mert a Barca nem nagy csapat,hanem a legnagyobb...jobb hirtelen nem jut eszembeMental_Theo írta:MInden nagy csapat nagy neveket akar igazolni.
a Barca miért nem akar világklasszisokat venni idén?rejtély számomra

mert a Barca nem nagy csapat,hanem a legnagyobb...jobb hirtelen nem jut eszembeMental_Theo írta:MInden nagy csapat nagy neveket akar igazolni.
Talán mert tele vagyunk azokkal?Mental_Theo írta:MInden nagy csapat nagy neveket akar igazolni.
Real MAdrid: Drogba, C. Ronaldo
Inter: Deco, Lampard
MIlan: Eto'o, Ronaldinho
ugyanaz a baj vele,mint Eto'oval,a magaviselet,sőt szerintem még rosszabb is...remélem Eto'o maradtomik7 írta: de ha Samu megy akkor nem rossz megoldás...
Hmm hmm... ÚÚ mégegy szimpatikus játékostomik7 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181885&
hát nemtom nso...ugye..hiszem ha majd látom kategória...
de ha Samu megy akkor nem rossz megoldás...
Nem rossz megoldás, de persze van jobb is, PL én Villának jobban tudnék örülni, de úgy se jön ide. Ami pedig a linket, illeti itt csak egy feltételezésről van szó magyarúl pletyka.tomik7 írta:http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=181885&
hát nemtom nso...ugye..hiszem ha majd látom kategória...
de ha Samu megy akkor nem rossz megoldás...
Egyre jobb, Toure- Pique MU tarcsi-Crosas Lyon tarcsi. Ennél azért többre tartom a Barca-tCFirpo3 írta:Crosassal mi van? Vissza fog jönni? Mert szerintem ő lehetne a 3. számú vkp.
Crosas/Pique/Iniesta/Xavi/Marquez -ezekből legfeljebb nem lesz az első és az utolsó, de a többi biztos.Sztem 4 meccset kihúzunk.Guardiola írta:En csak azt nem tudom, hogy mit csinalunk Afrika Kupa alatt...?
Hát elég érdekes, ha valakit velünk szóba hoznak, akkor rá pár nappal a Real Madriddal is. Ez neked nem tűnt fel? Amugy Heinze nem igazán bal oldali játékos, mellesleg eléggé sérülékeny. Üvegtérdű/lábú. Nemhinném hogy tul sokat futkosik nálatok a balszélen. Marcelo meg fiatal, és nem tul testes. Ezért írtam, csak h értesd hogy mit mire értekmynameis-earl írta:Fernando : biztos a csúnya Real Madrid direkt azokat a játékosokat nézi ki mint a Barca ugye? Meg minek kéne nekünk balhátvéd? Van Heinze és Marcelo. Mondjuk abban igazatok van, hogy a fürtös felesleges lenne. De Metzelder sérülékeny és Cannavaroban már csak egy év van. Amúgy baromi jóljártatok Keitával.
Nem mondjátok komolyan, hogy Pique megfelelő helyettes lenne, a MU-ban egész évben a padot koptatta.Lesy írta:Ezért nem szabad elengedni Marquezt. Iniesta és Xavi nem klasszikus védekező játékos. Játszottak már ugyan ebben a szerepkörben, de nem az igazi egyikőjük sem. Vagy másik megoldás lehet mé talán Piqué.Guardiola írta:En csak azt nem tudom, hogy mit csinalunk Afrika Kupa alatt...?
Ezért nem szabad elengedni Marquezt. Iniesta és Xavi nem klasszikus védekező játékos. Játszottak már ugyan ebben a szerepkörben, de nem az igazi egyikőjük sem. Vagy másik megoldás lehet még talán Piqué.Guardiola írta:En csak azt nem tudom, hogy mit csinalunk Afrika Kupa alatt...?
Nem csak unom már hogy akárkit kinézünk megveszik, csak azért is mert ők a Real Madrid és megtudnak mkit szerezni akit más már figyel (főleg a Barca).Lesy írta:TE most sajnálod őket??Fernando írta:Nemhogy balhátvédet nézne magának a Real. Nem mondhatnám, hogy posztra igazolnak. Ugy mindentől függetlenül. Szegény Robinho-t is minek akarják eladni?
inygen volt lejárt a szerzödésefcbarca10 írta:Bocs, tudom h ez nem ide tartozik, de Flamini mennyiért került a Milanba????