Eddig tényleg uncsi egy meccs. De ne a románoktól várjuk a támadásokat,franciáktól kellene jóval több ennél.
Szerintem nem, kivallo vedekezest lathattunk, nem csak helyzetekbol all a foci es nem csak azok lehetnek erdekesek. Bar ez mar izles kerdeseDrigo írta:Na ez eddig valóban halálcsoport, halálian unalmas volt ez a félidő...
2006-os VB előtt ugyanezeket olvasták a fejére - és az élet őt igazolta.G-Jay írta:"A bitang erős C csoport első meccsén Domenech kapitány sajátos idiotizmussal összeválogatott franciái néznek szembe az esélytelenség könnyedségével pályára lépő kárpátokbraziljaival."
Ez milyen már![]()
![]()
Sajátos idiotizmusban van vmi, de ez külön tetszik h kárpátok braziljai. Vajh mire utalhat...
G.
Itt a kezdő és minden lényegesebb információ.Zehii írta:Vki pls tudna adni 1 linket a kezdőkről? (vagy esetleg leirná vki)
Titi nem játszik?![]()
Ha jól tudom a térde rakoncátlankodott neki is. Pedi a Monacoba nagyon jól küldte. Istenem...az a Depor elleni 8-3fir3bird írta:Igen jól mondják a többiek, 2007-ben visszavonult.Valaki nem tud valamit Prsoról mostanság valamit?
Tegnapi meccsen jutott eszembe.
Igen jól mondják a többiek, 2007-ben visszavonult.Valaki nem tud valamit Prsoról mostanság valamit?
Én is így tudom. Asszem valami a térdével volt...kompalor írta:Én úgy tudom visszavonult.fcbarcelonazsombi írta:Valaki nem tud valamit Prsoról mostanság valamit?
dzsudzsák miatt néztem a psv meccseket, ezér láttam őt is játszani (afellay). nem rosz, csak szerintem nagyon nehezen szabadul a labdától. majd este meglátjuk.. hajrá XFernando írta:Ma azért aki nemtudja hogy ki az az Ibrahim Afellay ráfög jönni, hogy nagyszerű játékos.Tuti biztos lesz itt egy pár ember aki isteníti a meccs után és azonnal le akarja igazolni mint Moutinho esetében.