Rashford az elmúlt évekről
️ Rashford: "Sokáig egy olyan környezetben voltam, ahol nem volt meg a stabilitás, emiatt most még nehezebb következetes teljesítményt nyújtanom. Úgy gondolom, az állandóság az, amit be kell építenem a játékomba. Ezt szeretném elérni.” pic.twitter.com/gwi4f2ESM8
— EuroBarça (@eurobarcahu) October 13, 2025

Csak azt irtam ha már őt akarják leigazolni, akkor valszeg azért, mert nem akarnak hatalmas pénzt áldozni egy csatárra, hiszen hamarosan Bojan lesz az elsőszámú csatárunk.
 Csak azt irtam ha már őt akarják leigazolni, akkor valszeg azért, mert nem akarnak hatalmas pénzt áldozni egy csatárra, hiszen hamarosan Bojan lesz az elsőszámú csatárunk.

egyszerűen elrontja a csapat védekezését
 egyszerűen elrontja a csapat védekezését 

én nem akarok vitatkozni
 én nem akarok vitatkozni  Aztán most arra gondoltam, h  valszeg ugy gondolják, h Henry meg Trezeguet jó lesz 2-3 évig, utána meg Bojan is beérik és akkor ő lesz az elsőszámú támadónk. Ha ezért akarják leigazolni Trezeguetet akkor az nem olyan rossz ötlet.
  Aztán most arra gondoltam, h  valszeg ugy gondolják, h Henry meg Trezeguet jó lesz 2-3 évig, utána meg Bojan is beérik és akkor ő lesz az elsőszámú támadónk. Ha ezért akarják leigazolni Trezeguetet akkor az nem olyan rossz ötlet. 

:
 : 
   max 110 millió €!annyi pénze meg van a barcának
 max 110 millió €!annyi pénze meg van a barcának