jesszusom, ezek nem teljesen komplettek, ha ide hoznak még egy 30+ csatárt.matador írta:Gyerekek, itt egy új vitatéma:
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=758624
Barça Igazolások 2008-09
Ennek erősen pletyka szaga van.Tuti h nem igaz.
-
- Jugador del Barça
Ha ez igaz, akkor Laporta papa már pakolhat is...matador írta:Gyerekek, itt egy új vitatéma:
Gyerekek, itt egy új vitatéma:
Most tartunk 75 milkánál akiket leigazoltunk+45 milka(Ade+Hernanes)=120 milka.lui1698 írta:Okélyj,de olvasd már el122 000 000 milka az kva sok
![]()
122 000 000 000 000na kb ennyi
nem hiszem hogy ennyit költenénk
- lui1698
- Llegenda del Barça
kleno04 írta:Hát ha valami eredményt szereznénk elérni megint (bajnokság, BL, Kupa stb.)lui1698 írta:Így a nyáron össz.vissz=122 000 000 milkát adtunk játékosokért.
ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
Az 1 kicsit sok nem ?
Akkor viszon áldozni kell még hozzá nem is keveset
Okélyj,de olvasd már el

122 000 000 000 000

nem hiszem hogy ennyit költenénk

Az igazolási szezon előtt megmondták h 120 milka a max.Szal ez pont benne van még.
-
- Capitá del Barça
- Kapcsolat:
Hát ha valami eredményt szereznénk elérni megint (bajnokság, BL, Kupa stb.)lui1698 írta:Így a nyáron össz.vissz=122 000 000 milkát adtunk játékosokért.
ŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰŰ
Az 1 kicsit sok nem ?
Akkor viszon áldozni kell még hozzá nem is keveset

MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Ez kicsit téves.matyi02 írta:Eddig átigazolásokra 71miliot kültütünk ebbe még henriqe ára nincs benne
És eddig játékos eladásból :23,5 milio euro !
És még sztem 50-60milát kel költenünk roni helyére kell egy 20-25 milioért
Etohelyére 30-40milioért
És eto meg roni :50-60 millát ér akkor az mondjuk egál lenne.
És még eladjuk Gudit 6milioért sztem kb.
Sztem Marqezt is 10milioért kb vagy az kevés érte ??
Jorquerát is 2-3 milioért vagy az sok? eladhatnánk ha már pintot megvetük ...
Oleguer ős is mehetne 5miléárt
Hát ezekből kb 20-25 miliot ösze lehetne hozni
És akkor az átigazolásokra költötünk 50miliot
Szerintem nem lene rosz szerintetek ???
Mivel 4-3-1-2 lesz Ronnie helyére nem kell senki.Deco+Eto'o helyére kell vki.
Hernanes 15-ért jöhet
Adebayor 30 milkáért jöhet.
Oleguer-ért kaphatunk 1,5-2 milkát

Gudy olyan 6 milka körül mozog.
Ronniért 20-nál többet nem kapunk.
Eto'o is csak 25-30 között lesz eladva mert az elnökválasztás miatt sietnünk kell.
Így a nyáron össz.vissz=122 000 000 milkát adtunk játékosokért.
És az eladott játékosokból kb=75-80 milka jön be.Vagyis 40-45 milka lesz a kiadásunk kb.
van olyan melékem, hogy Márquit az AtMa vinné 10 misiért...vagy ez csak pletyka volt?Fernando írta:1. Se Jorquera, se Oleguer, se Gudjohnsen, se Ronaldinhoért, se Eto'o-ért nem érkezett konkrét ajánlat. Eto'ért mondjuk igen a Tottenham. De komolytalan. Gudjohnsenért se jelentkezett be a West Ham. Csak lenyilatkozták, hogy 6,3 millio Eur-ért vinnék. Márquezről sincs hír hogy menne. Az eladások nagyon rosszul haladnak. A nyakunkon maradnak játékosok. Nemtudom, hogy gondolták, hogy ezena héten lezárnak mindent.
- matyi02
- Entrenador del Barça
Fernando írta:1. Se Jorquera, se Oleguer, se Gudjohnsen, se Ronaldinhoért, se Eto'o-ért nem érkezett konkrét ajánlat. Eto'ért mondjuk igen a Tottenham. De komolytalan. Gudjohnsenért se jelentkezett be a West Ham. Csak lenyilatkozták, hogy 6,3 millio Eur-ért vinnék. Márquezről sincs hír hogy menne. Az eladások nagyon rosszul haladnak. A nyakunkon maradnak játékosok. Nemtudom, hogy gondolták, hogy ezena héten lezárnak mindent.
Nem irtam oda de én is etöl félek Laportát leszavazák és akor jövöre b...hatjuk sztem mert ránk marad csomó olyan aki nem kéne nem etora és ronira gondolok de értük még nagy pénzt kaphatna a csapat ...
Hajrá LAPORTA xD:D

- Fernando
- Llegenda del Barça
1. Se Jorquera, se Oleguer, se Gudjohnsen, se Ronaldinhoért, se Eto'o-ért nem érkezett konkrét ajánlat. Eto'ért mondjuk igen a Tottenham. De komolytalan. Gudjohnsenért se jelentkezett be a West Ham. Csak lenyilatkozták, hogy 6,3 millio Eur-ért vinnék. Márquezről sincs hír hogy menne. Az eladások nagyon rosszul haladnak. A nyakunkon maradnak játékosok. Nemtudom, hogy gondolták, hogy ezena héten lezárnak mindent.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- matyi02
- Entrenador del Barça
lui1698 írta:matyi02 írta:Lampard
A korábbi West Ham-játékosnak 2009-ig volt élő szerződése a Stamford Bridge-en, de nem tudott megegyezni a hosszabbításról a Kékek vezetőivel, így kilencmillió euróért zöld utat kapott a Serie A-ba.
Enyiért mi is megvehetük volna ...
Én most olvastam h a Chelsea inkább átrakja a tartalékhoz,mint hogy elengedje.
És valljuk be meg is tehetik
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-f ... ntere-4446
itt irják

de a következő cikk
http://sporthirado.hu/cikk-labdarugas-f ... ntere-4673
Az meg azt mondja hogy 1év mulva de akkor ingyen nem értem

Mind1

- matyi02
- Entrenador del Barça
Eddig átigazolásokra 71miliot kültütünk ebbe még henriqe ára nincs benne 
Etohelyére 30-40milioért

Etohelyére 30-40milioért

Arshavin meg UEFA kupát nyert mégsem lett tőle sztár.Az egy dolog h jó játékosok voltak Giuly-ék de nem voltak akkora sztárok mint itt.Ezzel azt akartam érzékelteteni h elsőre fura h Adebayor-Eto'o,Hernanes-Deco helyett meg ilyenek,de később beérhetnek ezek a játékosok is.Theo írta:Giuly előző évben BL-döntős volt, és a döntőn kívül kumma jól játszott a blben. Edmilson kezdő brazil válogatott volt, Deco BL győztes csapat irányítója, Eto'o már akkor megrúgta szezononként a 20 gólját, Belletti meg ingyen voltnorbert55 írta:Am ha jobban belegondoltok a legutóbbi "keretváltásnál" akkor mintha elsőre gyengébb lett volna a keret.
Elment:Overmars,L.Enrique,Kluivert,Reiziger,Cocu,stb.
Jöttek:Giuly,Edmilson,Deco,Eto'o,Belletti,stb.
Vagyis úgy érezhettük h a sztárokat lecseréltük átlagos játékoskra.Pedig jobbak voltak mint az előző generáció.Szal nem sztárokat igazolunk.Hanem itt lesznek sztárok.
- lui1698
- Llegenda del Barça
matyi02 írta:Lampard
A korábbi West Ham-játékosnak 2009-ig volt élő szerződése a Stamford Bridge-en, de nem tudott megegyezni a hosszabbításról a Kékek vezetőivel, így kilencmillió euróért zöld utat kapott a Serie A-ba.
Én most olvastam h a Chelsea inkább átrakja a tartalékhoz,mint hogy elengedje.
És valljuk be meg is tehetik
- lui1698
- Llegenda del Barça
matyi02 írta:lui1698 írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi a büdös lóf_szt csinálnak ezek a marhák!!![]()
![]()
![]()
1.Eladják Giovannit tököm 6 Millioértok nagy baklövés,de valahogy túltettem magam rajta(igaz ezen az is segített,h én alapból nem kedveltem a mexikói [auto_cenzúra])
2.Most meg itt van Deco! 10 mondom 10 millioval kiszúlja a szemünket a Chelsea mondom Chelsea!
Nemtom,hogy a Barca-górék hallottak-e Roman Abramovicról?
Ennek a csávónak Eurómillliárdjai vannak!
Ha valamit akar akkor megszerzi bármi áron!Decoért is elkérhettek volna 25-35 M-t simán!
(3.)Ha ez így halad ezek az istenbarmai elcserélik Messit Arshavinra sőt még odaadják érte Xavit,Eto'o meg Iniestát!
És idehozzák nekünk Berbatovot,Gera Zolit meg Dzsudzsákot össz. 100 M euróért!
1.ugy olvasttam tegnapelöt Giovani 3milcsi volt hihetetlen
2.25.30militát nem adot volna decoért de 20-at simán
3.Hülyeségeket ne irj
3 Millió!! Akkor átbsztak az oroszok "vizet vettünk benzin helyett"!
A 3. pontot direkt zárójelbe tettem mert az tényleg hülyeség volt csak

Giuly előző évben BL-döntős volt, és a döntőn kívül [auto_cenzúra] jól játszott a blben. Edmilson kezdő brazil válogatott volt, Deco BL győztes csapat irányítója, Eto'o már akkor megrúgta szezononként a 20 gólját, Belletti meg ingyen voltnorbert55 írta:Am ha jobban belegondoltok a legutóbbi "keretváltásnál" akkor mintha elsőre gyengébb lett volna a keret.
Elment:Overmars,L.Enrique,Kluivert,Reiziger,Cocu,stb.
Jöttek:Giuly,Edmilson,Deco,Eto'o,Belletti,stb.
Vagyis úgy érezhettük h a sztárokat lecseréltük átlagos játékoskra.Pedig jobbak voltak mint az előző generáció.Szal nem sztárokat igazolunk.Hanem itt lesznek sztárok.

Különben ha áttérünk 2 csatáros játékra akkor én mindenképpen elhoznám Güizát, egyre szimpatikusabb a játéka, egy ilyen romboló csatár hiányzik tőlünk. Adebayort nem szeretném semmiképp, inkább Berba, de Eto'o maradjon !
-
- Jugador del Barça
Milyen Robben?Mert én biztos nem!!!mindorokke_barca írta:robben hozzaszolasa:robben kovetkezo hozzaszolasa:Elküldve: 2008.06.06. 14:38:02
Valdes
D.Alves Puyol Cáceres Abidal
Touré Keita/xaviElküldve: 2008.06.06. 15:03:0032-35 milló Alvesért VICC (Tavaly Abidal volt 14, akkor Alves kétszer jobb nála? )
16,5 millió Cáceresért: VICC (egy Militó volt 20...)
14 millió Keitáért: VICC
- matyi02
- Entrenador del Barça
Lampard

- matyi02
- Entrenador del Barça
lui1698 írta:ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi a büdös lóf_szt csinálnak ezek a marhák!!![]()
![]()
![]()
1.Eladják Giovannit tököm 6 Millioértok nagy baklövés,de valahogy túltettem magam rajta(igaz ezen az is segített,h én alapból nem kedveltem a mexikói [auto_cenzúra])
2.Most meg itt van Deco! 10 mondom 10 millioval kiszúlja a szemünket a Chelsea mondom Chelsea!
Nemtom,hogy a Barca-górék hallottak-e Roman Abramovicról?
Ennek a csávónak Eurómillliárdjai vannak!
Ha valamit akar akkor megszerzi bármi áron!Decoért is elkérhettek volna 25-35 M-t simán!
(3.)Ha ez így halad ezek az istenbarmai elcserélik Messit Arshavinra sőt még odaadják érte Xavit,Eto'o meg Iniestát!
És idehozzák nekünk Berbatovot,Gera Zolit meg Dzsudzsákot össz. 100 M euróért!
1.ugy olvasttam tegnapelöt Giovani 3milcsi volt hihetetlen

2.25.30militát nem adot volna decoért de 20-at simán

3.Hülyeségeket ne irj

Deco nem akart itt játszani, tehát mindenképp meg kellett tőle szabadulni. 3 lehetőség volt: felbontjuk a szerződését és nem kapunk semmi, eladjuk 10 milláért a Cselszkinek, vagy 1 milláért eladják rabszolgának az araboknak. Ezek közül szerintem a legjobb megoldást választották...
NEM ÉRTED H NEM AKART A BARCÁBAN JÁTSZANI??? Megtartottuk volna, de nem játszott volna semmit mert nem akart, aztán jövőre ingyen mehetett volna akárhova! Így neked jobb lett volna???Barcaman14 írta:deco eladásával nagy hibát követtek el!! formába lendült és a szezon elejére csúcsformában lesz!!majd meglátjátok!! az meg érdekes lesz hogyha roni-t nem fogjuk tudni eladni(remélem) mert pep nem számít rá szal megint ő fogja szívin!!pedig egy ilyen zseniális játékost a padra ültetni... luxus!!
barca4ever