Bajnokok Ligája & Európa Liga
-
- Llegenda del Barça
IGEEEEEEEEEEEEEEENNNNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!
ennél jobban csak akkor örülnék, ha mi szórtuk volna ki az orosz bohócait!! úgy van! költse csak a napi 1 milkókat a kis hobbijára! jó az a fa-kupa meg a bajnokság, a bl sosem lesz meg.
összevissza magyaráz az a szakadék murinnyó egyébként, h kamu volt a gól, meg h a jobbik csapat zakózott, h a partjelzőn ment el a meccsük meg ilyenek. EZ HÜLYE!!! akkor azért miért nem magyaráz, h a gólnál miért nem zavarták ki a nagypofájú kapusukat, meg hogy a francba volt az, h a fantasztikus zsugásai kétszer találták el a kaput a meccsen??
a 'pool csodálatosan játszott és maximálisan megérdemelte a továbbjutást!!
ennél jobban csak akkor örülnék, ha mi szórtuk volna ki az orosz bohócait!! úgy van! költse csak a napi 1 milkókat a kis hobbijára! jó az a fa-kupa meg a bajnokság, a bl sosem lesz meg.
összevissza magyaráz az a szakadék murinnyó egyébként, h kamu volt a gól, meg h a jobbik csapat zakózott, h a partjelzőn ment el a meccsük meg ilyenek. EZ HÜLYE!!! akkor azért miért nem magyaráz, h a gólnál miért nem zavarták ki a nagypofájú kapusukat, meg hogy a francba volt az, h a fantasztikus zsugásai kétszer találták el a kaput a meccsen??
a 'pool csodálatosan játszott és maximálisan megérdemelte a továbbjutást!!
PUYOL-XAVI-INIESTA
- mrmonster
- Entrenador del Barça
A kettő együtt nem megy. Ha ilyen egyszerű lenne...Enrique írta:Nekünk is így kellett vna védekezni, a támadójáték maradhatott vna, aztán szerintem nem lenne kérdés h ott lennénk-e.
Nagyon örülök a Chelsea kiesésének, ugyanakkor bosszantó, hogy egy ilyen focit

Előre a TITOlusokért!
-
- Director del Fútbol
Jaj de boldog vagyok!!! Végre valaki megmutatta ennek a patkány Murinho-nak, hogy mi az: POFÁRA ESNI!!!
Ez a Benitez egy zseni, és a Pool pedig egy nagyon nagy csapat!!!
FORCÁ LUIS GARCIA, nem hiába - nálunk játszott!!!
Én is remélem, hogy a PSV ma nyer, és bejut a BL döntőjébe, bár erre azért kisebb az esélye, mint a Pool-nak volt, de ezek után ki tudja?!...
HAJRÁÁÁÁ, és még egyszer: GRATULA A POOL-nak!!!!

Ez a Benitez egy zseni, és a Pool pedig egy nagyon nagy csapat!!!
FORCÁ LUIS GARCIA, nem hiába - nálunk játszott!!!

Én is remélem, hogy a PSV ma nyer, és bejut a BL döntőjébe, bár erre azért kisebb az esélye, mint a Pool-nak volt, de ezek után ki tudja?!...
HAJRÁÁÁÁ, és még egyszer: GRATULA A POOL-nak!!!!
"Més Cuen un Club"
Szerintem velem eggyütt mindenki a Liverpoolért szorított, hamár másért nem csak Luis Garcia miatt.
Amúgy bent volt a labda vagy nem?
Amúgy bent volt a labda vagy nem?
FCB
-
- Barça B
De jó volt nézni Morinnyó elkeseredett arcát!
A legjobb, hogy egy volt Barca játékos vett rajta bosszút! Köszönjük LG!!! Remélem holnap a Milan is így jár Cocu-vel!
A legjobb, hogy egy volt Barca játékos vett rajta bosszút! Köszönjük LG!!! Remélem holnap a Milan is így jár Cocu-vel!
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Nekünk is így kellett vna védekezni, a támadójáték maradhatott vna, aztán szerintem nem lenne kérdés h ott lennénk-e.Zsolti írta:Hihetetlen,hogy milyen jól védekezik ez a pool.
Hihi, szurkoló a pályán...

2 is!!!

-
- Director del Fútbol
Nah vajon ki szerezte a gólt???A szokásos Luis Garcia.
Még lő egyet Gerard és megvan a továbbjutás!Én a meccs előtt 2-1-et tippeltem,bár Benitezt ismerve szerintem megpróbálják tartani az 1 gólos előnyt!Sok sikert!
Hajrá Liverpooooool!!!!!!!!!!!!
Még lő egyet Gerard és megvan a továbbjutás!Én a meccs előtt 2-1-et tippeltem,bár Benitezt ismerve szerintem megpróbálják tartani az 1 gólos előnyt!Sok sikert!
Hajrá Liverpooooool!!!!!!!!!!!!
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Poooooooooooool állé állé. 

Szép volt LG! Rúgjál még kettőt a ---------------------!
Badi az nso forumán olvasta, ugyhogy akár retek is írhatta. Monnyuk sztem se az ovéEnrique írta:http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... 1jli#23057
Tegnap kitaláltunk ilyen Murinnyós daceokat, negyon királyok!
Van egy király murinnyós versem!
Ez nem a te versed retek... Ajánlom a linket...

- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic ... 1jli#23057

-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Murinyó vagyok,digó vagyok,bajnokságot olcsón kapok! Éjszakánként abramoviccsal lebujokban mulatok. Úgy nézek ki mint egy csöves,mutogatok a partvonalon, ha valaki hozzám szól ,bunkó módon leugatom! Verem a mellem,arcoskodom ellenfélnek,sajtónak, a csatlósaim jóvoltamból milliókkal rajtolnak! Rájli bíró és társai jó üzletet faragtak, néhány csalás, kimaradt tizi,és csekkeket arattak! Bajnokok Ligáját is potom pénzből megúszom, amit beléfektetek,kamatostul lehúzom! Csalogatjuk a sztárokat, a szponzorokat hevesen, megvesszük a nagyfejeket, ha nem könnyen,hát nehezen! Gazdálkodunk,díjakat veszünk,vagyunk így is elegen, néző,ellenfél,média nyalja fényesre a fenekem! Követnek,vesznek pólót,jegyeket, háromnegyed az oroszé, enyém meg a negyede! Még néhány helyre befektetek,pár csapatok találok, nyugdíjasan Rioban majd luxusvillában hálok!
Milinte te szemét, tipszmikszűté??
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Tegnap kitaláltunk ilyen Murinnyós daceokat, negyon királyok!barcafan írta:csatlakozom, de a pénze jól jönne a Barcának és nekem is![]()
a murinnyó meg ugy néz ki mint egy szakadt csöves. mindig nevetnem kell ha vmelyik meccsen meglátom
Milinte te szemét, tipszmikszűté??