Joan Laporta

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt

Kire szavaznál a jelenlegi elnökjelöltek közül?

Laporta
68
66%
Bartomeu
17
17%
Majó
3
3%
Benedito
8
8%
Farré
6
6%
Freixa
1
1%

Szavazatok száma: 103
ronnie1002
Barça C

2008.05.09. 08:22:46

G-Jay írta:
albicelesteX írta:2010-ben választás igaz?Ő már nem lesz elnök!
Jól mondod, többet nem lesz elnök, mivel egymás után kétszer nem lehet elnök senki.

G.
Többet télleg nem lesz elnök, de azért mert egymás után 3szor nem lehet. 2szer még lehet v.ki egymás után :roll:
10
Barça B

2008.05.09. 08:01:31

tagore írta:
Barcaboy08 írta:Egyszerüen,még mindíg képtelen vagyok felfogni,hogy a világ jelenlegi legjobb edzőjét aki természetesen szabad és ide is jött volna dolgozni!!!!!Nem használ ki a vezetőség,és nem hozza ide!Ez nonszensz!Ez az ember teljesen elvesztette a józan itélőképességét....ehelyett jön egy elsőéves tejfelestökü tanulatlan tapasztalatlan edző,a spanyol negyedosztályból...hát..BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Csak úgy elmondanám,hogy itt Irországban és a környrző Angliában,Skóciában a hasukat foglyák a nevetéstől,és olyanokról cikkeznek az újságok,hogy mekkora baromságokat csinál Laporta és az ő kis team-je...teljességel érthetetlen ez számomra NEM TUDOM EZT ELFOGADNI!!!!De majd kiváncsi leszek,ha kap egy zakót a Baca a BL-selejtezőben és nem jut tovább...akkor milesz Guardiolával????mehet egy hónap után???Képtelen vagyok megérteni, ezeket a telejesen töketlen teszetosza idióta döntéseket,amiket az utóbbi időben produkál Laporta és az ő kis team-je...
Nagyon el vagyok keseredve,és nem ezt vártam volna avezetőségtől!a lehető leg rosszabb döntést hozták!Itt már nincs idő a kisérletezgetésre..de mindegy is adunk még egy évet a Madridnak,vagy ki tudja még hányat.....Bravó Laporta! :evil:

A világ legnagyobb edzője.... BeszXrok. Ezt a szöveget valaki felkapta, aztán azóta minden birka mondogatja. Most tényszerűen: sorold fel, kérlek, mit ért el edzőként (és futballistaként, elvégre futballról beszélünk), és tedd mellé a Rijkaard eredményeit. A tények azok tények.
Nagyon szánalmas már ez a Mourinhozás.

Ancelotti még mindig ott röfög a kispadon, holott hol van a Milan a bajnokságban? (És már tavaly sem voltak bajnokok, mégha a BL-t meg is nyerték...) Érdekes.... Ferguson szintén évekig nem nyert semmit a Manchesterrel, ennek ellenére még mindig ott van. És tessék: ismét döntőt játszhat a csapata a BL-ben, és ismét megnyerik a PLeague-et.
Fura, hogy máshol van türelem, csak a spanyolok engedhetik meg maguknak, hogy pl. egy KUPA-győzelem után kivágjanak egy edzőt AZON NYOMBAN, meg se várva, hogy esetleg jövőre ismét felemelkedjenek.... (Aki esetleg nem tudná, most Koemanról beszélek.)

Érdekes..

Ha valaki válaszolna, közlöm, hogy érveket várok, nem vagdalkozást. ÉRVEKET, adatokat. Köszönöm.
az a beszarás h rejkárd nem tudott volna BL-t nyerni egy oylan játéksokerettel mint anno a portonál volt mikor BL-t nyert
chi omega
Entrenador del Barça

2008.05.09. 07:25:54

mindorokke_barca írta:ertem en.. de biztos vagyok benne h azon perc kirugtatok volna fergussont 3 v 4 eve amikor a Mu a csoportkorben kiesett 4ik helyen a blbol...
ez attól függ. de ez nem tartozik ide. a mostani barca teljesen szét van esve. az az MU nem volt. ez a helyzet. ezzel a BL sorsolással amúgy illett is elődöntőig evickélni, a lyon volt az egyetlen európa szűk élvonalához tartozó csapat az MU-ig.
senki sem az eredmények miatt akarta leváltatni rijkaardot, hanem a reménytelen, kilátástalan játék, és az eredménytelenség együttese miatt. és mindezt EZZEL a kerettel..
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.05.09. 07:08:11

ertem en.. de biztos vagyok benne h azon perc kirugtatok volna fergussont 3 v 4 eve amikor a Mu a csoportkorben kiesett 4ik helyen a blbol...
chi omega
Entrenador del Barça

2008.05.09. 05:54:44

rijkaarddal nem mehetett tovább. SAF-t felhozni példának bizarr. ott kifutott egy generáció, megnyertek mindent, korszakváltás volt, azért nem nyertek egy-két évig (mert azért kupákat be-behúztak). EZZEL a barca kerettel, ami viszont tökéletes korban van, szánalmas ez a két trófea nélküli szezon. főleg, hogy a riválisok is mennyire gyengék! angliában pl amikor az MU nem nyert, akkor volt egy, bajnokságot csont nélkül behúzó arsenal. vagy egy murinho vezette chelsea, ami több, mint 90 ponttal tudott győzni. egészen más...
Pocsa11
Jugador del Barça

2008.05.09. 02:47:53

tagore írta:aztán azóta minden birka mondogatja. Most tényszerűen: sorold fel, kérlek, mit ért el edzőként (és futballistaként, elvégre futballról beszélünk), és tedd mellé a Rijkaard eredményeit. A tények azok tények.

Ancelotti még mindig ott röfög a kispadon, holott hol van a Milan a bajnokságban? (És már tavaly sem voltak bajnokok, mégha a BL-t meg is nyerték...) Érdekes.... Ferguson szintén évekig nem nyert semmit a Manchesterrel, ennek ellenére még mindig ott van. És tessék: ismét döntőt játszhat a csapata a BL-ben, és ismét megnyerik a PLeague-et.
Fura, hogy máshol van türelem, csak a spanyolok engedhetik meg maguknak, hogy pl. egy KUPA-győzelem után kivágjanak egy edzőt AZON NYOMBAN, meg se várva, hogy esetleg jövőre ismét felemelkedjenek.... (Aki esetleg nem tudná, most Koemanról beszélek.)

Érdekes..

Ha valaki válaszolna, közlöm, hogy érveket várok, nem vagdalkozást. ÉRVEKET, adatokat. Köszönöm.
Sir Alexék, mindíg szépen játszottak...Koeman és Rijkaard csapata viszont szenvedett a pályán (1-2 kivételes meccs itt is akadt)

1. Nézd meg a Barca idei teljesítményét...Azt hiszem ennél nem kell több egy edző váltáshoz. Nem csak szépen, de eredményesen sem képesek játszani, ami ehhez a kerethez méltatlan.

2. Ő maga mondta, hogy nem hajlandó változtatni a módszerein, az-az képtelen az újításra, márpedig ha a csapatnak nem megy egy bizonyos szisztémában, akkor könyörgöm mi a megoldás? Újítani, megváltoztatni azt.

3. A játékosok elkanászodtak...Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint R10 hozzáállása a focihoz. Mondhatnék még itt 1-2 nevet is, de ő (Ronnie) a legjobb példa erre. Nagyon jóban voltak Rijkaardal, már-már barátok. Azt hiszem, ha ilyen jó viszonyban van valaki a játékosaival (ami nem mindíg gond) akkor már nem tud elég kemény lenni vele és megmondani, hogy: Figyelj öreg...Szedd össze magad, vagy úgy seggbe rúglak, hogy 3 hétig a szádon szharsz.
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.09. 02:46:38

tagore írta:
Barcaboy08 írta:Egyszerüen,még mindíg képtelen vagyok felfogni,hogy a világ jelenlegi legjobb edzőjét aki természetesen szabad és ide is jött volna dolgozni!!!!!Nem használ ki a vezetőség,és nem hozza ide!Ez nonszensz!Ez az ember teljesen elvesztette a józan itélőképességét....ehelyett jön egy elsőéves tejfelestökü tanulatlan tapasztalatlan edző,a spanyol negyedosztályból...hát..BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Csak úgy elmondanám,hogy itt Irországban és a környrző Angliában,Skóciában a hasukat foglyák a nevetéstől,és olyanokról cikkeznek az újságok,hogy mekkora baromságokat csinál Laporta és az ő kis team-je...teljességel érthetetlen ez számomra NEM TUDOM EZT ELFOGADNI!!!!De majd kiváncsi leszek,ha kap egy zakót a Baca a BL-selejtezőben és nem jut tovább...akkor milesz Guardiolával????mehet egy hónap után???Képtelen vagyok megérteni, ezeket a telejesen töketlen teszetosza idióta döntéseket,amiket az utóbbi időben produkál Laporta és az ő kis team-je...
Nagyon el vagyok keseredve,és nem ezt vártam volna avezetőségtől!a lehető leg rosszabb döntést hozták!Itt már nincs idő a kisérletezgetésre..de mindegy is adunk még egy évet a Madridnak,vagy ki tudja még hányat.....Bravó Laporta! :evil:

A világ legnagyobb edzője.... BeszXrok. Ezt a szöveget valaki felkapta, aztán azóta minden birka mondogatja. Most tényszerűen: sorold fel, kérlek, mit ért el edzőként (és futballistaként, elvégre futballról beszélünk), és tedd mellé a Rijkaard eredményeit. A tények azok tények.

Érdekes..

Tehát sorolom....
-portugál kupagyőzelem
-portugál bajnokság 2
-UEFA kupa(porto)
-BL(porto)
-Premier liga 2(Chelsea)
-Liga kupa(Chelsea)
-F.A kupa(Chelsea)
-BL elödöntő 2(Chelsea)
talán egy negyedosztályból érkező Pep Guardiola jobb lesz....
és itt most nem arról van szó ki mit nyert játékoskén...mi edzőt szeretnénk szerződtetni a tapasztalatai alapján, nem volt világklasszis játékost, ZÉRÓ tapasztalattal... legalábbis a szurkolók fele így gondolta,csak a vezetőség nem..de a kis felsorolásom mindent elárul....szerintem lehet mondani,hogy avilág egyikl egjobb edzője.Ugygondolom ez a csapat kapott elég türelmet...ezzel a kerettel!
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Barcaboy08 2008.05.09. 02:52:40-kor.
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
tagore
Barça B

2008.05.09. 02:09:42

Érdekes..

Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.09. 02:06:42

Cesc -From Spain
One of the biggest clubs on europe turns amateur! barça will cry for jose mourinho...
Ezt,és még ezer ilyen hozzászólást lehet olvasni,a Goal.com-on..a legtöbbjét persze spanyoloktól...
azthiszem ez a mondat mindent kifejez.....
„Mintha háborúba mentünk volna. Soha életemben nem éltem át ilyen kegyetlen pszichológiai nyomást. A hangulat egyébként nemcsak Figót, hanem az egész csapatot megbénította"Florentino Pérez, FCBarcelona-Real Madrid( 2000.10.22) után....
Barcaboy08
Jugador d'estrella

2008.05.09. 01:14:23

Egyszerüen,még mindíg képtelen vagyok felfogni,hogy a világ jelenlegi legjobb edzőjét aki természetesen szabad és ide is jött volna dolgozni!!!!!Nem használ ki a vezetőség,és nem hozza ide!Ez nonszensz!Ez az ember teljesen elvesztette a józan itélőképességét....ehelyett jön egy elsőéves tejfelestökü tanulatlan tapasztalatlan edző,a spanyol negyedosztályból...hát..BRAVÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓ!Csak úgy elmondanám,hogy itt Irországban és a környrző Angliában,Skóciában a hasukat foglyák a nevetéstől,és olyanokról cikkeznek az újságok,hogy mekkora baromságokat csinál Laporta és az ő kis team-je...teljességel érthetetlen ez számomra NEM TUDOM EZT ELFOGADNI!!!!De majd kiváncsi leszek,ha kap egy zakót a Baca a BL-selejtezőben és nem jut tovább...akkor milesz Guardiolával????mehet egy hónap után???Képtelen vagyok megérteni, ezeket a telejesen töketlen teszetosza idióta döntéseket,amiket az utóbbi időben produkál Laporta és az ő kis team-je...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 23:24:56

albicelesteX írta:2010-ben választás igaz?Ő már nem lesz elnök!
Jól mondod, többet nem lesz elnök, mivel egymás után kétszer nem lehet elnök senki.

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
albicelesteX
A Vadász

2008.05.08. 21:26:27

Nem tartom korrektnek a döntéseit!Sokszor nem a klub érdekeit nézi hanem a saját szimpátiája alapján dönt!Sokan írják hogy neki is többek közt köszönhetjük a sikereinket!Ez oké!De ott van Ronaldinho aki már féreg számba van véve takarodjon!Riijkaardot eltakarították!!!Pedig akkor ők is sokat letettek az asztalra!Laporta is van annyira felelős mint ezek a bűnbaknak kinevezett emberek!2010-ben választás igaz?Ő már nem lesz elnök!Szerintem ez is sok változást fog majd okozni és szerintem pozitív irányba!
Kép
kleno04
Capitá del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 21:20:17

Capon írta:Most kéne Laporta elé rakni a nyári átigazolásora szánt pénzügyi keretet. Most szerintem bármekkora összeget aláírna :D:D

Abban egyet értek csak rakják(juk) rendbe ezt a csapatot és mutasukk meg hogy mi mind miért is szurkolunk a BARCÁ-nak a legyjobb csapatnak a világon :D
MES QUE UN CLUB!!!
CSAK A BARCA!!!
Hattrick: FC_KlenoBarca04 (1648107)
Atesz
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.05.08. 20:31:30

Jelenleg örülök a döntésének! Remélem jövő ilyenkor is örülni fogok Guardiolának!
Kép
Andris
Adminisztrátor

2008.05.08. 20:26:43

Eddig Laporta és elnöksége legnagyobb megkérdőjelezhető döntései beváltak. Ráérnénk akkor mocskolódni ha majd a legkisebb jele lenne a rossz döntés beigazolódásának.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
Lampiao
Jugador d'estrella

2008.05.08. 20:26:16

Varga Tamás írta:

Ha te ezt elhiszed, akkor nagyon nív emberke vagy. Az életben mit csinálsz te ingyen? Laporta sem hülye.

Tényleg nem kap pénzt érte.Laporta katalán,a szive csücske a Barca,és azért hogy ő az elnök,nem kér pénzt.Van egy dokumentum film,nemrég sokat mutogatták a Discovery-n,abban benne van minden,ahogy Laporta és társai jöttek,és kihuzták a bajbol a Barcát,amikor leigazolták Ronnie-t,amikor eleinte a szurkolók Rijkaard ellen tüntettek vagy mikor a Barca keménymag Laportát fenyegette,de ő kiállt a csapatért,folytatta a munkáját,és hát láttuk mien csapatot épitett Frankkel...
Ezért nagyon tisztelem,és soha nem tudnám azt mondani hogy mondjon le,mint a kedves barcelonai szurkolók,mert tudom,mit tett anno a csapatért!
Én is a Discoveryn láttam... Mellesleg ezért tényleg minden tisztelet kijár neki!!! Ja és lehet, hogy meglepő, ha valaki elvből csinál valamit, de én örülök, hogy legalább van ilyen...
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.08. 20:24:13

Tomi írta:Egy ilyen világhirű klubnak miért a B-csapatból kell edzőt hozni??? Laporta nem normális. Szabad a világ legjobb edzője, talán még várt is a mi ajánlatunkra... erre [auto_cenzúra]... Mikor lesz elnökválasztás?
2010-ben. Ha addig el nem kergetik. :wink:
Kép
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.05.08. 20:23:57

2010-ben lesz elnökválasztás! Rossel az esélyese, ha jól emlékszem Scolarit igérte...

G.
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
Tomi
Jugador del Barça

2008.05.08. 20:17:16

Egy ilyen világhirű klubnak miért a B-csapatból kell edzőt hozni??? Laporta nem normális. Szabad a világ legjobb edzője, talán még várt is a mi ajánlatunkra... erre elbaszta... Mikor lesz elnökválasztás?
Kép
Rivaldinho
Entrenador del Barça

2008.05.08. 20:15:12

Varga Tamás írta: Tipikus esete a 19-re lapot kérek esetnek. Ha bejön, én vagyok a császár, de ha felső jön, akkor bebuktam az egészet. Reménykedem az első variációban, az eszem viszont a második esetet mondatja velem.
De, bízzunk Benne, szorítsunk Neki. Talán sikerülni fog. Reménykedjünk. :?
Ezt mér kell minden nap 3x elmondani ? Egy klasszikust idézve : "A folklór műsort pedig köszönjük, de már az előbb se értettük!" Mindenki felfogta már, tudom hogy ez egy fórum, de már hatszor leírtad kül. topicokba, lehet hogy cska engem zavar, na mind1...
Amúgy énis hasonló elképzelésen vok mint te, de nem írom le hatszor, mindenki megérti 1x is! Bocs, ha kicsit bántó voltam, nem akartam.Ma ilyne napom van. :wink:
Dona
Barça B

2008.05.08. 20:14:57

Hát..gracias Frank... :oops: :cry: :? ¡ Bienvenidos Pep! :roll: :oops:
Sempre Barca!
barca0417
Entrenador del Barça

2008.05.08. 20:14:23

ha kap pénzt érte, ha nem, akkor is szerintem nem ő tehet róla, hogy idáig jutottunk.
Kép
socio66

2008.05.08. 20:04:37

Varga Tamás írta: Ha te ezt elhiszed, akkor nagyon nív emberke vagy. Az életben mit csinálsz te ingyen? Laporta sem hülye.
Tényleg nem kap pénzt érte.Laporta katalán,a szive csücske a Barca,és azért hogy ő az elnök,nem kér pénzt.Van egy dokumentum film,nemrég sokat mutogatták a Discovery-n,abban benne van minden,ahogy Laporta és társai jöttek,és kihuzták a bajbol a Barcát,amikor leigazolták Ronnie-t,amikor eleinte a szurkolók Rijkaard ellen tüntettek vagy mikor a Barca keménymag Laportát fenyegette,de ő kiállt a csapatért,folytatta a munkáját,és hát láttuk mien csapatot épitett Frankkel...
Ezért nagyon tisztelem,és soha nem tudnám azt mondani hogy mondjon le,mint a kedves barcelonai szurkolók,mert tudom,mit tett anno a csapatért!
Varga Tamás
Az Eurobarca Anonymusa

2008.05.08. 20:04:04

Vito írta:
Aprieto írta:Laporta bejelentette, hogy a szezon végeztével Guardiola váltja Rijkaardot!
hazárdőr :roll:

hajrá Pep!!
Tipikus esete a 19-re lapot kérek esetnek. Ha bejön, én vagyok a császár, de ha felső jön, akkor bebuktam az egészet. Reménykedem az első variációban, az eszem viszont a második esetet mondatja velem.
De, bízzunk Benne, szorítsunk Neki. Talán sikerülni fog. Reménykedjünk. :?
Ja, és nehogy valóra váljanak a tegnapi hírek a maradókkal és a távozókkal kapcsolatban. Akkor nagyon dühös leszek. :evil:
Kép
Vito
Llegenda del Barça

2008.05.08. 19:49:26

Aprieto írta:Laporta bejelentette, hogy a szezon végeztével Guardiola váltja Rijkaardot!
hazárdőr :roll:

hajrá Pep!!
Lezárt