Ők jöetnének:
Chiellini, Arshavin, Moutinho
gyors leszek:currahee írta:sztem arshavin nagyon is tulértékelik. nagyon remélem h nem fog a Barcába szerződni!
most már igazából nem is tudom h kit kéne szerződtetni és mien posztra, mert ez nagyban függ attól h kik maradnak (eto'o, ronnie) de egy csatár midenképp kell, középpályán is egy középső és egy szélső is talán de lehet h elég lenne ezekből egy is.
jah és azt még igazán elmondanám és figyelmébe ajánlom a kezdőcsapat "tervezgetőknek" h új edzője van a Barcelona-nak. egy bizonyos pep guardiola. aki közel sem biztos (sőt...) h ugyanazzal a felállással, taktikával fogja játszatni a csapatot ahogy azt rijkaard tette.
Arshavin helyett Keita és Adebayor helyére Eto'o és akkor minden ok!!norbert55 írta:Ez sztem is jobb lenne.salvatore írta:.a 4-1-3-2 szntem jobb lenne:
---------------------x---------------------
------x--------x----------x--------x------
----------x----------x---------x----------
-----------------x-------x----------------
---------------V.V.--------
Alves--Puyol------Caceres----Abidal
----------------Touré----------------
---Messi--------Arshavin/Xavi------Iniesta
----------------Adebayor----Henry----------
Ez sztem is jobb lenne.salvatore írta:.a 4-1-3-2 szntem jobb lenne:
------x--------x----------x--------x------
----------x----------x---------x----------
-----------------x-------x----------------
Akkor remélem, SOHA.lopakodo írta:adebayort csak akkor fogjuk leigazolni ,ha eto'o-t már elpasszoltuknorbert55 írta:Ez a cikk mit jelent pontosan?
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=764289
adebayort csak akkor fogjuk leigazolni ,ha eto'o-t már elpasszoltuknorbert55 írta:Ez a cikk mit jelent pontosan?
http://www.goal.com/en/articolo.aspx?contenutoid=764289
krkicről nem tudom elképzelni hogy eligazoljon. saját nevelés,bemutatkozott a felnőtteknél és ráadásul az ilyeneket nem szokták eladni Pl.Puyol,Xavi,Iniesta ők is itt fognak maradni pályafutásuk végéig szerintemBarcaman14 írta:olvastam erről a krkic témáról!sztem is nagyon fontos tgja lehet a csaptnak az idényben,de már most is kitett magáért.Krkic a barca egyk nagy csillaga lehet az elkövetkezedő években.Reméljük nem halásszák el más csapatok.Arsavin sztem jó igazolás lenne, bár kicsit agyonvan sztárolva.mit gondoltok????
A Sport-on is megjelent.Carles Puyol Saforcada írta:nagyon remélem hogy igaz![]()
bár a samsungsport írta...de valószínűleg nem alaptalan
nagyon remélem hogy igaz