Szégyen! Szégyen! Szégyen!
A legjobban Rijkaardot sajnálom, nem ezt érdemelte! Ma este a pályán lévő 11 hazai részről (direkt nem írtam "hazai csapatot"), egyenként köpte szembe Rijkaardot a 67. perctől kezdve! Ilyet nem lehet csinálni 2-0-ás vezetésnél. És ez nem is Rijkaard hibája volt, mivel Deconak egy jó passza nem volt, Bojan pedig 17 évesen a 2. félidő legjobbja volt a mezőnynek!!! Itt a játékosok, nem bírtak lezárni egy mecset! A 2. félidőben 15 percet kellett volna focizni és akkor most nem beszélünk 3-2-es Mallorcai győzelemről!
Istenem!!! Undorító amit ma csináltak a 2. félidőben a fiúk! Egy köpedelem az egész, 10 forintot nem ér ez a csapat!!!
Rijkaard miatt vagyok a legcsalódottabb, ha nem is saját magukért akkor legalább az edzőjük miatt győzhettek volna. Nem. Minden egyes gól 1 késszúrás volt a játékosok részéről Rijkaard szívébe! A 3. gólnál látszott az arckifejezezésén, majdnem elsírta magát már szerencsétlen! Nem ezt érdemelte tőlük. Ajánlom a játékosoknak, hogy mélyen de rohadt mélyen nézzenek magukba ezután a meccs után, merthogy tükörbe nem érdemes , mert még az is leköpné őket!
Sajnálom Rijkaard, hogy így kellett távoznod, én megtapsoltam a meccs végén!!! A sajátjai pedig hátbatámadták...szégyen...gyalázat...undorító...a többi jelzőm már nem tűri a nyomdafestéket!
KÖSZÖNÖM RIJKAARD!!!!! NEM EZT ÉRDEMELTED!!!!