Nemzetközi Labdarúgás - Válogatottak, Egyéb bajnokságok
- albicelesteX
- A Vadász
Köszönöm!!!

- Slither
- Almighty Admin
- Kapcsolat:
C. Ronnie-nak 31 gólja van amivel szinte biztosan megnyerte. Huntinek 34-gyel esélye sincs a holland bajnokság gyengébb szorzója miattalbicelesteX írta:Nem tudjátok idén ki lesz az aranycipős????vagy legalábbis ki a várományos!?
- raúlgonzales89
- Barça B
RonaldóalbicelesteX írta:Nem tudjátok idén ki lesz az aranycipős????vagy legalábbis ki a várományos!?

Nem a saját nevem a raulos!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
"naponta 4szer gyúrok....összesen 4 g súllyal"
- albicelesteX
- A Vadász
Nem tudjátok idén ki lesz az aranycipős????vagy legalábbis ki a várományos!?

jeee bajnok a Galatasaray!
31. fordulóban azonos ponttal de jobb gólkülönbséggel állt a Fener az élen, de először kikaptak pont a Galatatól, és az uccsó fordulóban is vereséggel mentek le a pályáról.Ezzel a Galatasaray beérte a Fenerbahcét mindkét csapatnak 17 bajnoki aranya van!

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Valóban nagyon nyomhatták a bundát, amikor 6-1-es meg 5-0-ás meccseket nyomtak. Nem értem mi ez az egész balhé. 

in to exile
-
- Llegenda del Barça
igen, de nekem a következő tetszik a legjobban:
mintha csak az olaszokat látnám....
elmehetnek a csipába.
naccerű! kemény volt a bíróság és igazságos!...A Portugál Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 6 pontot levont a bundabotrányba keveredett FC Porto csapatától....
A Porto bajnoki címét a pontlevonás nem veszélyeztette, mivel a csapat 20 pont előnnyel végzett az élen. ...
mintha csak az olaszokat látnám....
elmehetnek a csipába.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
A Boavistát a másodosztályba sorolták... 
"A Portugál Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 6 pontot levont a bundabotrányba keveredett FC Porto csapatától, a szintén élvonalbeli Leiria 3 ponttal lett szegényebb, míg a Boavistát visszasorolták a másodosztályba.
A testület indoklása szerint minden kétséget kizáróan kiderült, hogy ez a három klub a 2003/2004-es szezonban játékvezetőket vesztegetett meg, illetve erre tett kísérletet.
A Porto bajnoki címét a pontlevonás nem veszélyeztette, mivel a csapat 20 pont előnnyel végzett az élen. A klubnak 150 ezer euró büntetést is kell fizetnie, Nuno Pinto da Costa egyesületi elnököt pedig két évre eltiltottak minden sporttal kapcsolatos tisztség betöltésétől.
A Boavista a kizáráson kívül 180 ezret fizet és elnöke, Joao Loureiro négyéves eltiltással bűnhődik.
A Leiria 40 ezer euró befizetése mellett egy évre veszíti el elsőszámú vezetőjét, Joao Bartolomeut.
Ezenkívül az ügyben érintett 6 bíró több évig nem vezethet meccseket."

"A Portugál Labdarúgó Szövetség fegyelmi bizottsága 6 pontot levont a bundabotrányba keveredett FC Porto csapatától, a szintén élvonalbeli Leiria 3 ponttal lett szegényebb, míg a Boavistát visszasorolták a másodosztályba.
A testület indoklása szerint minden kétséget kizáróan kiderült, hogy ez a három klub a 2003/2004-es szezonban játékvezetőket vesztegetett meg, illetve erre tett kísérletet.
A Porto bajnoki címét a pontlevonás nem veszélyeztette, mivel a csapat 20 pont előnnyel végzett az élen. A klubnak 150 ezer euró büntetést is kell fizetnie, Nuno Pinto da Costa egyesületi elnököt pedig két évre eltiltottak minden sporttal kapcsolatos tisztség betöltésétől.
A Boavista a kizáráson kívül 180 ezret fizet és elnöke, Joao Loureiro négyéves eltiltással bűnhődik.
A Leiria 40 ezer euró befizetése mellett egy évre veszíti el elsőszámú vezetőjét, Joao Bartolomeut.
Ezenkívül az ügyben érintett 6 bíró több évig nem vezethet meccseket."

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- ozsimiki
- Adminisztrátor
100%,hogy a sport tévé (is
)adja. Rengetegszer prómózták már,és nem hinném,h felvételről sugározzák csak
Vagy esetleg csődközeli állapot ütötte fel ott a fejét? AKkor eltudom képzelni,h lemondtak a jogokról...

Vagy esetleg csődközeli állapot ütötte fel ott a fejét? AKkor eltudom képzelni,h lemondtak a jogokról...

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
http://index.hu/sport/foci/2008/eb/ebteve0507/
Bár jó hír, hogy a királyi tévé adja az EB-t, a kommentátorokkal nem vagyok kibékülve.
A két Somos nem ugrik be hirtelen, Egri Viktort viszont nem igazán csípem. Legalább Gundel ott lesz, ő szerintem ért a dolgához. Viszont HBI-t meg Faragó Ricsit nagyon hiányolom.
A szakértőknél Várhidi okés, én mindig csíptem a mágestáblás cuccát.
Bozsik viszont...
Viszont ez a kiutazó női stáb mekkora idiótaság...
Főleg, ha Dia is ott lesz.
Szegényt nem értem miért erőlteti ennyire a focit. Annyira rossz.
Bár jó hír, hogy a királyi tévé adja az EB-t, a kommentátorokkal nem vagyok kibékülve.

A két Somos nem ugrik be hirtelen, Egri Viktort viszont nem igazán csípem. Legalább Gundel ott lesz, ő szerintem ért a dolgához. Viszont HBI-t meg Faragó Ricsit nagyon hiányolom.
A szakértőknél Várhidi okés, én mindig csíptem a mágestáblás cuccát.

Viszont ez a kiutazó női stáb mekkora idiótaság...
](./images/smilies/eusa_wall.gif)

- Bányász
Nem tudom...de ezt írják látodAprieto írta:Hogy jön ki egy hétre 17 meccs?

Egyébként nyílván 7 meccs 17 nap akar lenni.
Az úgy egy kicsit könyebb de az se gyenge sorozat.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Bányász
"Walter Smith, a Rangers menedzsere még a Fiorentina elleni UEFA-kupa elődöntő után lemondóan kijelentette: nem számít rá, hogy a skót szövetség hajlandó lesz segíteni őket európai törekvéseikben. Jól számított: az SFA nem ment bele, hogy elhalasszák a Rangers szombati bajnokiját, és a Queen of the South elleni kupafinálét sem hajlandóak egy héttel későbbre tolni a glasgowi óriás kedvéért.
A jövő szerdai, manchesteri UEFA-kupa döntőre készülő Rangers így 7 nap alatt 17 mérkőzést kell lejátsszon, úgy, hogy jelenleg a bajnokságban hárommal kevesebb találkozót játszott a Celticnél, és 7 pont hátrányban van."
Az azért kicsit talán meredek...
A jövő szerdai, manchesteri UEFA-kupa döntőre készülő Rangers így 7 nap alatt 17 mérkőzést kell lejátsszon, úgy, hogy jelenleg a bajnokságban hárommal kevesebb találkozót játszott a Celticnél, és 7 pont hátrányban van."

Az azért kicsit talán meredek...
Hát nekem nagy kedvenceim a Hollandok,de ezt a védelmet kicsit gyengének érzem...Van Basten kihirdette bő keretét

Van Basten kihirdette bő keretét
Kapusok:
Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax ), Henk Timmer (Feyenoord), Sander Boschker (Twente)
Védők:
Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ Alkmaar), Joris Mathijsen (Hamburg), Mario Melchiot (Wigan Athletic), Andre Ooijer (Blackburn Rovers).
Középpályások:
Ibrahim Afellay (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (Twente), Nigel de Jong (Hamburg SV), Denny Landzaat (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Hamburg), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar).
Csatárok:
Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (PSV), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).
Kapusok:
Edwin van der Sar (Manchester United), Maarten Stekelenburg (Ajax ), Henk Timmer (Feyenoord), Sander Boschker (Twente)
Védők:
Wilfred Bouma (Aston Villa), Tim de Cler (Feyenoord), Urby Emanuelson (Ajax), John Heitinga (Ajax), Kew Jaliens (AZ Alkmaar), Joris Mathijsen (Hamburg), Mario Melchiot (Wigan Athletic), Andre Ooijer (Blackburn Rovers).
Középpályások:
Ibrahim Afellay (PSV), Giovanni van Bronckhorst (Feyenoord), Orlando Engelaar (Twente), Nigel de Jong (Hamburg SV), Denny Landzaat (Feyenoord), Hedwiges Maduro (Valencia), Clarence Seedorf (AC Milan), Wesley Sneijder (Real Madrid), Rafael van der Vaart (Hamburg), Demy de Zeeuw (AZ Alkmaar).
Csatárok:
Ryan Babel (Liverpool), Klaas Jan Huntelaar (Ajax), Danny Koevermans (PSV), Dirk Kuyt (Liverpool), Ruud van Nistelrooy (Real Madrid), Robin van Persie (Arsenal), Arjen Robben (Real Madrid), Jan Vennegoor of Hesselink (Celtic).
-
- aka Game90

Sporting - Maritimo gólok:
http://youtube.com/watch?v=O6HIrn1nW4o
http://youtube.com/watch?v=7L1zn3a4Yao
Hibernian 0-0 Rangers...király! Egyre közelebb a következő bajnoki címhez a Celtic!
Celtic 3-2 Rangers, ezzel 5 pont az előnye a Celticnek a Rangers viszont 3 meccsel kevesebbet játszott
nembaj a remény hal meg utoljára...Hajrá Celtic!

- takivini
- Capitá del Barça
Most értem Haza a Honvéd Csampinyönz- Brazil Maszterz meccsről. A hangulat nem volt valami nagy, máskor jobb szokott lenni. A Bozsikot nem tudtuk msot se megtölteni, mondjuk ilyen jegyárak mellett nem is csodálkozom
Viola második gólját azért visszanézném
Elég jól mozgott a Honvédból Détári, Sallai, Andrusch, Hamar és Illés. A lábakban azért még ott van az ami. A brazilok viszont nem tudom mit csináltak, de nem látszott rajtuk a koruk. Frissek voltak és üdék
A 11-esnél nem tudja valaki mi történt? Érdekes...
Honvéd Champions–BrazilMasters '94 4–6
(Détári 14., Hamar 35., Pisont 42., Bodonyi 51. ill. Donizete 4., Viola 11., 26., Lira 75., Bebeto 82., Joao Paolo 89.)
Kár hogy közben a Barca meccsen az történt, ami.

Viola második gólját azért visszanézném

A 11-esnél nem tudja valaki mi történt? Érdekes...
Honvéd Champions–BrazilMasters '94 4–6
(Détári 14., Hamar 35., Pisont 42., Bodonyi 51. ill. Donizete 4., Viola 11., 26., Lira 75., Bebeto 82., Joao Paolo 89.)
Kár hogy közben a Barca meccsen az történt, ami.

jeejjjj bajnok a Rapid Wien
2005 után ismét bajnokságot nyert a bécsi gárda

Ez a Honvéd - Brazil'94 4-6 elég jó meccs volt.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Eredivisie:
1. PSV 72 pont!
Bajnok az Eindhoven, és bajnok Dzsudzsák Balázs!
Gratulálok a PSV-nek és Balázsnak is!
Szép volt Eindhoven!
1. PSV 72 pont!
Bajnok az Eindhoven, és bajnok Dzsudzsák Balázs!
Gratulálok a PSV-nek és Balázsnak is!
Szép volt Eindhoven!