Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebben az nem stimmel, hogyha ezek a fiúk 'csapatjátékosként' mennek a reálbaSzakacs írta:Madridban a beletörődést a következő idénybe vetett hittel próbálják meg kompenzálni, a mindig jól informált helyi sajtó szerint Florentino Pérez klubelnök arra készül, hogy két "galaktikust" és négy "csapatjátékost" vigyen a gárdához. Az előbbi kategóriába tartozik Robinho (az ő érkezését biztosra veszik), Adriano, Henry, Sevcsenko, Kaká, Gerrard és Lampard, míg az utóbbiba Emerson, Iván Córdoba, Sergio Ramos, Reyes, Joaquín, Gilardino, Júlio Baptista, Ricardo Oliveira…
istenem ha ezeket mind megvennek,de boldog lennek
404-es hiba!Charlie írta:http://www.iranhub.com/video/karimimovie.avi
http://www.iranhub.com/video/Ali.Ka...tbol.Mundia.wmv
Ali Karimi,a Bayern München legújabb szerzeménye!Nézzétek meg ezeket,érdemes.
Ázsia Maradonája.
C.
Milyen oldalakat láttál amin hala barca volt?afroman007 írta:és van néhány barcás oldal is amin az van írva hogy hala barca és ennyi.
Opsz most látom mekkora hülyeséget írtam,Buffon vérbeli Juve-s nem Realos.....Maxi írta:Ezt mi se! de ha hülyék akkor legyen azok!Bodi írta:Én ennek nem látom értelmét,Buffon szenzációs kapus,de nem jobb,mint Cassillas,az egész csapatot a kapusuk viszi a hátán.Buffon amúgy vérbeli Juvés,szerintem vele kicsit gyengébb lenne a csapat,mint a spanyollal.
De ők tudják,nekünk csak jó,ha gyengülnek!
Félek,hogy nincs igazad!(bárcsak igazad lenne!)Mihu írta:Azért remélem hogy Gerát leigazolja valami közép vagy nagy ycsapat ha kiesnek.Bár sztem, úgy is elmegy.
Ezt mi se! de ha hülyék akkor legyen azok!Bodi írta:Én ennek nem látom értelmét,Buffon szenzációs kapus,de nem jobb,mint Cassillas,az egész csapatot a kapusuk viszi a hátán.Buffon amúgy vérbeli Realos,szerintem vele kicsit gyengébb lenne a csapat,mint a spanyollal.
De ők tudják,nekünk csak jó,ha gyengülnek!
Perecnél sosem lehet tudni...Boixos írta:ha igaz amit mondtak tegnap, akkor megint sikerül nagyot dobnia a pereznek. arra gondolok h kipörgetik a casillast és behozzák a helyére a buffont. a legnagyobb marhaságot csinálná akkor. ja, és lehet, h az uccsó éve elnökként, mert nem hinném, h elviselnék az újabb sikertelen évüket.
Ki tudja?! A Perectől még ez is kitelik...Sacchi írta:Az igaz, hogy Perez elég hülyén igazolgat, de azt ti sem gondolhtjátok, ha jön pl. Adriano és Robinho akkor az összes eddigi csatáunk maradni fog..