2008.06.20. 20:09:18
Nekem meg azt magyarázzátok meg végre, hogy mostanában miért lehet fejben lejátszani meccseket, és eldönteni játékosokról hogy hány gólt rúgnak ( fejelnek ), vagy hogy fognak játszani a Barcában?
Röpködnek a nevek, beleillik-e a Bl győztes Barcába vagy sem.
Nincs már meg az a csapat!
Ez egy új csapat, ami éppen most épül. Nem látni bele Pep fejébe, de az biztos, hogy amikor azt mondja hogy támadócsapat épül, szép játékot ígér, az nem jelenti automatikusan azt, hogy megtartja Frank 4-3-3-as játékrendszerét, vagy más taktikai elemeit.
Megvan a fejében az elképzelés, ehhez keres "sakkfigurákat".
Vegyük Henry esetét: óriási karrier az Arsenalban, mindenki azt mondta nálunk is tudja ugyanezt hozni. Sajnos az élet nem igazolta, más csapat, más rendszer, más ellenfelek, más pozició csapaton belül.
Szerintem az edző sem tudja előre, hogy beválik-e az igazolása, csak van egy elképzelés a fejében, hogy milyen típusú és mentalitású player-t akar, oszt vagy bejön vagy nem.
Egy biztos: a Bl győztes Barcába az itt felmerült nevek egyike sem férne be, annyira csodálatos produkciót mutattak. Mint ahogy például az idei realba sem kellene krisztina ronaldo ( csupa kisbetűvel ) mert remekül működtek csapatként ( a "favágó" diarrával, az "őskövület" raullal, stb, stb ). Szóval le is írtam az amit akartam, csapatként kell jól teljesíteni és szemkápráztatóan focizni. Elég ha csak az oroszok svédek elleni játékára gondolok... Nem a nevek számítanak, vagy a más csapatokban mutatott dolgok... Remélem értitek mire gondolok...
".. Te csak játszod az istent, de nem lehetsz az, mert isten mindenkit szeret, nem igaz?!.."