Barca vs. Real
-
- Barça C
Madridista létemre én szágyenlem azt, hogy tényleg ennyirre rászáll a vezetőség a játékosokra, teljesen felesleges. De ez nemelfelejtendő, hogy nem maga a csapat hibája és sara, hanem a vezetőségé. Calderon egy szerencsétlen, aki pozíciója megtartása céljából csinálja ezt, magyarul nem a csapat érdekeit helyezi előtérbe. Mijatovicról meg már ne is beszéljünk, aki fantasztikus üzleti érzékkel van megáldva. Az igazolt játékosokkal semmi baj, csak amikor az árról van szó, akkor ott megmutatkozik a szakmai hozzáértés. És ezen uriemberek pedig rányomják sajnos a bélyeget magára a csapatra, ami természtesen nem jellemző rájuk. Szal ez az erkölcstelenség teljesen jogos csak megkellene jobban nézni, hogy ki is a saras ebben.
-
- Llegenda del Barça
Emberek, igaza van abban gekkodannak, h nem kell minden hülyeségre ugrani, de olyanokat sem kell írogatni, amik az ilyen jellegű hülyeségeket kiváltják!
innentől uralkodjatok magatokon.
innentől uralkodjatok magatokon.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Director del Fútbol
Tamás!Varga Tamás írta:Dani!
Köszönöm!
Büszke vagyok rá, hogy Barcelona-drukker vagyok, és gekkodan-hoz hasonló emberek alkotják e fórum tagjait.
Ez alap, bármelyikünk megtenné egymásért, valamiért még mindig jól működik ez a fórum és képes az értelmes vitára. Azért, mert vannak azért itt még értelmes emberek.
ON
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- miihii
- KHAL
Ki az a chelsea fc,ki az a pedro10,milyen hsz-eket?gekkodan írta:Még annyit, hogy részemről bojkottálom a chelsea álcája mögé bújt penetráns stílusú madridista hozzászólásait. Szerintem tegyetek így ti is és majd megunja, csak nem kell észrevenni. További szép estét madridi barátom, pedro10!

Részemről eeennyi

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Dani!
Köszönöm!
Büszke vagyok rá, hogy Barcelona-drukker vagyok, és gekkodan-hoz hasonló emberek alkotják e fórum tagjait.
Köszönöm!

-
- Director del Fútbol
Még annyit, hogy részemről bojkottálom a chelsea álcája mögé bújt penetráns stílusú madridista hozzászólásait. Szerintem tegyetek így ti is és majd megunja, csak nem kell észrevenni. További szép estét madridi barátom, pedro10!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ezek szerint Pedro10=chelseafc-vel?
Erről beszéltem, kiskomám - GERINCTELEN!
Erről beszéltem, kiskomám - GERINCTELEN!

- Danka00792
- Director del Fútbol
"Minden eladó"khtomka írta:Átjöttem, nem értem a reakciót! A mai világban minden eladó! Ha Ronaldo nem nyilatkozná azt, hogy majd a jövö héten döntök a jövőmről, akkor jobban érthető lenne. Most nem tudja? Most még nincs klubhűség jövő héten már lesz?
Kivétel erősíti a szabályt.

Plusz, ha Sir Alex ilyeneket nyilatkozik, akkor lehet benne valami, mert mi itt csak megszokásból mondogatjuk, hogy ilyen Madrid, olyan Madrid, de ö azért ugy mondja ezt, hogy erkölcstelen a Real, hogy személyesen is beszélt már a vezetökkel. Tehát nem oktalanul.

-
- Director del Fútbol
Szánalmas! Már délután megemlítettem, hogy ez a topic a fórumunk legalja. Én sem megyek anyázni a madridistára, nem tudom miért van erre szükség fordítva. Úgyis törölve lesznek az ilyen hsz-ek, ezt az is tudja, aki a szerzője. Csak tudnám, hogy miért kell akkor egyáltalán begépelni őket? Több ideje maradna másra az illetőnek, az ócsárolás helyett.
De tudjuk, hogy az emberek ilyenek, sajnos a többség halandóságában is gonosz és kéjeleg abban, ha primitív, ócska módon feladatokat ad másoknak és gerjeszti az indulatot.
Ismét: az ne vegye magára, akinek nem inge!
Bocs az OFF-ért, de most már elég volt.
De tudjuk, hogy az emberek ilyenek, sajnos a többség halandóságában is gonosz és kéjeleg abban, ha primitív, ócska módon feladatokat ad másoknak és gerjeszti az indulatot.
Ismét: az ne vegye magára, akinek nem inge!
Bocs az OFF-ért, de most már elég volt.
Erről pedig annyit, hogy no comment. Varga nevű drukkerről pedig annyit, hogy fórumunk egyik legértelmesebb, legnormálisabb motorosa, aki szellemileg hozzád képest a holdon van. Kikérem magamnak a nevében is.chelseafc írta:Bumm.Varga nevű drukkerhez szólok,Gerinctelen?Honnan veszed? Vagy csak a nagyvilágba irogatsz? Azt javallom,tanulj tiszteletet mielőtt közösségbe engeded bárki is.
Sorba álltok egy éve F.L-ért,nem fog hozzátok menni.Soha!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gekkodan 2008.05.23. 18:53:12-kor.
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
-
- Llegenda del Barça
nem kell versenyezni azon, h ki gyűlöli jobban a madridot, pláne, h ki, mennyire verne agyon egy madridszerkós gyereket, mert ez enyhénszólva [auto_cenzúra] nagy szerényképességűségre vall, h úgy mondjam.
olyanok, amilyenek, ezt eddig is tudtuk.
cselzifc nevű vendégünket pedig megkérném, h bízza bátran az itteni moderátorokra a rendfenntartást, vagy változzon vissza pedro10-zé, akinek az ipjéről nyomja, és próbálja meg úgy helyretenni a dolgokat, h ne kelljen 600oldalt kitörölgetni a gyökér módon előadott hozzászólására érkező reakciók miatt!
köszönöm.
olyanok, amilyenek, ezt eddig is tudtuk.
cselzifc nevű vendégünket pedig megkérném, h bízza bátran az itteni moderátorokra a rendfenntartást, vagy változzon vissza pedro10-zé, akinek az ipjéről nyomja, és próbálja meg úgy helyretenni a dolgokat, h ne kelljen 600oldalt kitörölgetni a gyökér módon előadott hozzászólására érkező reakciók miatt!
köszönöm.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Átjöttem, nem értem a reakciót! A mai világban minden eladó! Ha Ronaldo nem nyilatkozná azt, hogy majd a jövö héten döntök a jövőmről, akkor jobban érthető lenne. Most nem tudja? Most még nincs klubhűség jövő héten már lesz?Gomezinho írta:Gergő mégis mit vártál? MADRID! NA remélem ezeket a soraimat olvassák és átjönnek mindjárt vergődni! Flauganheltel vagy kivel az élen!![]()
Mostanában jó volt veletek beszélgetni, erre feltámad a Madrid gyűlölet.
Remélem nem találkozok a gyújtogatós kollégátokkal! Azt a tájékoztatást kaptam az egyik mod-tól, hogy jöjjünk nyugodtan így érdekes a fórum. Természetesen vannak h...gyerekek is, de nem hiszem, hogy ez a tendencia.
Miért kell egymás után köpködni egy csapatot.
Fergusonhoz visszatérve. Rooney-t, Ronaldo-t, Ferdinand-t, Tevez-t lejárt szerződéssel vették? Ugye nem! Akkor meg miről beszélünk.
Azt a játékost lehet megszerezni aki már nem akar a jelenlegi csapatában játszani. lásd Ronaldinho.
A szimpátiáról meg csak annyit, hogy gondolom láttátok a Mallorca elleni meccset. "Szimpatikus" szurkolói megnyilvánulás egész meccs alatt.
"Egy az Isten, egy a Nemzet"
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
"A Madrid két évig szerencsével nyerte a bajnokságot.2007/08-ban szerencsés 18 ponttal."
2009-hez grat
-
- Llegenda del Barça
ez az egész ronaldos, vagy ha ő nem jön össze, akkor ismét kaká-s téma csak a realnak kellemetlen, úgy megutáltatják magukat a klubokkal, mint a sza.rt. utána pedig csodálkoznak azon, h ha vkit eladnak nekik, akkor úgy lehúzzák őket, ahogy kell. pedig nem lenne muszáj olyan kocsi után rohangálniuk, ami nem vesz fel, hiszen így is éppen elég komplett csapatuk van.
de ez a szerencsétlen calderon a fejébe vette, h márpedigőakkoris...
de ez a szerencsétlen calderon a fejébe vette, h márpedigőakkoris...
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Nem a két játékost hasonlítottam össze, hanem arra céloztam, hogy ahogy a Milan vezényletével Ronaldinho-val tették, úgy most a Real-al az árnyékban C. Ronaldo lejárató kampánya indul, s gusztustalan híresztelések, valamint nyilatkozatok... Tehát magára az esetre, amin azért sem csodálkoznék, mert a Milan-t, s a MAdrid-ot össze lehetne láncolni, annyira ocsmány mind kettő. Bocs a vulgaritásért.Gomezinho írta:
Ezzel viatkoznék! Ronaldinho brazil, szerintem ennyi elég is! A Madrid meg csorgassa tovább azt a idióta nyálát! Beképzelt divatszurkolók! Egytől egyig!
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
-
- Az Eurobarca Anonymusa
chelseafc=realmadridfc.
Szerintem.
Csak olyan, mint anno Godjonzen nevű madridistánk volt, gerinctelen.
Szerintem.
Csak olyan, mint anno Godjonzen nevű madridistánk volt, gerinctelen.

- miihii
- KHAL
Detto!!Első A BARCA, második a MAN UTD!Fernando írta:Ezért ülsz itt és internetezel. Nemengednek sehovaAm Énis Barca másodsorban MU párti vok
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Mivan Már nemmersz a real MAdrid névvel bejelentkezni?chelseafc írta:Ez az,gyülölködjetek csak. A Bárka szégyen szurkolói.Ti beszéltek erkölcsről? Nézzetek tükörbe gyerekek.
Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
-
- Director del Fútbol
chelseafc írta:Ez az,gyülölködjetek csak. A Bárka szégyen szurkolói.Ti beszéltek erkölcsről? Nézzetek tükörbe gyerekek.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2008.05.23. 18:33:55-kor.
- Titinho
- Director del Fútbol
És ezt pont egy Chelsea fan mondja!!!!!!!chelseafc írta:Ez az,gyülölködjetek csak. A Bárka szégyen szurkolói.Ti beszéltek erkölcsről? Nézzetek tükörbe gyerekek.

Hát...milyen emberek vannak halljátok!

Bocsi az OFF-ért...
Més que un club
"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff

"Az akarás egyenlő a tudással, s aki akar, az tud is!"- Johan Cruyff
- Fernando
- Llegenda del Barça
Ezért ülsz itt és internetezel. Nemengednek sehova
Am Énis Barca másodsorban MU párti vok 

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Ez a nyilatkozat teljesen érthető. Nekem az egész ügy, amit ennyire pumpálnak manapság minden fórumon, nagyon hasonlít ahhoz, ami 2-3 éve kezdődött Ronaldinho-val kapcsolatban.
El kell ismerni, ha nem is szimpatikus, zseniális játékos, s most ő ül a világ tetején... Minen összejött neki, s ebben is nagyon hasonlír Ronnie-hoz.
A lapok akkoriban tele voltak olyan álhírekkel, melyeknek természetesen volt alapja (Ronaldinho megszerzéséért mindent megtesz a Milan), ami szerintem nem véletlen volt. Okosan kieszelték ezt, s ha számításaik nem is váltak be, már a hír is rengeteg mindent megváltoztatott. Ezután jöhetett a lejárató kampány, ami erre az idényre véget ért, s tökéletesen sikerül. Ezalatt Ronnie, s Berlusconi kis csapata körbe-nyalta falta egymást, ami a Barca-t tekintve katasztrófális hatással volt. Most, bukott csillagként megszerzik, kiaknázzák azt, ami még benne rejlik, s talám még visszahozzák a klasszis formáját, mégha nem is ugyanazon módon.
Ezért gondolom, hogy a Real is elkezdte ezt C. Ronaldo-val, s mivel Ronaldo sem a lojalitás mintapéldánya, ezért ez a hadművelet is sikeres lehet...
El kell ismerni, ha nem is szimpatikus, zseniális játékos, s most ő ül a világ tetején... Minen összejött neki, s ebben is nagyon hasonlír Ronnie-hoz.
A lapok akkoriban tele voltak olyan álhírekkel, melyeknek természetesen volt alapja (Ronaldinho megszerzéséért mindent megtesz a Milan), ami szerintem nem véletlen volt. Okosan kieszelték ezt, s ha számításaik nem is váltak be, már a hír is rengeteg mindent megváltoztatott. Ezután jöhetett a lejárató kampány, ami erre az idényre véget ért, s tökéletesen sikerül. Ezalatt Ronnie, s Berlusconi kis csapata körbe-nyalta falta egymást, ami a Barca-t tekintve katasztrófális hatással volt. Most, bukott csillagként megszerzik, kiaknázzák azt, ami még benne rejlik, s talám még visszahozzák a klasszis formáját, mégha nem is ugyanazon módon.
Ezért gondolom, hogy a Real is elkezdte ezt C. Ronaldo-val, s mivel Ronaldo sem a lojalitás mintapéldánya, ezért ez a hadművelet is sikeres lehet...
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ez elég valószínű. Nagyon nem bírom azt a csapatot.MichaaBee írta:sztem be kéne mutatni vmi tök idegen embernek a csapatok múltjait, álléspontjait, aki nem ismeri a két gárdát (márha van ilyen), és tőlük megkérdezni, h melyik csapat a szimpatikusabb! ha nem egy pénzéhes baromtól kérdezzük, akkor a Barca lesz a válasz!

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- miihii
- KHAL
Ez a madrid,gergő...gergo9 írta:Csak nekem tűnt fel hogy Sir Alex "A Barca például lényegesen tisztességesebb, mint amilyen a Real valaha is lesz" mondatát kihagyták a madridistáról???Titinho írta:Itt van részletesebben a madridista.hu-ról:
http://www.madridista.hu/eumadridista/h ... as&id=5455
Ők is lehozták...tényleg sokmindent képzelnek magukról, egy "kicsit" visszább vehetne az edzőjük is meg a "terrorista" elnökük is...![]()
![]()

Forca GOMEZ!!!

sztem be kéne mutatni vmi tök idegen embernek a csapatok múltjait, álléspontjait, aki nem ismeri a két gárdát (márha van ilyen), és tőlük megkérdezni, h melyik csapat a szimpatikusabb! ha nem egy pénzéhes baromtól kérdezzük, akkor a Barca lesz a válasz!
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- miihii
- KHAL
Ez az Fergie,mondd meg nekik!!!Végre valaki oda mert mondani a "nagy" margitnak,h kapjanak má' a fejükhöz!Pofátlan,beképzelt társaság,pfujjPoszi írta:http://www.samsungsport.hu/hir.php?id=34670
Mennyire igaza van Ferguson-nak!
Boccs ha már vki belinkelte!

"halál madrid"