Xavinho írta:Ronaldinho azért lett aranylabdás,m 2003-2004-es szezonban és a 2004-2005-ös szezonban maradandót alkotott...bocsika
Beckham már 2004-2005-ben egy kalap kaka vt a realnál és 2005-2006-ban is csak a nevéből élt,szintúgy,mint Figo és Raul(más kérdés,h Raul idén feljavult), Carlosról meg nem is beszélve. Owent meg ne nagyon említsd,m nem is játszott

Zidane is túl vt már pályafutása zenitjén,de talán még ő meg Ronaldo vtak az "igazi" sztárok, a többi inkább az idei Deco-ra meg Dinnyére hasonlított.Szal ennyit a galaktikusokról. Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek

Az aranyladba szavazás az adott éven belüli teljesítményre vonatkozik. Egyébként ezen jót nevettem, köszönöm a vidám hangulatot.
Beckham pedig az egyik legelszántabb, küzdöbb játékos volt a Real-ban, Barca drukker vagyok, de csodáltam az elszántságát! Raúl-t pedig sajnos nem kerülték el a sérülések. Owen, nos, Owen-nek volt a legjobb percenkénti gólátlaga, szinte mindig csereként ment a pályára, és legtöbbször gólt is szerzett. Ronaldo gólkirály lett 2003/04-ben, Zidane posztján talán még most is ür van, nem hiába keres ilyen elánnal irányítót a Madrid. (ez csak felvetés, mostanában nem követem annyira a Real-t)
"Az meg,hogy van egy csapat nem jelenti azt,h vegyünk senkiket,hátha sztárok lesznek"
Aki eljut a Barca-ig, az már alanyi jogon nem "senki". Egyébként sem szoktunk "senki"-ket igazolni, ha tudsz 3 olyan "senki"-t mondani az elmult 4 évben, aki tényleg senki, akkor megtapsollak.
U.I.: Ne rövidits mindent légyszives, néhol nagyon nehezen bogóztam ki, mit is akarsz közölni.