Barça Igazolások 2008-09
Én is utálom Adrianot!! 

A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
Sztem Adebayor is tökéletes lenne hiszen ha Eto'o megy akkor az ő helyére sztem Ade a legjobb jelölt! A 4-3-3-as felállásba tökéletesen beleillene ráadásul magas így szögletből szerzett fejesgólokat is látnánk a csapattól!! sztem jó lenne! az viszont Eto'o maradása mellett szól hogy a kameruni sokkal technikásabb mint a togói!
- Fernando
- Llegenda del Barça
Az Interrel annyit üzletelnék, hogy eladnám nekik Deco-t. 12-13 millióért. És Szia. Nyilvánvalóan nem fognak kiadni 40 milliót Eto'o ért. Adrianora nekünk meg semmi szükségünk.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- albicelesteX
- A Vadász
Ez már nevetség tárgya!Nehogy már Eto'oért meg Decoért adják Adrianot?!!!!
Komolyan mondom felfordul a belem az ilyen hírektől!Ez még egy nagyon [auto_cenzúra] viccnek is rossz!!!!

Yaya! Güiza jó lenne ráadásul nem nagy sztár így a padozást is kibírná! ráadásul olcsó is lenne( a többi csatárjelölthöz képes!)
-
- Director del Fútbol
Persze az alap, hogy Eto'o maradjon és akkor nincs gond. Akkor elég egy Güiza mellé, 15ért.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
EZT NEM HISZEM EL!!!!! Remélem hogy csak kamu hír ez az Adriano-s mert különben ihaj!!! Ha igaz akkor a Laporta menjen a jó büdös francba!! Eto?o-t Adrianóra cserélni ( még ha mellé pénzt is kapunk) Őrültség!! Egy depressziós, alkoholista, botrányhős nem kell nekünk!!!! Nektek mi a véleményetek???
aha, ilyet nem írunk. L.
Adriano ?
Lehet, hogy laportának elege van az elnökségböl

Lehet, hogy laportának elege van az elnökségböl

sziasztok..
akárki akármit mond etoo-t nem kéne eladni...sztem azzal nem járnánk jól..
én inkább henry és etoo helyét találnám meg és hoznék egy klassz csere csatárt..akkor legalább tudnak fejlődni a fiataljain is és jó szervező kppsat.
akárki akármit mond etoo-t nem kéne eladni...sztem azzal nem járnánk jól..
én inkább henry és etoo helyét találnám meg és hoznék egy klassz csere csatárt..akkor legalább tudnak fejlődni a fiataljain is és jó szervező kppsat.
Sztem az igazgatóság belátta h Benzema normális áron nem megszerezhető.De Zlatan kijönne Eto'o pénzéből szal mostmár Zlatan lesz a 1.számú középcsatár a poszta.Am Adriano egy nagy hülyeség.Guardiolának nem kell egy ilyen balf*sz.
Na ne
szerintem is!
Mostmár nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni a dolgokból!

Mostmár nagyon kiváncsi vagyok mi fog kisülni a dolgokból!

nem kell mindent elhinni...
Guardiola 3 csatárjelöltet nevezett eddig meg ( már ha ezeknek a híreknek hinni lehet) : Zlatan,Adebayor,Berbatov.
hát nemtudom.. adriano
.. mint ahogy ronaldinho-ra is sokan mondtátok hogy megnéznétek őt is egy új edző mellett, ez szerintem ugyan úgy érvényes adriano-ra is. tudását neki is el kell ismerni..

Vicces, hogy mindenki Zlatanról beszélt, holott a calcio.hu szerint szó sincs Zlatanról, ha Milánóból csatár jön, akkor az Adriano lehet.
Már Zlatan miatt is húztam a számat, de Adriano. Na ne.
Ha ebbe bele megy Laporta, akkor úgy látszik nem tanult Ronaldinho hibájából.
Ahelyett, hogy örülhetnénk, hogy új csapat épül, jönnek ezek az idegesítő hírek.

Már Zlatan miatt is húztam a számat, de Adriano. Na ne.

Ha ebbe bele megy Laporta, akkor úgy látszik nem tanult Ronaldinho hibájából.
Ahelyett, hogy örülhetnénk, hogy új csapat épül, jönnek ezek az idegesítő hírek.

-
- Director del Fútbol
Persze, csak nem tudunk mit csinálni, mert a szabályok szarok. Én azt gondolom, hogy amennyiben az átigazolás körülményeivel kapcsolatban van egy általános szabály világszerte, úgy ezeket is egységesíteni kéne. Ez a spanyol szövetség szívása, hiszen számtalan utánpótlás tehetséget elszívnak emiatt. Ezek után ne akarjanak olyan szabályokat hozni, hogy meghatározott számú spanyol és utánpótláskorú játékos kell, hogy legyen egy felnőttkeretben. Össze kéne hangolni európa-szerte és akkor nem lenne gond.gonosz írta:Jogos...csak könnyen előfordulhat, hogy a visszavásárlásra nem lesz lehetőség (Fabregas), mert annyiba kerülnek vagy ki sem vásárolhatjuk őket..na az már nem éri meg.gekkodan írta:Igen, a fiatalok eladása érdekes. Angliában fiatalabb játékosoknak lehet már profi szerződést ajánlani, Spanyolban magasabb a korhatár. Ezért ingyen elment Piqué a Manchesterbe és most 5 milláért visszavettük. Ez volt 2004-ben. Ha kiszámoljátok 4 év alatt bőven kifizettünk volna neki ennyit prémiummal és fizetéssel, tehát még így is beljebb vagyunk. Ennyiért bőven megéri.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Állítólag már dolgozik a spanyol szövetség azon, hogy változtassanak a jogszabályokon, valami átmeneti megoldást akarnak, hogy lehessen profi szerződés de csak szülői és gyámhatósági beleegyezéssel valami ilyesmit olvastam! 

-
- Jugador d'estrella
Jogos...csak könnyen előfordulhat, hogy a visszavásárlásra nem lesz lehetőség (Fabregas), mert annyiba kerülnek vagy ki sem vásárolhatjuk őket..na az már nem éri meg.gekkodan írta:Igen, a fiatalok eladása érdekes. Angliában fiatalabb játékosoknak lehet már profi szerződést ajánlani, Spanyolban magasabb a korhatár. Ezért ingyen elment Piqué a Manchesterbe és most 5 milláért visszavettük. Ez volt 2004-ben. Ha kiszámoljátok 4 év alatt bőven kifizettünk volna neki ennyit prémiummal és fizetéssel, tehát még így is beljebb vagyunk. Ennyiért bőven megéri.

Més que un club!!! CsakaBarca!!!!
-
- Jugador d'estrella
Ja....észrevétlen és gyanús körülmények között eltűnnek az utánótlásból, nem?
Egyébként értemén én a játékosok szempontját (lásd Piqué), mert itthon nem kapnának rendszeres lehetőséget, így szerencsét próbálnak máshol is...csak lehetne vmivel következetesebb a vezetés...

-
- Director del Fútbol
Igen, a fiatalok eladása érdekes. Angliában fiatalabb játékosoknak lehet már profi szerződést ajánlani, Spanyolban magasabb a korhatár. Ezért ingyen elment Piqué a Manchesterbe és most 5 milláért visszavettük. Ez volt 2004-ben. Ha kiszámoljátok 4 év alatt bőven kifizettünk volna neki ennyit prémiummal és fizetéssel, tehát még így is beljebb vagyunk. Ennyiért bőven megéri.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
gonosz írta:Vagy a másik eset: mi felneveljük, majd 16-17 évesen eladjuk őket Angliába, aztán visszavásároljuk őket, nemkicsit drágábbansasi1 írta:Most olvastam, hogy az Arsenal magvette Nasrit ?
Ha ez tényleg így van, akkor nem hülyék ezek az angolok.
Megvesznek egy 21 éves nem kicsit tehetséges támadó középpályást 16 millió euróért, nekünk meg eladják 18-20 milláért a 27 éves Hleb-et............
Ez igen.
Gratulálok a vezetőinknek.............. Vagy annyira jól játszanak, hogy esélyünk sincs visszavenni őket...
Nem mi adjuk el őket!!!!!Hanem ellopkodják őket!!!
-
- Jugador d'estrella
Vagy a másik eset: mi felneveljük, majd 16-17 évesen eladjuk őket Angliába, aztán visszavásároljuk őket, nemkicsit drágábbansasi1 írta:Most olvastam, hogy az Arsenal magvette Nasrit ?
Ha ez tényleg így van, akkor nem hülyék ezek az angolok.
Megvesznek egy 21 éves nem kicsit tehetséges támadó középpályást 16 millió euróért, nekünk meg eladják 18-20 milláért a 27 éves Hleb-et............
Ez igen.
Gratulálok a vezetőinknek.............