Barça Igazolások 2007-08
-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Zambrotta + R10 3 35-40 millió € már reálisabb, de még úgyis megérné nekünk. Mindenestre nemhiszem, hogy leigazoljuk a brazilt.
hétezer
hétezer
in to exile
- visca el barca
- Presidente del Barça
és szerintetek berlu papa, van olyan hüly, hogy eladja a világ talán legpiacképesebb és legjobb focistáját egy 30on túli hátvédért, egy ki tudja milyen ronnieért meg egy kis "apróért"?... ne nézzétek már ennyire hülyének 

Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...

most olvasom a sport.es -n hogy deco is biztos elmegy, aminek őszintén szólva örülök is
lesz helyette más tehetséges középpályás.. neveket nem mondok mer van annyi..

- Karashu
- Jugador d'estrella
Xavit nem adjuk el! Ez olyan, mintha a real eladná Raúlt vagy pl a Liverpool Geraldot! Xavi eladása felér egy szentségtöréssel! Különben meg olcsón meg is úsznánk, ha Kaká jönne ide Zambi, Ronaldinho + 20 millió fejében! Sztem... "Kivu" meg nem értem miért olyan nagy szám... Garayjal 100.000x többet érünk(nénk)!!!barcafankid írta:A hirek szerint R10+zambi+20milka=KAKA.....nem tom mi lesz belole.....s akkor vagy ETOO vagy DECO vagy Xavi =CHIVU hM????????????..nem tom en nem mennek bele....meg az elsobe szivesebben
Az Alveses képek meg nagyon ott vannak!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.05.15. 18:07:33-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

-
- Barça B
- Kapcsolat:
A hirek szerint R10+zambi+20milka=KAKA.....nem tom mi lesz belole.....s akkor vagy ETOO vagy DECO vagy Xavi =CHIVU hM????????????..nem tom en nem mennek bele....meg az elsobe szivesebben 

Az elmundodeportivo honlapján jelentek ma meg!
-
- Jugador del Barça
http://www.goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=697262
egy újabb Barca nevelés..., mint pl. Segio Garcia, ahelyett, hogy kölcsön adnánk őket, apró pénzért eladjuk...
bezzeg Olegert...
egy újabb Barca nevelés..., mint pl. Segio Garcia, ahelyett, hogy kölcsön adnánk őket, apró pénzért eladjuk...
bezzeg Olegert...
Puyol is tud szélen játszani szal mind1.Márquez állítólag ott van a feketelistán.barca0417 írta:ez jó, tetszik...nagyjából nekem is ez lenne, de én Garay vagy Piqué helyett Coloccinit hoznám, aki tud szélen is játszani, hogy legyen Alvesnek is cseréje. meg Assulint még nem hoznám föl, meg talán Thiagot se még, de őt inkább. De Assulin helyett Giovani-t megtarthatnánk. ja, meg én Marquezt se adnám el talán.norbert55 írta:Olvastam h Maradona szerint meg kell tartani Ronniet.Pont ő mondja aki szintén kiégett.Mind1.Ha Eto'o megy akk Benzema tuti h jön.Kapunk Eto'o ért 30 at+10 és megvan Benzema.
Az új keretem:
Valdes,Jorquera
Alves,Puyol,Milito,Abidal,Garay,Piqué,Sylvinho
Xavi,Iniesta,Touré,Van der Vaart,Keita,Crosas,Thiago
Messi,Benzema,Henry,Mancini,Bojan,Assulin
Sztetek?
a főbb igazolások:Van der Vaart, Alves, Mancini, Keita, Garay/Piqué nekem is ezek lennének. Illetve Benzema csak akkor ha Eto'o menni akar, de akkor mindenképp.
- barca0417
- Entrenador del Barça
ne felejtsd el, hogy Zambi is megy, és a 11-es nem védőnek való.norbert55 írta:Ti hogy csinálnátok?
Tegyük fel h jön Benzema és Mancini.
7,9,10
Ezek a mezszámok üresek lesznek.
Ti hogy osztanátok szét +Bojannak még.
Nekem Mancini 7
Bojan 9
Benzema10
nálam: Benzema 9, Bojan 7, Mancini 11, Van der Vaart 10, Alves 2,

- barca0417
- Entrenador del Barça
ez jó, tetszik...nagyjából nekem is ez lenne, de én Garay vagy Piqué helyett Coloccinit hoznám, aki tud szélen is játszani, hogy legyen Alvesnek is cseréje. meg Assulint még nem hoznám föl, meg talán Thiagot se még, de őt inkább. De Assulin helyett Giovani-t megtarthatnánk. ja, meg én Marquezt se adnám el talán.norbert55 írta:Olvastam h Maradona szerint meg kell tartani Ronniet.Pont ő mondja aki szintén kiégett.Mind1.Ha Eto'o megy akk Benzema tuti h jön.Kapunk Eto'o ért 30 at+10 és megvan Benzema.
Az új keretem:
Valdes,Jorquera
Sztetek?
a főbb igazolások:Van der Vaart, Alves, Mancini, Keita, Garay/Piqué nekem is ezek lennének. Illetve Benzema csak akkor ha Eto'o menni akar, de akkor mindenképp.

Ti hogy csinálnátok?
7,9,10
Nekem Mancini 7
Bojan 9
Benzema10
7,9,10
Nekem Mancini 7
Bojan 9
Benzema10
-
- Jugador del Barça
kowa, toure-t kihagytad:)
Hali.........:::
Ki ez a Palacio gyerek ......? Halottam régebben is felmerült már a neve de ki ez.....?
2008/2009 Bl-t bajnokságot, kupát nyert csapatom(remélem legalább is)
Valdes
Danie A. Puyol Milito/Garay Abidal/Lahm
Essien
Iniesta/Da Silva Xavi/Lucho/Thiago
Messi Bojan/Benzema/Eto'o Henry
Pad: Colocini.Valiente, Assulin.,Palacio.,dos santos., VdV., (Vmi jó kapus) César
Ez kb 120 millióba fájna a Barcának de ebből eto'o+rony+gudj+oleguer+edmilson+Jorquera+ Thuram+zambotta legalább 100-at ér vagyis el tudnálk adni szóval nem lenne sokba az átigazolás.......:::::::::::::::Forever Barca
ÜDV:Kowa

Ki ez a Palacio gyerek ......? Halottam régebben is felmerült már a neve de ki ez.....?
2008/2009 Bl-t bajnokságot, kupát nyert csapatom(remélem legalább is)
Valdes
Danie A. Puyol Milito/Garay Abidal/Lahm
Essien
Iniesta/Da Silva Xavi/Lucho/Thiago
Messi Bojan/Benzema/Eto'o Henry
Pad: Colocini.Valiente, Assulin.,Palacio.,dos santos., VdV., (Vmi jó kapus) César
Ez kb 120 millióba fájna a Barcának de ebből eto'o+rony+gudj+oleguer+edmilson+Jorquera+ Thuram+zambotta legalább 100-at ér vagyis el tudnálk adni szóval nem lenne sokba az átigazolás.......:::::::::::::::Forever Barca
ÜDV:Kowa

- Hasselbaink
- Barça B
én meg Assulin-t Ronnie helyettnorbert55 írta:Mancinit Ronnie helyett hoznám Gio helyett meg Assulint.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Am Pinto jobb kapusnak tűnik mint Jorquera de mégis sztem Jorquera a Barcában sokkal jobban megálta a helyét mint Pinto.
- ZsottaFCB
- Jugador del Barça
ja a barca az egyik leggazdagabb klub és nincs elég pénztorrentkiller írta:Van egy érdekesség az nemzetisport oldalán (ami sztem nagy baromság):
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180108

Drum and Bass makes my heart beat...
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Barcelona! Mindenek felett!
Köszönöm,Köszönöm hogy Culénak születtem!
Nem tünik rossz vételnek a srác,már ha igaz az érdeklődésünk iránta.Gyors,jól fejel és a kapáslövései fantasztikusak.Néhány videó róla:http://www.football-talents.co.uk/Rodri ... 571-2.htmlAlberto10 írta:Figyu most tényleg megvettük Palacio-t???? Mert ezt a hírt csak pletykaoldalakon láttam amik nem megbízhatóak ( topfoci, samsungsport)! Sztem ezt csak akkor lehet biztosra venni ha bemutatják a Nou Campban! KAMA az egész! Arról hallottam már hogy érdeklődünk iránta de hogy megvettük volna! áááááááááááá!! Nem hiszem!
Én is olvastam, remélem kamu!!! Bár lehet kevesebb pénzzel kell számolnia a vezetőknek,mert a stadionra is elmegy majd a pénz.torrentkiller írta:Van egy érdekesség az nemzetisport oldalán (ami sztem nagy baromság):
http://www.nemzetisport.hu/cikk.php?cikk=180108
Força Barça!!!
MichaaBee írta:szerintem ez az eddigi legjobb variáció lenne, csak két csere kell benne! Eto'o és Giovani, Benzema és Mancini helyett! ha Eto'o megynorbert55 írta: Valdes,Jorquera
Sztetek?Benzema, ez egyérttelmű. Giovanit nem cserélném le, Mancini jó, de Gio ő Gio, sajátnevelés, fiatalabb, alacsonyabb fizetési igényei vannak.
A középpálya és a védelem az úgy szent, ahogy megírtad! Max. Piqué-Thuram kérdés merülne fel nálam, de ha Thuram megy, hát megy.
Pinto/Jorquera egyremegy!
Mancinit Ronnie helyett hoznám Gio helyett meg Assulint.
Nem szidalomból mondom,nem kérdés h jó játékos, de idén lehetett volna jobb is,gondolom ezzel egyet értesz.CFirpo3 írta:Henry nem volt rossz idén. ő rúgta a legtöbb gólt!!!Blaugrano írta:Benzema nagyszerű játékos fiatal és egy nagy csapatba jönne, nem hinném h első szezonjában olyan gyenge teljesítményt nyújtana mint pl. Henry.
ráadásul nem is az eredeti posztján játszott

De mondom mindenféleképpen meg kell őt tartani.
Força Barça!!!