jelwaz írta:Na ne álszenteskedjen itt senki! Egy csomóan örülünk (igen köztük én is), hogy Eto'o anno bajnoki ünneplésen mondott, amit mondott, örülünk Figo és a disznófej esetének (igen, én is), örülünk Jimmy Jump EB döntő beli teljesítményének (igen, én is). Lehet, hogy nem köptük volna le Rijkaardot, de csináltunk volna mást. Én őszintén azt mondom, hogy Barca drukkernek lenni kutya nehéz. Azért a Barcához hasonló mélyrepülésre más európai topcsapat nem képes. A Milan nem jut be a BL-be, de megverte az Intert, a Realnak tavalyelőtt simán megvolt a második hely stb. De emlékszem még azokra az időkre (pedig kicsi voltam), amikor kieséstől kellett félni. Egyrészről ez egy nagyon hálátlan feladat, de így olyan mély érzések alakulnak ki bennem a Barca iránt, pedig nem is vagyok katalán. Akkor egy katalánból mit válthat ki, főleg ha behatóan tanulmányozzuk a klub történelmét. Én megértem ezeket az indulatokat, persze vissza lehetne fogni őket valamennyire, de ha egy szurkolótábornak ennyit jelent egy klub, és ilyen időkben is kiállnak mellette (pl. MU ellen a Nou Campban), akkor igenis joguk van kikérni maguknak, hogy palimadárnak nézzék őket. Köpés pedig nem volt...
tökéletesen igazad van.
sajnálom rijkaardot, mint embert, de azt nem mondhatja senki sem, h nem "dolgozott meg" a tüntetésért! nem várhatta azt senki, h amikor már egy hete készül a közönség az eksünre, akkor majd virágesővel fogják búcsúztatni azt a szerencsétlent. pláne, ha kapnak még egy ilyen meccset habnak a tortára, mint amilyen a tegnapi volt...
az állítólagos köpésről annyit, h az bunkóság volt, ha igaz egyáltalán. ehhez senkinek sincs joga csak azért, mert pár kib..tt euroért megveszi a jegyét v a bérletét.
más kérdés, h elfért volna egy-egy adag jópár játékoson is.
egyébként az tény, h a közönség részéről meg lehetett volna oldani elegánsabban is ezt a tegnapi estét, de meg tudom érteni az elkeseredésüket, így hatszázezer kilométer távolságból...