na most állj!!!Milito, miért pont Milito?sztem a belső védők közül ő az aki tavaly a [auto_cenzúra] volt!nálam Cáceres,Marquez is előtte áll a rangsorban de még Edmilson is hozta volna az ő szintjét ha egészséges!én sztem ha idén nem nyújt valami normálisat el kell adni a [auto_cenzúra]Messi-#19 írta:nem is olyan rossz ötletLG írta:Sőt, vegyük meg az egész spanyol válogatottat, nem![]()
kicsit azé ütősek lennénk mondjuk Messit Henryt, Alvest, Militot, meg max Keitát megtartanánk és megvennénk a spanyol válogatottat
nem is olyan rossz ötletLG írta:Sőt, vegyük meg az egész spanyol válogatottat, nem![]()
Primera Division természetesen. ha jol emlékszem aug. elején szokott lenni. cSak azért kellene pontosan mert most olcson lehet foglalni repjegyet barcelonaba.Fernando írta:Milyen sorsolásra gondolsz?
A Primera Divísion menetére vagy a Bajnokok Ligájára?
A BL sorsolás csak akkor lesz, ha lejátszották az előttük esedékes BL selejtezőket.
Henry.Lil' Ziggy írta:Én örülnék ha jönne Adebayor persze csak akkor ha Eto'o elmegy!!!
Kell a Barcába egy magas, jól fejelő játékos mert ha a BL-ben összekerülünk egy angol csapattal akkor így nincs sok esélyünk!!! Kik fejeljenek gólt Messi, Iniesta, Xavi vagy ki?!
soadroli írta:Huntelaar mindenigaz az arsenal-ba folytatja!
Esetleg a chelsea, aki ad érte annyit, de oda meg minek amikor ott van Lampard, Ballack, Deco is kp-án, cserének meg drága lenne csatár is van "bőven" szóval oda se kell, majd megy labdaszedőnekmartin120 írta:Ezt olvasátok: http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 56&nyelv=0
Link?soadroli írta:Huntelaar mindenigaz az arsenal-ba folytatja!
Valóság ötvözve az emberi fantázia gyümölcsévelmartin120 írta:Ezt olvasátok: http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 56&nyelv=0
Huntelaar-t nem hasonlítanám Lófejhez sem pippo-hoz. Szerintem sokkal technikásabb náluk. Jol bánik a labdával, rengeteg látványos megmozdulása, góljai vannak. (ollógól, átemelés stb...) Sztem semmivel sem rosszabb mint Adebayor, sőt...barca0417 írta:az biztos hogy gólerős, de szerintem a vezetőség olyan csatárt keres, aki tud bánni is a labdával, mert Eto'o is olyan hogy kiveszi részét az összjátékból is, és cselezni is tud, nem csak elöl áll és bepattan róla a labda. Én nem sírnék ha jönne Huntelaar, de kérdés hogy tudna itt megfelelni, mert azért nem egy virtuóz technikailag.Richi írta: de mi miért nem inkább Huntellaart vesszük meg alapból?olyan az az ember hogyha ránéz a labdára az is gól mint nistelrooy vagy inzaghi rárúgják a labdát és befele pattan!
az biztos hogy gólerős, de szerintem a vezetőség olyan csatárt keres, aki tud bánni is a labdával, mert Eto'o is olyan hogy kiveszi részét az összjátékból is, és cselezni is tud, nem csak elöl áll és bepattan róla a labda. Én nem sírnék ha jönne Huntelaar, de kérdés hogy tudna itt megfelelni, mert azért nem egy virtuóz technikailag.Richi írta: de mi miért nem inkább Huntellaart vesszük meg alapból?olyan az az ember hogyha ránéz a labdára az is gól mint nistelrooy vagy inzaghi rárúgják a labdát és befele pattan!
Kb annyit ír, hogy a Barca ujra Silva felé fordítja a tekintetét és hogy már az EB előtt is figyelték. Írmég arról, hogy érdeklődünk Arsavin iránt folyamatosan. Silváról még annyit, hogy a Valencia alakarja adni, persze jopénzért. Megemlíti, hogy Senna kivételével nálunk játszana a komplett EB-t nyert spanyol középpálya.barca tomi írta:http://translate.google.com/translate?u ... l=es&tl=en
Ezt valaki leforditja nekem?!
előre is kösz