű hozzászólást azonnal törölni fogunk. A topicba betenni kívánt hírt, információt, vagy akár idézetet pedig (félreértések elkerülése végett) megjelölt forrással szíveskedjetek beírni!
A "fekete lista":
www.samsungsport.hu
www.topfoci.hu
www.stopli.hu
www.foci24.com
www.bulvarsport.hu
www.nb1.hu
Továbbá minden .gportal, .atw és .extra kiterjesztésű oldal tiltva van.
(A lista bövülni fog, ha hasonló új oldalak jelennének meg, az Észrevételek topikban ti is ajánlhatok oldalakat kitiltásra.
Ha a közeljövőben nem javul a helyzet, akkor egy rendkívül szigorú szabályzat léphet életbe az Igazolások topikban.)
Előre köszönjünk mindenkinek az odafigyelést!
Eurobarca Team
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Andris 2008.07.14. 12:12:10-kor.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- per@z
- Barça B
- Kapcsolat:
SZtem eto'o sokkal jobb mint adebayor!Adebayor 1-2 szezonban tünt fel eto'o pedig évek ota a barcát szolgálja!!Meg Henry-nek is az első szezonjában nem ment,kitudja,lehet Adebayornak sem menne!Ki rugná a golt?Eto' ezt jelnleg megteszi!!Amugy Eto'o 107 mecssen 77 golt rugott ami azért nem kis szám!!Ade képes lenne erre?Ugyanonnan jött ahonnan titi neki sem biztos hogy menne!Ottvan villa!!Ő lenne a jo vétel!!Ő már eddig is spanyolországba focizott!!Nem nagyon kéne beilleszkednie!!Meg ő sokkal többet ér mint Ade!!D asztmondják 40-millioért őt is ellehetne hozni esetleg!!Hát olcsobban Ádé-t sem fogják!Az én szememben Ade olyan mint Arshavin, feltüntek egy szezonban azt kész!!Azelött hol voltak?És hol volt Eto'o és villa!!Eto' és villa sokszor bizonyitották hogy sztárok!!De Ade és Arshavin csak egy szezonba tüntek ki!!Sztem akkor sem nagyon!!
Hajrá barcelona!!!!!!!!Messi a legjobb mindörökre!!!!!!44
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Nemnem! Valbali az idei igazolásokra mondta, hogy mínuszban vagyunk, nem éves szinten.bty írta:nah ezt nem értem volt egy cikk miszerint a klub éves szintetn pluszban hacsak 10 millával is de szerintem ez hülyeség hogy minuszban vagyunk

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=775443
Valamint olvasható még egy hír, miszerint Berbatov már szinte MU-játékosnak tekinthető...róla is lemaradtunk, habár nekem ez nem okoz akkora gondot... Szerintem Ronnie-ból többet nem hozhatunk ki, erre igent kéne mondani...
Valamint olvasható még egy hír, miszerint Berbatov már szinte MU-játékosnak tekinthető...róla is lemaradtunk, habár nekem ez nem okoz akkora gondot... Szerintem Ronnie-ból többet nem hozhatunk ki, erre igent kéne mondani...
Véleményem szerint aki Etoo-t és 10 misit ad Adebayorért,az közveszélyes őrült. Eladjuk a legjobb góllövőnket, aki még fiatal is egy olyanért aki jól fejel, de a lába sehol sincs(Etoohoz legalábbis).
nah ezt nem értem volt egy cikk miszerint a klub éves szintetn pluszban hacsak 10 millával is de szerintem ez hülyeség hogy minuszban vagyunkValbali írta:Arról nem is beszélve, hogy a bevételi oldal jóvabb kisebb,mint a kiadási, és még sztem R10 eladásával is minuszban vagyunk.
Eto'oval kapcsolatban annyit, hogy mindenki tudja, hogy egy rendkívül jó képességű, ám drága és jól fizetett játékosról van szó. Ronnie esetében valamelyest könnyebb a helyzet, ő gödörben van, remnykednek a klubok, hogy áron alul meg tudják szerezni. Eto'o azonban most is nagyot játszott, hiába húzzák le egyesek, ha megnézik, hogy milyen gólátlagot produkált idén, és ezzel hogy áll a liga összes játékosát figyelembe véve, akkor asszem mindenki elgondolkodhat azon, hogy ő még mindig formában van, és megéri őt megtartani, hiszen remek játékos...igazábőól azt nem értem, hogy Pep anno kijelentette, hogy akarja Villát...na mármost ő egy alacsony, fejelni nem igazán tudó játékos, ellenben az elzavarásra ítélt Samu, aki magas és jól fejel, ezt már bizonyította...szerintem az elküldésének csakis viselkedési problémái lehetne, mert minden más tekintetben klasszis...én bízom abban, hogy Pep képes lesz betörni Eto'ot és akkor egy minden tekintetben tökéletes játékos lesz jövőre...
- Fernando
- Llegenda del Barça
Los Banditos írta:Nem okoskodás, csak egy kis infó, aki nem tudná.:
Látom sokan már egyből látják azokat a pénzeket, amiket az eladott játékosokért kapunk. Silvára, Adebayorra, Villára attól még jelenleg nem lesz sokkal több pénz, mint amennyit most tudnánk rá áldozni. Mert ugyan a City 32 milliót fizethet majd R10-ért, de ezt természetesen nem egy részletben utalják át. Ez lehet akár 6-7 ütem is.
Ettől függetlenül a Barcának van annyi fedezete, hogy ameddig nem érkezik meg az összes pénz, addig a sajátjából intézze el a dolgait. De énsem akartam beleszólni. Az a 6-7 ütem befog fejeződni nyárig az biztos, de én szerintem egyben fognak fizetni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- stefanl10
- Jugador del Barça
- Kapcsolat:
Most olvastam egy arsenalos honlapon hogy adebayort féláron is eladnák mert kell nekik a pénz mert nagy anyagi csődben vannak az új stadion építése miatt.
Justice for Hungary!!!!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
Kárpátia!!!!!!!!!!
-
- Barça B
Adebayor megszerzését illetően nem biztos hogy annyira jó nekünk hogy Dinho a Cityhez megy, ugyanis ha Ronaldinhot nem akkor Ade-t tuti megszerzi a milan... nekünk meg nem tudom ki fog maradni, ugyanis Etoo van annyira dacos hogyha neki egyszer kimondták hogy mehetsz akkor menni is fog.
A jelenlegi helyzetből szerintem az Ade-Neves-Hernanes igazolások tűnnének a leg szimpatikusabbnak a számomra.
Sajnálom hogy Silva nem fog jönne, dehát ez van
A jelenlegi helyzetből szerintem az Ade-Neves-Hernanes igazolások tűnnének a leg szimpatikusabbnak a számomra.
Sajnálom hogy Silva nem fog jönne, dehát ez van

-
- Barça C
Erről mi a véleményetek?
Rendkívül érdekesnek találom hogy komolyabban egy klub sem érdeklődik Eto'o iránt, ajánlatokról meg tényleg nem lehet hallani.
Szerintem egy 30-35 millióért őt is eladnák, és annyit azért szerintem megérne más kluboknak is!! Több olyan csapat van ahol kellene egy olyan kaliberű csatár szerintem mint ő! pl: AC Milan, Chelsea.
Rendkívül érdekesnek találom hogy komolyabban egy klub sem érdeklődik Eto'o iránt, ajánlatokról meg tényleg nem lehet hallani.
Szerintem egy 30-35 millióért őt is eladnák, és annyit azért szerintem megérne más kluboknak is!! Több olyan csapat van ahol kellene egy olyan kaliberű csatár szerintem mint ő! pl: AC Milan, Chelsea.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára KicsiDumszi 2008.07.13. 23:45:22-kor.
Arról nem is beszélve, hogy a bevételi oldal jóvabb kisebb,mint a kiadási, és még sztem R10 eladásával is minuszban vagyunk.