Varga Tamás írta:Engem nem győzött meg az EB-szereplése Silvának. Főleg a döntőn nyújtott kritikán aluli teljesítményt. Ettől függetlenül nem zárkózom el attól, hogy helyeseljem az érkezését. Nem az EB-szereplés miatt, hanem mert jó játékosnak tartom. Ha még Villát is megszereznénk, akkor megnyugodna egy picit a lelkem.
Csak az a baj, h mindketten nagyon drágák. Kicsit felvannak kapva, ezért irreális az áruk is. Szerintem.
Villa 45m €
Silva 25m €
Gondolj bele abba, h kb 70 m € a két játékos. Sokkal jobban kitudnánk jönni ebből. Adebayor 30m €, Hleb 15m €. Azt meg egyelőre senki se tudja megmondani, h pl egy Adebayor és Hleb párossal rosszaban járnánk-e, mint egy Villa, Silvaval.
Az viszont érdekes, h mindkettő variáció esetén, csak egy csapatnak fizetnénk
Benga írta:
Igazán kedves tőled, hogy nem zárkózol el.
A kritikán aluli kifejezés kicsit erős szerintem.
És a hozzászólásod azt tükrözi, hogy nem láttál túl sok Valencia meccset az idény során. Mivel Silva az EB-n sokkal jobb teljesítményt nyújtott mint a Valenciában. ( Ami érthető is, hiba lenne összehasonlítani egy szenvedő Valenciát egy Európa bajnok spanyol válogatottal)
Igen, igen. Én ezért félek egy kicsit. Mert Valenciában idén gyenge volt, és most az EB-n se mutatott szerintem sokat. Ehez képest nagyon drága.