kár, h a chelsea-be megy...mexx86 írta:VAn der Vaart kell iranyitonak sztem könnyen elérhető meg nagyon jó!

Csatlakozom!Kemény,mint a Tarzan talpa,de igencsak papírsanszos dolgokat csinál.Ha bejön,akkor parádés mentés,de pár centi és legalább 2 piroslapot kap egyszerreSlither írta:21 évesen biztosan nagyon rutinos...matyi02 írta:őőőő Szerintem jó vásár lett rutinos ugy nézem![]()
Elég keménynek tűnik, elég sok lapot kinézek a megmozdulásaiból.
erre csak annyit mondanék, h ha már ennyire nem vagy képben, legalább azt nézd meg croni vagy nani honnan került a muhozDanka00792 írta: Igen, de Deco a legsikeresebb portugál csapatban játszott, a Porto-ban, Moutinho pedig a Sporting-ban játszik. Nagy külömbség.
Igen, de Deco a legsikeresebb portugál csapatban játszott, a Porto-ban, Moutinho pedig a Sporting-ban játszik. Nagy külömbség.xbalix írta:Igen portugál bajnokság igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csakhogy Deco BL-t is nyert mellette!!! Meg ő előtte már az UEFA-ban is villogott. (meg is nyerte) Ja és nehogy elhidd má h ez korhoz ban kötve!![]()
LOL
Igen portugál bajnokság igen!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Csakhogy Deco BL-t is nyert mellette!!! Meg ő előtte már az UEFA-ban is villogott. (meg is nyerte) Ja és nehogy elhidd má h ez korhoz ban kötve!Danka00792 írta:Ez érdekes, elöbb még a portugál bajnoksággal volt bajod.xbalix írta:Deco BL győztesként érkezett, Ronaldinho világbajnokként, Larsson többszörös gólkirály európai aranycipősként... Moutinho?![]()
Azelött pedig még azt sem tudtad, hogy ki az a Moutinho.
Larsson (nincs kedvem ilyenkor számolgatni) 29 éven felül érkezett a Barcelonába.
Deco 27 éven felül érkezett.
Nekik már böven meg volt az életkoruk ahhoz, hogy kupákat nyerjenek. Moutinho 21 éves...![]()
R10 23 évesen érkezett. Még mindig van két éve.
Moutinho akkor is kevés. Van der Vaart, Fabregas, LampardSaviola írta:Diego nem eladó,Nasrit megvették,C.Ronaldon meg megy a Realhoz.A többi reklám arc elfogyott,ezért keresünk normálisabb focistákat.xbalix írta: Deco BL győztesként érkezett, Ronaldinho világbajnokként, Larsson többszörös gólkirály európai aranycipősként... Moutinho?![]()
Ez érdekes, elöbb még a portugál bajnoksággal volt bajod.xbalix írta:Deco BL győztesként érkezett, Ronaldinho világbajnokként, Larsson többszörös gólkirály európai aranycipősként... Moutinho?![]()
Diego nem eladó,Nasrit megvették,C.Ronaldon meg megy a Realhoz.A többi reklám arc elfogyott,ezért keresünk normálisabb focistákat.xbalix írta: Deco BL győztesként érkezett, Ronaldinho világbajnokként, Larsson többszörös gólkirály európai aranycipősként... Moutinho?![]()
Deco BL győztesként érkezett, Ronaldinho világbajnokként, Larsson többszörös gólkirály európai aranycipősként... Moutinho?Danka00792 írta:Miért szerinted Deco honnan jött?xbalix írta:Tudom h ki, de nem hinném h ő kellene... portugál bajnokság, hááát khmJövőre a BL győzelem és a spanyol bajnoki cím felé kéne vezetnie a Barcát... hát nemtom
És R10? Francia bajnokság, Larsson? Celtic, skót bajnokság. Had ne folytassam. Ha ez alapján itélnénk játékosokat, akkor csak angol, olasz és spanyol csapatok játékosait vehetnénk?
Miért szerinted Deco honnan jött?xbalix írta:Tudom h ki, de nem hinném h ő kellene... portugál bajnokság, hááát khmJövőre a BL győzelem és a spanyol bajnoki cím felé kéne vezetnie a Barcát... hát nemtom
Tudom h ki, de nem hinném h ő kellene... portugál bajnokság, hááát khmCFirpo3 írta:Ez most csak vicc volt?xbalix írta:Ki az a Joeo Moutinho?
Ki az a Joeo Moutinho?CFirpo3 írta:Moutinho honnan gondolod, hogy irányító? És, ha a jövő is számít, akkor ott van Thiago. Miért gondoljátok, hogy Moutinho jobb irányító, mint pl. Hleb vagy Messi?zeus021 írta:ezzel teljesen egyetértek sztem is joao moutinho megoldás lehetne irányító posztra
Ember, gondold végig logikusan az egész dolgot, az sem tudod miről van szó a színfalak mögött, és töketlenezed a vezetőséget. Ha már nem tettér annyit a klubbért, mint ők, legalább gondold végig kiket és milyen alapon osztasz.ricko17 írta:töketlen vezetőség ezt is elpackázta. Legmegfelelőbb csatár lett volna számunka. Alvest is el fogják szúrni. Csak így tovább![]()
![]()
Moutinho honnan gondolod, hogy irányító? És, ha a jövő is számít, akkor ott van Thiago. Miért gondoljátok, hogy Moutinho jobb irányító, mint pl. Hleb vagy Messi?zeus021 írta:ezzel teljesen egyetértek sztem is joao moutinho megoldás lehetne irányító posztra
Mert olyan típusú játékost keresünk, mint Larsson volt. Tapasztalt, sokat megélt játékost, aki a padról beállva is mindig képes volt lendületet adni a támadójátékunknak, sokszor fontos gólokat lőve.zalan05 írta:amugy nem tom hogy ha annyira csatár kell mért nem igazoljuk le azta fiatal francia srácot Gomist öis nagyon tehetséges Trezegeu már minek 31éves meg Cruz is idös 1-2évre hülyeség öket leigazoni és Gomis csak 10millio€
Forrás? Eléggé kamunak néz ki.weisz001 írta:Az AS Roma állítólag a brazil Mancinit adná cserébe az FC Barcelonának Eric Abidalért.
ezzel teljesen egyetértek sztem is joao moutinho megoldás lehetne irányító posztramessinho19 írta:lucho sztem nem megoldás..... inkább moutinho....Laza írta:ahoz képest hoghy irányitot keresünk meg hirből sem hallottam hogy ajánlatott tettünk vna...
már rég le kellett vna igazolni silvat alvest és Fabregast vagy luchot...
Thx erre gondoltam énis!!! AM sztem Larson utódja Henry lesz inkább Eto'o utódját kell keresnifcbarcelonazsombi írta:Lényege, hogy keresi a barca Larson utodját. Persze aztán ír egy pár nevet, hogy kik lehetnek azok (szokásos pletyka).danko94 írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 49632.html Ez a cikk miről is szól pontosan???
Lényege, hogy keresi a barca Larsson utodját. Persze aztán ír egy pár nevet, hogy kik lehetnek azok (szokásos pletyka).danko94 írta:http://www.elmundodeportivo.es/web/gen/ ... 49632.html Ez a cikk miről is szól pontosan???
lucho sztem nem megoldás..... inkább moutinho....Laza írta:ahoz képest hoghy irányitot keresünk meg hirből sem hallottam hogy ajánlatott tettünk vna...
már rég le kellett vna igazolni silvat alvest és Fabregast vagy luchot...