Sok sikert Cáceres! Remélem igazolja majd, hogy miért is adtunk érte ennyi pénzt(csak nem vettünk zsákbamacskát)! Én szurkolok neki, kitudja talán a jövő egyik meghatározó ikonja lesz.
„A Barcelona az a csapat, mely meg fogja nyerni a bajnokságot, az a gárda, melynek élvezni kell a játékát, mint rajongó, és szenvedni ellene a végsőkig, mint ellenfél.”
Nyah itt a kábszeres. Sok volt érte a della, tuttifrutti hogy ennyit nem ért, ha később jó is lesz, mert tehetséget nem igazolunk sokért, hanem eladunk sokért, kár hogy ez nálunk fordítva működik.
De remélem azért megmutatja, hogy tud játszani, nekem elég ha stabil, de nagyon stabil.
Hát én nagyon örülök neki, láttam pár meccsen játszani, stabil védő, akit leginkább Milito-hoz hasonlítanék. Biztos vagyok benne, hogy megálja a helyét a barcában.
Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
Üdv Cáceres tesa a csapatban Cs annyit mondok, mint az előző 2 igazolásnak:Sok sikert
" Ha nem lennének zsebtolvajok, nulla lenne a nemi életem." - Woody Allen PUNK'S NOT DEAD! "Szinte minden bánatunk a másokkal ápolt kapcsolatainkból fakad." - Schopenhauer "..hogy élünk, vagy elégünk, azt a hatalom mondja meg.."
Nem ismerem Őt,eddig még nem is nagyon hallottam róla,de bízom benne,hogy teljesíteni tudja majd az elvárásokat.Idővel persze majd kiderül,sok sikert kívánok Neki Én is!
Lamine Yamal is a beautiful overkick Goal but can we talked about Dani Olmo trivela assist first,OMG ❤️❤️Visca Barca |Arsenal| |Man U| |Raphinha| pic.twitter.com/Ir815qgLyJ
Pedri a 2025/26-os szezonban 14 bajnokin 5 gólpasszt adott, az elmúlt szezont ugyanennyivel zárta (37 meccs), amely egyben pályafutása legjobb mutatója is volt ebből a szempontból. ✨ pic.twitter.com/OJVTvoxWSy
️ Raphinha: "Voltak pillanatok, amikor fel akartam adni. Az elején, amikor az ajtók folyamatosan bezárultak előttem, amikor a próbatételek nem mentek jól, amikor úgy éreztem, hogy a dolgok nem haladnak előre.” pic.twitter.com/ON7T3Ycdzw