najaaronba írta:Persze Fergusson számíthat rá, hogy a Marca kikészíti. De így jár az aki Calderonnak mer üzengetni

najaaronba írta:Persze Fergusson számíthat rá, hogy a Marca kikészíti. De így jár az aki Calderonnak mer üzengetni
De az még most se derült ki h ez az álom rémálom volt-e vagy sem!fcjoc írta:"Álmom, hogy a Madridban játszhassak... Az én álmom ez" - CR
ez igaz lenne ?!
marca, madridista
Ha arra a 17 jegyű betű-számsorra gondolsz, az kocsi alvázszáma.Mintha ott lenne a bankszámlaszáma nem?
Miután Fördzsi bácsi beszólt a Marcának szerintem ki akarják készíteni az öreget Laughing Laughing Laughing
Ez nagyon rossz!!!PPPfffffuuuuuu csak nevetni tudok:D:D!!szánalom!!!gekkodan írta:Mibe kerül felírni egy ilyet és berakni az ablakba? Le is megyek a kocsihoz. nagy kacsa sztemdanko94 írta:Itt a kép de nekem fura h csak a felirat látszik a többi szöveg nem....
Mintha ott lenne a bankszámlaszáma nem?danko94 írta:Itt a kép de nekem fura h csak a felirat látszik a többi szöveg nem....
Mibe kerül felírni egy ilyet és berakni az ablakba? Le is megyek a kocsihoz. nagy kacsa sztemdanko94 írta:Itt a kép de nekem fura h csak a felirat látszik a többi szöveg nem....
Én szerintem a Real pedig mindkét fronton az esélyesek között volt idén is, és még inkább ott lesz jövőre, de természetesen nincs még a jelenlegi Manchester United szintjén, azaz nem akkora sansszal, de esélyesnek tartom (és ha kijön a lépés, számomra nem lenne meglepetés a dupla, csak nagyobb tett lenne egy ilyen Realtól, mint egy ilyen Manchestertől).gekkodan írta:Azért két fronton nagyon ritkán jön ki a lépés, ez nekünk és a Manchesternek sikerült az utóbbi években. Azt gondolom, hogy jelenleg a Madrid és a Barca sincs azon a szinten, mint a ManU, akik jelenleg vitán felül a világ legjobb klubcsapata. Ezért is tudtak duplázni. Ahogy Rivaldo11 mondta, nem látom az átütő nemzetközi lehetőségeket én sem a Madridban, de könnyen lehet, hogy jövőre a BL-ben sikerül nekik, a bajnokságot viszont elvesszük tőlük. Jelenleg ők a legjobbak Spanyolországban, ez nem kérdés. De nincsenek azon a szinten, mint egy ManU. Bár valszeg olyan szinten csak a ManU van
Szerintem ez megint csak a Marca újabb hülyesége.Ez most komoly?
Nemáááá!!!Los Banditos írta:19:19 - A Marca arról számol be, hogy egy Audi (ők adják a játékosok gépkocsiit) szélvédője alatt találtak egy Cristiano Ronaldo nevével ellátott szállítólevelet, illetve rajta feltüntetve a megrendelőt: Real Madrid hivatalos autószállítója.
Az egy dolog, hogy te a játékban hol játszatod, de ez még egyelőre a valóság, és ha láttad a jobb oldalon játszani, akkor nem mondanád azt, hogy nem keverget ott sem rosszul, mert jobb oldalon saját magához mérten iszonyatosan rosszul játszik. Lehetett rajta látni, hogy amikor jobb oldalra rakta be Schuster, akkor nem ment neki a játék, mert az nem az ő posztja, és egyáltalán nem érzi jobb oldalon a játékot.de azért jobb oldalon sem keverget rosszul....Nálam FIFA 08-ban mindig jobbon játszik elég jól
miért is?? elhiszel mindent, amit az újságok írnak??Los Banditos írta:Grat!19:19 - A Marca arról számol be, hogy egy Audi (ők adják a játékosok gépkocsiit) szélvédője alatt találtak egy Cristiano Ronaldo nevével ellátott szállítólevelet, illetve rajta feltüntetve a megrendelőt: Real Madrid hivatalos autószállítója.![]()
Komolyan mondom, ha a Barça csinálná ezt már rég elsüllyedtem volna szégyenemben..
Tudtam hogy valaki belefog kötniReal_Madrid_Campeones írta:Robinho pocsékul játszik jobb szélsőt attól, hogy Schuster szezon végén ott játszatta (persze megjegyezném, hogy csak Robben miatt). Robinho eredeti posztja a Realban bal szélső, és ott jól is tud teljesíteni, bár én szívesen megnézném mostmár csatár poszton is (mert a válogatottban nagyon jól ment ott neki). A jobb szélső a Realnál hiányposzt.
Robinho pocsékul játszik jobb szélsőt attól, hogy Schuster szezon végén ott játszatta (persze megjegyezném, hogy csak Robben miatt). Robinho eredeti posztja a Realban bal szélső, és ott jól is tud teljesíteni, bár én szívesen megnézném mostmár csatár poszton is (mert a válogatottban nagyon jól ment ott neki). A jobb szélső a Realnál hiányposzt.Robinho is elég jó jobb szélső-csatár
Grat!19:19 - A Marca arról számol be, hogy egy Audi (ők adják a játékosok gépkocsiit) szélvédője alatt találtak egy Cristiano Ronaldo nevével ellátott szállítólevelet, illetve rajta feltüntetve a megrendelőt: Real Madrid hivatalos autószállítója.
Óriási különbség van a márciusi és a május végi Real között ... Eredményességben ÉS játékban egyaránt!Rivaldo11 írta:Ez a madrid nemzetközi szinten egyelőre súlytalan. Ez elég világosan kiderült már. Hiányzik belőlük vmi, ami a BL sikerhez kell. Lehet azzal jönni, hogy mi is csak a sorsolásnak köszönhetően kerültünk a 4 közé...ez igaz is. De ott voltunk. (sőt, jobban is játszottunk mint a későbbi győztes)Boixos írta: olyan csapatuk van jelenleg, akik elég meggyőzően végeztek az élen, sztem előbb-utóbb a blben is leesne nekik vmi, bár azt nem lehet így előre kijelenteni egy brigádnál sem.
Ez a madrid nemzetközi szinten egyelőre súlytalan. Ez elég világosan kiderült már. Hiányzik belőlük vmi, ami a BL sikerhez kell. Lehet azzal jönni, hogy mi is csak a sorsolásnak köszönhetően kerültünk a 4 közé...ez igaz is. De ott voltunk. (sőt, jobban is játszottunk mint a későbbi győztes)Boixos írta: olyan csapatuk van jelenleg, akik elég meggyőzően végeztek az élen, sztem előbb-utóbb a blben is leesne nekik vmi, bár azt nem lehet így előre kijelenteni egy brigádnál sem.