Barça Igazolások 2008-09
Am ha jobban belegondoltok a legutóbbi "keretváltásnál" akkor mintha elsőre gyengébb lett volna a keret.
Elment:Overmars,L.Enrique,Kluivert,Reiziger,Cocu,stb.
Jöttek:Giuly,Edmilson,Deco,Eto'o,Belletti,stb.
Vagyis úgy érezhettük h a sztárokat lecseréltük átlagos játékoskra.Pedig jobbak voltak mint az előző generáció.Szal nem sztárokat igazolunk.Hanem itt lesznek sztárok.
Elment:Overmars,L.Enrique,Kluivert,Reiziger,Cocu,stb.
Jöttek:Giuly,Edmilson,Deco,Eto'o,Belletti,stb.
Vagyis úgy érezhettük h a sztárokat lecseréltük átlagos játékoskra.Pedig jobbak voltak mint az előző generáció.Szal nem sztárokat igazolunk.Hanem itt lesznek sztárok.
Ez teljesen olyan mint a politika. Rosell, mint az ellenzék, Laporta mint a kormányfő. Csak az a baj, hogy míg Rosell próbálja megszerezni a hatalmat, addig akadályozza az egységes csapat kialakulását, hátráltat mindent. Ha beállna a sorba, és nem csak kritizálna, hanem hasznosan segítene, akkor sokkal elölrébb lennénk...
-
- Entrenador del Barça
robben hozzaszolasa:
robben kovetkezo hozzaszolasa:Elküldve: 2008.06.06. 14:38:02
Valdes
D.Alves Puyol Cáceres Abidal
Touré Keita/xavi
Elküldve: 2008.06.06. 15:03:0032-35 milló Alvesért VICC (Tavaly Abidal volt 14, akkor Alves kétszer jobb nála? )
16,5 millió Cáceresért: VICC (egy Militó volt 20...)
14 millió Keitáért: VICC
- visca el barca
- Presidente del Barça
lehet én vagyok a hülye, de nem értem mit lázadoztok itt deco miatt...
megmondta h elmegy, tudtuk azt is hogy pepenek nem fog kelleni, nem volt kérője csak a cselzi, öröljünk hogy 10-et adtak érte... ha meg itt marad a nyakunkon és nem játszatná pep azér nyafognátok...
megmondta h elmegy, tudtuk azt is hogy pepenek nem fog kelleni, nem volt kérője csak a cselzi, öröljünk hogy 10-et adtak érte... ha meg itt marad a nyakunkon és nem játszatná pep azér nyafognátok...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

-
- Entrenador del Barça
errol van szo Scumy.... ezek a kis po.csok it a forumon oan k okosnak erzik magukat h az nem igaz... pedig annyira nem ertenek az egeszhez semmit h az meg elszomoritobb... csak hanyjak be a hsz-eket ertelme nelkul...az egesz barca vezetosegnel okosabak... ok aztan helyreraknak a klubot... lui 1698 profilja: Érdeklődési kör: foci,pc,foci,pc,kaja,pija... ezzel el is mondtal mindent magadrol...
Elküldve: 2008.06.11. 01:19:09 MINEK SILVA???
VALAKI MÁS JOBB LÖNNE IDE !
hat oregem ... marhara hiteles vagy... 1 nappal kesobb mar tlejesen mast mondasz....Elküldve: 2008.06.12. 16:47:34 V.Valdés
Alves-Puyol-Milito-Abidal
Xavi-Toure-Iniesta
Messi-Henry-Silva
Ebben az 5 napban az a gáz h a felesleges játékosokat a siettség miatt áron alul adjuk majd el őket.Ronnie-ért örülhetünk ha kapunk érte 20-at.Vagy Eto'o-ért 25-30-at.
már egy ideje nem követem ezt a fóromot, van nagyobb gondom is ennél, viszont most nem tudom megállni. Szerintetek Laporta nem adta volna el többért? Van egy Rossel, aki keresztülhúzta a számítását, hogy nyár végéig le lehetne zárni a transzfereket, csakhogy közbe jött ez a haddelhadd, és nincs mit tenni, Laporta kényszerhelyzetben van, a klub érdekeit szem előtt tartva el kell adni a nem kívánt játékosokat. Ez van, még ha úmond bagóért is kelnek el. Nem Rossel-t hibáztatom, de valahol azért ő is ludas abban, hogy ilyen helyzetben vagyunk. Reméljük minden jóra fordul, ők végzik a dolgukat. 

- lui1698
- Llegenda del Barça
bogen írta:Deco menni akart...nálunk nem játszott sehogy; az EBn odatette megát...aljas szemét húzás volt ez. Én kifejezetten örülök, hogy elment! Nade 10 miska?????? Ezzel igazán várhattak volna még 2-3 napot még 2-3 miskát tuti rádobtak volna! Ráadásul a cselszkinél úgy is van zsé. Ez nekem is felelőtlenségnek tűnik
Nem csak 2-3at hanem még akár 5-15öt is !
Az a csávó tele van baszva pézzel!!
Deco menni akart...nálunk nem játszott sehogy; az EBn odatette megát...aljas szemét húzás volt ez. Én kifejezetten örülök, hogy elment! Nade 10 miska?????? Ezzel igazán várhattak volna még 2-3 napot még 2-3 miskát tuti rádobtak volna! Ráadásul a cselszkinél úgy is van zsé. Ez nekem is felelőtlenségnek tűnik 

- lui1698
- Llegenda del Barça
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Mi a büdös lóf_szt csinálnak ezek a marhák!!
1.Eladják Giovannit tököm 6 Millioért
ok nagy baklövés,de valahogy túltettem magam rajta(igaz ezen az is segített,h én alapból nem kedveltem a mexikói [auto_cenzúra])
2.Most meg itt van Deco! 10 mondom 10 millioval kiszúlja a szemünket a Chelsea mondom Chelsea!
Nemtom,hogy a Barca-górék hallottak-e Roman Abramovicról?
Ennek a csávónak Eurómillliárdjai vannak!
Ha valamit akar akkor megszerzi bármi áron!
Decoért is elkérhettek volna 25-35 M-t simán!
(3.)Ha ez így halad ezek az istenbarmai elcserélik Messit Arshavinra sőt még odaadják érte Xavit,Eto'o meg Iniestát!
És idehozzák nekünk Berbatovot,Gera Zolit meg Dzsudzsákot össz. 100 M euróért!
Mi a büdös lóf_szt csinálnak ezek a marhák!!

1.Eladják Giovannit tököm 6 Millioért

2.Most meg itt van Deco! 10 mondom 10 millioval kiszúlja a szemünket a Chelsea mondom Chelsea!
Nemtom,hogy a Barca-górék hallottak-e Roman Abramovicról?
Ennek a csávónak Eurómillliárdjai vannak!
Ha valamit akar akkor megszerzi bármi áron!

(3.)Ha ez így halad ezek az istenbarmai elcserélik Messit Arshavinra sőt még odaadják érte Xavit,Eto'o meg Iniestát!
És idehozzák nekünk Berbatovot,Gera Zolit meg Dzsudzsákot össz. 100 M euróért!
-
- Entrenador del Barça
ti vagytok q-rvara rohejesk... ti aztan ba.szott jol tudnatok iranyitani ezt a klubot... biztos vagyok benne... mar eb elott leigazoltatok volna modricot benzemat es huntelaart .. tenyeg k jo uzletet csinaltunk volna veluk... egesz evben azon nyagoftatok h deco mennyire fo.s igy nem jatszik jol ugy nem jatszik jol ..most meg veritek itt a nyalatokat h mien olcson megszabadultunk tole.... olyan marhara szanalmasak vagytok h azt nehez szavakban kifejezni....
Gratulálok az elnökségnek decot 10 milláért eladni!!
Na ehez kell a nagy ész ,simán megér 20 milliót .Az egyik oldalon garasoskodunk a másikon meg egy csomó pénztől esünk el,nem vigyázunk az értékeinkre,Tudom hogy deco el akart menni ,de azért még jó árat lehetett volna érte kérni,Minek ez a kapkodás?

-
- Jugador del Barça
Ez már valóban nevetséges, teljesen kicsúszott az irányitás a kezükből...Alberto10 írta:röhejes hogy Decot 10 millioért adtuk el!!!!! minimum egy 13-14-15 millo euro lett volna az ára!!! Bravo Laporta!Bravo Soriano!!!![]()
![]()
röhejes hogy Decot 10 millioért adtuk el!!!!! minimum egy 13-14-15 millo euro lett volna az ára!!! Bravo Laporta!Bravo Soriano!!!

- redmiller
- Director del Fútbol
- Kapcsolat:
Nem tartom kizártnak... Szavazás miatti pánikban csak pazaroljuk az értékeinket.... Ez minősíti a jelenlegi vezetést, és azokat is, akik nem tudták később csinálni a feszkót... Miért kellett a bajnokság végéig várni??? Előbb elúszott a bajnoki cím...régész írta:Decó eladása nekem ugy jött le, hogy a vezetőség kapkod. nem akarják, hogy a játékosok a nyakukon maradjanak. én nagyon keveslem a 10 millát érte. a következő napokban bejelentik, hogy roni elmegy 10 millárét, etó 15-ért, gudi 1-ért.
szerintem eddig mindenkit áron alul adtunk el.
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
- xbalix
- Jugador d'estrella
Decót 10 millióért?
VICC Aha télleg nem fogunk senkit áron alul eladni. Bravo Soriano!!!
Deco sztem az EB-s szereplés után minimum a 15-öt de inkább már a 20 millió körüli értéket is elérte... Egyre inkább arra felé hajlok h jöjjön Rosell, mert nála hátha nem lesznek ilyenek...

Ha tavaly leköszönt volna Frank, eladták volna Ronnit és Decot jó pénzért, akkor most nem itt tartanánk és senki nem akarna választásokat!!!torrentkiller írta: Ha nem lenne szavazás, és nem kéne sietni akkor többet is kaphattunk volna érte. Gratula Rosell![]()
Erről a helyzetről csakis Laporta tehet!
- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ez szerintem nagyon is az ellenzék hibája. Ha nem lenne szavazás, és nem kéne sietni akkor többet is kaphattunk volna érte. Gratula RosellMessi-#19 írta:ezt nem hiszem el!!!!Deco-t piti 10m-ért eladjuk.... hurrá

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
- Forcabarca8
- Capitá del Barça
amugy aranyos kis sandro rosselünket is meg lehetne kérdezni ugyan miért csak 10 millio eurot kapunk az egyik legjobb játékosunk eladása után?! amugy meg ronaldinhot adjuk el 2 millio euroért a man citynek, eto'ot meg 3 millioért a marseillesnek, aztán máris megvan alves árának a fele! hurrá! szánalmas lesz ez a nyár!
- Barcaman14
- Director del Fútbol
deco eladásával nagy hibát követtek el!! formába lendült és a szezon elejére csúcsformában lesz!!majd meglátjátok!! az meg érdekes lesz hogyha roni-t nem fogjuk tudni eladni(remélem) mert pep nem számít rá szal megint ő fogja szívin!!pedig egy ilyen zseniális játékost a padra ültetni... luxus!!
barca4ever
barca4ever
-
- Entrenador del Barça
nahat.... hova tunt a sok okos h igazoljuk le huntelaart benzemat modricot? jah h az eben s.zarul jatszottak?... aha... ti semmibol sem tanultok? mert most latom nagy az arshavin laz.... mikor no mar be a fejetek lagya????
Köszi, h egy fél cikket bemásoltál a fórumba. Egy link biztos nem lett volna elég? Kommentet meg nem is fűztél hozzá, h miért írtad be. Azért, mert ott van, h Barcelona? Meg amúgy is NemzetiSportos hír...Szabika69 írta:...