vaLe5 írta:
Ez az egész 1 rossz gondolat amit leirtál , gyerünk vagyük meg Balackot Sevát , Maldinit , Larsont , meg Gigset nem... ez kicsit sarkitott példa de ezt mondtad... fiatalitani kell 18-24 éves játékosokban kell gondolkodni.
Az lehet hogy nekünk a 40 milla az sok pénz de most egy külön kategóriáról beszélünk , vegyünk Higuainokat meg Gagokat? Pablo Garciát mint a Real? Ezek aztán beváltak , jó persze Pepénél igy is jobbak... nem arról van szó hogy csak a drága játékos a jó de: Kispénz kisfoci , nagypénz nagyfoci...
Nem kicsit, hanem túlságosan sarkított példát írtál

Trezeguet én se támogatom, de ne adjunk már ki 18-24 éves játékosokért annyit, amennyiért egy rutinos, beért, jó játékost is lehetne venni. Lehet, h be se vállnak, nem tudhatjuk. Nem, a rutinos nem azt jelenti, h 30+.
Nem Higuainokra gondoltam, nem is Gagokra. Nem azt mondtam, h 10 milláért vegyünk játékosokat, hanem, h cserecsatárért marha drága lenne az a 40milla. Mert valjuk be, Benzemánál és Huntelaarnál is jobb Henry. Szerintem jövőre akarunk nyerni címeket, nem pedig 1-2-3 év múlva
Villa, Drogba, Ibrahimovic, Torres, Adebayor mind-mind jobb náluk jelenleg. Attól függetlenül, nagyrészét nem szeretném itt látni.
chi omega írta:
nem lehet spórolni, mert egy újabb sikertelen év nagyon mély gödörbe lökné a klubot. nem lehet trezegékkel szórakozni. még akkor is, ha élő legenda.
Pont, h ezt mondom én is, h most akarunk címeket nyerni, nem 2-3 év múlva mire szupersztárra ér be Benzema vagy Huntelaar.
Henryban pedig 1-2 klasszis év van, ha ott játszik ahol szeret. Szóval ezalatt az 1-2 év alatt szerintem jobban teljesítene, mint a fiatalok. Addigra meg Bojan is jóó lesz. Ha veszünk is valakit, akkor az ilyen Villa típusú legyen.