A rövidhírekben az Eurobarca írta:Joan Laporta elnök vasárnap este fogja a nyilvánosság előtt értékelni a Barcelona szezonját, s nem számíthat könnyű percekre, könnyű kérdésekre. Egyes katalán lapok internetes kiadásaikban arra kérték az olvasóikat, hogy maguk is tegyenek fel kérdéseket, melyeket majd eljuttatnak a 'TV3' katalán televízióhoz, ahol szerepelni fog Laporta. A televízió műsor este 22:30-kor kezdődik majd, Laporta pedig a tervek szerint több mint 50 percet fog beszélni, 50 percen keresztül fogja magyarázni, hogy miért bukott el ismét a Barcelona egy sikertelen év után. Az élő műsor legfontosabb részleteiről az Eurobarca az éjszakai órákban beszámol.
Üzenetek mindenkinek - archív
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Eurosport

- miihii
- KHAL
Jah,ezt már én is várom,kivi leszek mivel áll elő a nagyúrGomezinho írta:Üzenet mindenkinek este Laporta beszéd , most sokminden kiderűl! Infokat honnan és ki fog szolgáltatni?

There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
- raúlgonzales89
- Barça B
pifff bmeg az Exploited fél 10kor lessz és még csak nem is a nagyszinpadon...ezt a fos szervezést
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
- raúlgonzales89
- Barça B
Kiki hol lehet meglesni mikor hol lesz?(Chris)
Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
- Entrenador del Barça
Julius 3. VOLT nagyszínpad
...ott találkozunk 
szerk.: Slither egy kis olvasni való
:
http://www.sziget.hu/volt/hirek/109149.html

szerk.: Slither egy kis olvasni való

http://www.sziget.hu/volt/hirek/109149.html
-
- Entrenador del Barça
Hát én is voltam már koncerten itt Sopronban nagyon jo bulit csinált csak jó emlékeim vannak róla. Jön VOLTra is remélem el tudok menni rá bár másnap lesz CypressHill szóval még kérdéses. Télleg egy kérdés: Ki jön VOLTra?(a forumozok közül, nehogy itt elkezdjétek felsorolni a fellépőketHarusz írta:Sztem a koncertre értette.

-
- Jugador del Barça
Sztem a koncertre értette. Én is úgy hallottam barátaimtól, h nem volt valami nagyon jó koncert... Vagyis nem vesztettem sokat, h nem mentem (Hétfőn latinból érettségizem, azért...)Chris0527 írta:CopyCon vacak? Háát nem tudom szetm nagyon jól csinálja a dolgát a gyerek(én mondom hogy gyereklionelmessi19 írta: Copy nagyonvacak volt.) nem tudom mi bajod van vele....Ízlések és pofonok...
-
- Entrenador del Barça
CopyCon vacak? Háát nem tudom szetm nagyon jól csinálja a dolgát a gyerek(én mondom hogy gyereklionelmessi19 írta: Copy nagyonvacak volt.

-
- Eurobarca Staff
Én is így hallottam, mondjuk remélem ez nem lesz túl nagy hatással a ZP-re. Annak semmi értelme nem lenne, ha csinálnának egy RIO 2-t, mikor a kettő teljesen külön műfaj...Így legalább nagyobb tömeget tudnak lehúzniHarusz írta:Állítólag már ez év telén megvette... legalábbis állítólag még pár hónapja úgy tudtam...

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Jugador del Barça
Állítólag már ez év telén megvette... legalábbis állítólag még pár hónapja úgy tudtam...Los Banditos írta:Ti úgy mentetek be?lionelmessi19 írta:hát Los tudni kell, hogy jussunk be sorbanállás nélkül
Egyébként állitólag jövőre megveszi a Rio a ZP-t, és TiniRio lesz a ZP-ből.
Los Banditos írta: Az a baj, hogyha késön érsz oda (7-8 óra) és már sokan vannak, akkor csak úgy engednek be 16 alatt, ha van veled nagykorú kisérő. [/color]
Ez a késő? Sztem még sosem voltam ott negyed 9 előtt.
A beengedés meg úgy van, hogy 10 után nem mehet be 17 éven aluli.
Remélem ez a tinirio cucc csak egy nagy kacsa, borzasztó lenne.
Utoljára fruttikon voltam de az katarzis volt nem kicsit. Likó Marci powaaa

Még egyszer kösziiii mindenkinek!

"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
- Andris
- Adminisztrátor
Hátigen..
Én nemtom, nem is izgat különösebben..
De nemtom mér adná el bárki, sztem elég jól megy.

Én nemtom, nem is izgat különösebben..

De nemtom mér adná el bárki, sztem elég jól megy.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Ti úgy mentetek be?lionelmessi19 írta:hát Los tudni kell, hogy jussunk be sorbanállás nélkül

Egyébként állitólag jövőre megveszi a Rio a ZP-t, és TiniRio lesz a ZP-ből.
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
hát Los tudni kell, hogy jussunk be sorbanállás nélkül 
Amúgy kiábrándító a sok 14-15 éves agyonsminkelt ápolatlan erősen italos állapotú fetrengő lány. Tökmind1 h miféle koncert van
Egyébként egyáltalán nem vagyok oda a helyért de a társaság sokszor elcsábít.. viszont hamár vmiért akkor egyszerűen táncolni megyek kb., amit nagyjából a koncertek vége után 1-2 órával lehet, mikorra vmi normális zene ált. lesz...
Copy nagyonvacak volt.

Amúgy kiábrándító a sok 14-15 éves agyonsminkelt ápolatlan erősen italos állapotú fetrengő lány. Tökmind1 h miféle koncert van

Egyébként egyáltalán nem vagyok oda a helyért de a társaság sokszor elcsábít.. viszont hamár vmiért akkor egyszerűen táncolni megyek kb., amit nagyjából a koncertek vége után 1-2 órával lehet, mikorra vmi normális zene ált. lesz...
Copy nagyonvacak volt.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
Boldog névnapot kívánok Főnökasszony!
Egyúttal jelzem hogy írtam privátot is!
Egyúttal jelzem hogy írtam privátot is!

-
- Eurobarca Staff
Boldog Szü(na jó, mielőtt Laci kolléga belém kötne
) Névnapot Szandi!
ZP meg jó hely

ZP meg jó hely

http://www.ZALNER.eu" target="_blank
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zöld Pardonba?lionelmessi19 írta:Más: Péntek este voltam Copyn, asszem egy ideig nem megyek. Hogy vmi ennyire trágya legyen..![]()

Énis voltam. Az a baj, hogyha késön érsz oda (7-8 óra) és már sokan vannak, akkor csak úgy engednek be 16 alatt, ha van veled nagykorú kisérő. Szerencsére megtudtuk oldani. Egyébként maga a Copy elment, de a hely nem rossz szerintem.
Szerk.: Inkább az emberekkel van a baj. Sok totál részeg ember között össze-vissza sorban állni, ráaádsul amikor lassan halad a tömeg akkor mindenki elkezd lögdösődni. Valamelyik paraszt ráadásul véletlenül a kezemhez nyomta a csikkét.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Los Banditos 2008.05.18. 13:28:07-kor.
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Boldogot Főnökasszony 
Más: Péntek este voltam Copyn, asszem egy ideig nem megyek. Hogy vmi ennyire trágya legyen..

Más: Péntek este voltam Copyn, asszem egy ideig nem megyek. Hogy vmi ennyire trágya legyen..

- József Attila
- József Attila
-
- Entrenador del Barça
Ne haragudj Szandi! Beszéltem Gabival, de ezek szerint nem kellett volna. Valószínűleg túl nagy súlyt helyeztem a vállára, hogy megemlítettem a neved napját. Máskor gondolkozok, mielőtt kinyitom a számat.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára VIII.Henrik 2008.05.18. 13:20:56-kor.