Barça Igazolások 2008-09
- Capon
- Llegenda del Barça
Ti ezeket a biztos infokat honnan veszitek, hogy ezért a játékosért kicsit érdeklödünk, azért közepesen, a másikért nagyon nagyon, a 4.ért abszolút nem, az 5.ért épphogy csak...? Sok szenylapot olvasgatjátok ami naponta lehoz annyi átigazolási cikket pl. a Barcáról, hogy már 150 fős a keretünk, Ti meg ezekből következtettek arra, hogy ki után mennyire érdeklödünk?
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Mert pl tegnap kiderült h Malouda nem kell Arshavin pedig már az orvosin is túl a Chelsea-nél.Akk minek tegyem ki ha már nem valós.Ilyenkor további jelölteket keresekzerom írta:Norbi miert van az, hogy egyik nap Malouda, masik nap Arshavin, harmadik nap pedig Silva a szimpatikusabb szamodra az alairasodban??lepj meg egy valasszal ... thx.. mert szamomra egyebkent erthetetlen

Norbi miert van az, hogy egyik nap Malouda, masik nap Arshavin, harmadik nap pedig Silva a szimpatikusabb szamodra az alairasodban??
lepj meg egy valasszal ... thx.. mert szamomra egyebkent erthetetlen 

Visca el Barca!
De ha 11 "ilyen B kategóriás" játékos csapatként működik, sokkal erősebb, mint egy csapat tele sztárokkal amelyek nem. A tavalyi Arsenal és Barca között is zongorázni lehetne a különbséget. Jó, mind2 3. lett, de azért a RM meg Villarreal pöppet gyengébb mint Chelsea, Mu párosbreywol írta:szegények dolgoznak rajta, ne bántsátok Őket, csak jót akarnak nekünk
sztem sem Hleb, sem pedig Ade nem kell nekünk. úgy bánt, hogy mindig ilyen B-kategóriás játékosokat nézünk ki magunknak. lehet köpködni. remélem nincs igazam.

Sztem Hleb nem ide fog jönni.Adebayor-ra nagy esély van.Silváért épphogy érdeklődünk.Őt kéne elhozni.

sztem sem Hleb, sem pedig Ade nem kell nekünk. úgy bánt, hogy mindig ilyen B-kategóriás játékosokat nézünk ki magunknak. lehet köpködni. remélem nincs igazam.
Ha már valaki ilyen tök felesleges felállásokat írogat(mert szerintem itt egyikünk sem egy Guardiola palánta...)akkor legább tanulja meg egyes illetők nevét.Az meg még felteszi az i-re a pontot h kedves Norbi barátunk minden nap cserélgeti az aláírásában lévő neveket(vagy unatkozik,vagy érzelmileg labilis
)
H ne csak offoljak : Szerintem mostmár a támadó és a középpályás szekcióra kéne erőfeszítést tenni.Hlebnek örülnék igaz vele se erősödne a távoli lövés statisztikánk.

H ne csak offoljak : Szerintem mostmár a támadó és a középpályás szekcióra kéne erőfeszítést tenni.Hlebnek örülnék igaz vele se erősödne a távoli lövés statisztikánk.
- baas11
- Entrenador del Barça
---------------------------V. Valdes----------------------
----------------Puyol-------------------Caceres----------
D.Alves---------------------------------------------Abidal
--------Xavi--------------Toure----------Iniesta---------
---------------------------Diego----------------------
-----------Messi-----------------------Henry--------------
Ez a 4-3-1-2 ez annyira érthetetlen total nem ilyen játékosaink vannak...egyrészt megszünne Messi és R10 póziciója ,másrészt azaz -1- csak Diego-t tudom elképzelni annak ellenére h ma már kezd kihalni ez poszt és játékos sem nagyon van(tökéletes Deco potló lenne sok sok éven át) ,de sajnos csak én vagyok ezzel igy!
----------------Puyol-------------------Caceres----------
D.Alves---------------------------------------------Abidal
--------Xavi--------------Toure----------Iniesta---------
---------------------------Diego----------------------
-----------Messi-----------------------Henry--------------
Ez a 4-3-1-2 ez annyira érthetetlen total nem ilyen játékosaink vannak...egyrészt megszünne Messi és R10 póziciója ,másrészt azaz -1- csak Diego-t tudom elképzelni annak ellenére h ma már kezd kihalni ez poszt és játékos sem nagyon van(tökéletes Deco potló lenne sok sok éven át) ,de sajnos csak én vagyok ezzel igy!
"a nagyobbnak mindig igaza van, még akkor is ha téved..." Lefty ; Fedőneve: Donnie Brasco
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Azért két hónap már nincs...Hozzászólva a témához: van még közel 2 hónap találni játékosokat a megüresedő helyekre. Kapkodni csak akkor kell, ha komoly ajánlatot kapunk Eto'oékért, mert a bl selejtezőkön nem lehet hiányposztja a csapatnak. Adebayort és Hlebet nem szeretném Barca mezben látni, ezért valószínű ők vagy legalább az egyikük fog érkezni.
Utolsó pillanatba ne igazoljunk már...nem marad idő beépíteni az igazolásokat a csapatba.Jobb az ha velünk készülnek szóval szerintem már nem kéne sokat tökölni.Inkább igazoljunk gyorsan,akit kell aztán koncentráljanak a felkészülésre.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ő már csak nyom egy Alt+random billentyű kombinációt mire a billentyűzet kiad egy újabb Barca felállást.Perrero írta:
te pár napja megigérted, hogy több felállást nem irsz... gerinces ember vagy, gratulálok
bobby, sztem ne akard, hogy véleményt irjunk...

Hozzászólva a témához: van még közel 2 hónap találni játékosokat a megüresedő helyekre. Kapkodni csak akkor kell, ha komoly ajánlatot kapunk Eto'oékért, mert a bl selejtezőkön nem lehet hiányposztja a csapatnak. Adebayort és Hlebet nem szeretném Barca mezben látni, ezért valószínű ők vagy legalább az egyikük fog érkezni.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
quaresmat nem kellet volna elengedni+fabregast sem...a tobbi ilyen fiatalt:Dsztem yo barca van most pep alatt...rem bajnoksagot nyerunk mert fogadtam:D most h irhatok felalst:Dkedves havernak koszunhetjuk:D ezert megteszem a felalasomat:D Valdes/Pinto Abidal/Sylvinho Pique/Millito Puyol/Cacares Alves/Oleguer Keita/Toure Messi/... Xavi/Marquez Iniesta/Ezquerro Henry/Eto'o Bojan/... na mit szoltok:?ya es 4-4-2 diamondot jatszaek veluk ezzel a kerettel ami pepnek most van:Dde en persze igazolnek par embert:...pl:akinfeev,silva,quaresma,fabregas,villa... velemyneket kerek:D
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára bobby17 2008.07.07. 00:23:20-kor.
!CSAK A BARCA SENKI MÁS! BARCA SZIV DOBOG BENNEM!!viva espana! bo...
-
- Barça B
- Kapcsolat:
arshavin ilyen jonak tartjatok h mondogatjatok h igazoljuk le...hm sztem rossz vetel lenne olyan evet zarna mint quaresma amikor itt volt:Dquaresma is jo igazolas lenn sztem....
Jaja.Silva minden poszton bevethető a kp-n.
-
- Barça B
- Kapcsolat:
silvat eleken hozzni a valenciabol...silva kozzepályan barhol bevetheto:Dde igazan szelen is jol csorog nalam a managerbe:Dde más...
20-25-ért már Silva vagy Van der Vaart is jöhetne.
de ha nem lesz klasszikus szélső akkor azt a posztot Iniesta is hibátlanul játssza. Ronnie meg nem fog itt maradni, de ha arra gondoltál akkor a kispadra jó lehet Assulin.norbert55 írta:De mivel nem lenne alapfelállásban szélső támadó ezért Ronnie nem is férne be.Kispadara meg még jó Assulin.
czaki
Persze...Egy fiatal gyerecskének pont az a föladat való, h a világ 1kori legjobbja helyén játszon. Magadnál vagy, embernorbert55 írta: Ronniéra elégg lenne Assulin.
felőle hír.

Mi miért nem érdekődünk nagyon érte!Ájánlunk nekik egy jó kis összeget(kb 25milliót),és akkor minden ok!

Nem hiszem h 20ért adnák Silvát és am is ugy tom h nem akarják eladni sem őt sem Villát föleg nem 20 milláért.
czaki
Ezt olvassátok!
Az Atlético újabb sztárigazolást tervez
Az Atlético Madrid a hírek szerint ajánlatot tett a Valenciának David Silváért, míg a Hamburgtól Rafael van der Vaartot oroznák el a „colchonerók”. A spanyol játékosért húsz-, míg a holland középpályásért tizenötmillió eurót sem sajnálnának a fővárosiak.
Az Atlético nem fukarkodik az igazolásokkal a nyáron, a következő szezontól a piros-fehéreket erősíti majd Grégory Coupet, Florent Sinama-Pongolle, Johnny Heitinga és Tomás Ujfalusi is.
Ezzel azonban még nem ért véget a madridiak nagybevásárlása, a legújabb kiszemelt David Silva és Rafael van der Vaart. Mindkét játékos csapata húzóembere volt az Európa-bajnokságon, és a kontinensviadal után alig akad olyan élklub, amely ne látná őket szívesen keretükben.
A Valencia csak nehéz szívvel és hatalmas summa fejében mondana le Silva szolgálatairól, ám az Atlético húszmillió eurós ajánlata már a „denevéreket” is elgondolkoztatja.
A hollandot is csak egy jókora összeg fejében engedné el klubcsapata, a Hamburg, érte tizenöt millió eurót lennének hajlandóak átutalni a „rojiblancók” a kikötővárosiak bankszámlájára.
A fővárosi klub elnöke, Enrique Cerezo mindenesetre kijelentette, egy nagy dobásuk még hátravan a nyári átigazolási piacon, ám hogy pontosan kire gondolt, nem árulta el.
Az Atlético vezetői a következő szezonban a bajnokságban aranyat, a Bajnokok Ligájában kiemelkedő szereplést tűztek ki célul, és úgy tűnik, nem a játékoskeret összetételén fog múlni az eredményes szereplés. A nevekkel nincsen baj, kérdés, csapatként tud a működni a madridi sztáralakulat.
Az Atlético újabb sztárigazolást tervez
Az Atlético Madrid a hírek szerint ajánlatot tett a Valenciának David Silváért, míg a Hamburgtól Rafael van der Vaartot oroznák el a „colchonerók”. A spanyol játékosért húsz-, míg a holland középpályásért tizenötmillió eurót sem sajnálnának a fővárosiak.
Az Atlético nem fukarkodik az igazolásokkal a nyáron, a következő szezontól a piros-fehéreket erősíti majd Grégory Coupet, Florent Sinama-Pongolle, Johnny Heitinga és Tomás Ujfalusi is.
Ezzel azonban még nem ért véget a madridiak nagybevásárlása, a legújabb kiszemelt David Silva és Rafael van der Vaart. Mindkét játékos csapata húzóembere volt az Európa-bajnokságon, és a kontinensviadal után alig akad olyan élklub, amely ne látná őket szívesen keretükben.
A Valencia csak nehéz szívvel és hatalmas summa fejében mondana le Silva szolgálatairól, ám az Atlético húszmillió eurós ajánlata már a „denevéreket” is elgondolkoztatja.
A hollandot is csak egy jókora összeg fejében engedné el klubcsapata, a Hamburg, érte tizenöt millió eurót lennének hajlandóak átutalni a „rojiblancók” a kikötővárosiak bankszámlájára.
A fővárosi klub elnöke, Enrique Cerezo mindenesetre kijelentette, egy nagy dobásuk még hátravan a nyári átigazolási piacon, ám hogy pontosan kire gondolt, nem árulta el.
Az Atlético vezetői a következő szezonban a bajnokságban aranyat, a Bajnokok Ligájában kiemelkedő szereplést tűztek ki célul, és úgy tűnik, nem a játékoskeret összetételén fog múlni az eredményes szereplés. A nevekkel nincsen baj, kérdés, csapatként tud a működni a madridi sztáralakulat.
Érdekes az orosz managerének egyik mondata: "Védencem jövője attól is függ, hogy marad-e csapatában Alexander Hleb, Emmanuel Adebayor vagy Cristiano Ronaldo.”
Vajon a Real vagy a Manchester érdeklődik még iránta?
Vajon a Real vagy a Manchester érdeklődik még iránta?
Ha igaz, akkor télleg jó üzletet csináltak, de ezzel várjunk mégBányász írta:Viszont ami a rövid hírekbe szerepel 15 millió euró az szerintem abszolút nem sok érte...sőt.LG írta:Én se bánnám, ha ide jönne, csak ne kérne pofátlanul nagy összeget a Zenit érte, mert az a 25 millió font rengeteg.
Ha igaz amit írnak akkor nagyon jó üzletet csinált a Chelsea.
Szerk:
Egyébként ez mien fura mondat már....![]()
![]()
A hírek kiemelik, hogy Arsavin ugyan inkább Barcelonába akart volna szerződni, a játékstílusának az angol futball jobban illik, ezért dönthetett játékos e mellett.