Victor Valdés
ez amugy nem vicces,tényleg borzalmas hogy évek óta nincs egy normális kapusunk,ráadásul nem is foglalkozunk A témával... 

-
- Jugador d'estrella
Ja először végy egy jó kapust...De azért vannak máshol is ilyen gondok kapus poszton...Gondoljunk az Arsenalra akiknél régóta nincs értelmes kapus(Lehmann, meg Almunia se nagy sztár!).Remélem szereznek majd egy tapasztalt jó kapust valahonnan a cilinderből, mert a védelem is elég sebezhető akkor legalább már legyen egy jó kapusunk...
- Deus
- Boixos Nois
Casillast a kapunkba!
na komolyra fordítva: tényleg nem vagyok megelégedve Valdesszel, mert nem egyszer hozz rám szíbbajt... Csomó hülyeségeket hozott össze, hogy az valami fenomális... Eddig azt hittem, hogy Valdes a jelenlegi Barca csapat egyik alapköve, oszt ez a hit most lassan szertefoszlik... egy "alapkő" nem csinálhat ilyet, mert összeomlik a "kastély"...

na komolyra fordítva: tényleg nem vagyok megelégedve Valdesszel, mert nem egyszer hozz rám szíbbajt... Csomó hülyeségeket hozott össze, hogy az valami fenomális... Eddig azt hittem, hogy Valdes a jelenlegi Barca csapat egyik alapköve, oszt ez a hit most lassan szertefoszlik... egy "alapkő" nem csinálhat ilyet, mert összeomlik a "kastély"...

- csabimo
- Capitá del Barça
Egy biztos barátom h klasszis edzönk sose lesz ugyanugy ahogy klasszis kapusunk se...1 párszor már leirtam... de engem is bosszant már a kapus kérdés.Hasselbaink írta:Két ember van, akit mindig UTÁLTAM: az egyik ez a degenerált!
Döbbenetes, hogy évek óta nincs kapuskérdés nálunk.....
Pedig a régi mondás is eként szól: a jó csapathoz először is végy egy jó kapust.....
- Hasselbaink
- Barça B
Két ember van, akit mindig UTÁLTAM: az egyik ez a degenerált!
Pedig a régi mondás is eként szól: a jó csapathoz először is végy egy jó kapust.....
- Gomezinho
- Capitá del Barça
Hát igen , igen! Itt sem ártana egy kis vérfrissítés!
hihetetlen hogy egy hazatartólabdát nemtud lekezelni! Aki azt mondja hogy megérett meg minden az kamu! Magasabb szinten nem fog már jétszani bekell tudni, vagy jó igy vagy megoldást keresünk!

Ronaldinho .... cserben hagytál minket!
Valdés is miket csinált tegnap....
Elképesztő,én eddig nem voltam az őt szidók között,dehát már megint kifogott egy [auto_cenzúra] napot..
eddig azt mondtam hogy jó,volt egy-két potyája,de majd kinövi,jo lesz,de ez mostmár sok...
Ráadásul mindig a nagy meccseken!
tavaly:Liverpool,Valencia,Chelsea
idén:Celtic,Real,Zaragoza,Valencia meg még van,de hirtelen ennyi jut eszembe.
és ezek csak a nagyobb meccsek,a többit le se irom...

Elképesztő,én eddig nem voltam az őt szidók között,dehát már megint kifogott egy [auto_cenzúra] napot..
eddig azt mondtam hogy jó,volt egy-két potyája,de majd kinövi,jo lesz,de ez mostmár sok...
Ráadásul mindig a nagy meccseken!

tavaly:Liverpool,Valencia,Chelsea
idén:Celtic,Real,Zaragoza,Valencia meg még van,de hirtelen ennyi jut eszembe.
és ezek csak a nagyobb meccsek,a többit le se irom...
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Na ja, a védelem mindent megtett Pinto 'sikere' érdekében...Zehii írta:Ez a meccs után látszik hogy milyen szinten van VV és Pinto ... ezután talán nem kéne annyit szidni Valdest sztem és gondolja meg az aki Pintot jáccatná a szezon hátralévő részében sztem ...

Ez a meccs után látszik hogy milyen szinten van VV és Pinto ... ezután talán nem kéne annyit szidni Valdest sztem és gondolja meg az aki Pintot jáccatná a szezon hátralévő részében sztem ...
sajnos Valdes sosem fogja kinőni azt a tulajdonságát,hogy hajlamos a potyagólokra! Abban egyébként 100% ig biztos vagyok hogy ezen a poszton változás nem lesz,mert ha el akarnák küldeni,már lett volna alkalom rá! 

- Barcaman14
- Director del Fútbol
ezen a poszton a leggyengébb a barca potyagólok tömkelege!! itt mindenképp váltani kéne sztem! elég labilis hálóőr! rem a manu ellen legjobb formáját hozza mert szüksége lesz a barcanak rá!!!
-
- Barça C
Valdes a legjobb kapusa ,Casilas előtt
kiskirály
kiskirály
- Deus
- Boixos Nois
hasonló a gól mint a Lampard -é, Chelsea elleni meccsen... videó:Los Banditos írta:Varga Tamás: A második gólra gondolsz szerintem. Az egyébként tényleg az ő hibája volt. Olyan közelről olyan szögből fejesgólt kapni nem lehet.
http://uk.youtube.com/watch?v=1x6awDUnQuM
döntetlen lett a vége. de egy az egyben ugyanazt a hibát követte el valdes...
most eddig 2x...

-
- Az EuroBarca Utánpótlása
Varga Tamás: A második gólra gondolsz szerintem. Az egyébként tényleg az ő hibája volt. Olyan közelről olyan szögből fejesgólt kapni nem lehet.
in to exile
- Andris
- Adminisztrátor
Valdes remek kapus...
És olyan is van neki emellé, ami senkinek másnak európában... gránátvörös-kék szive, és öltözői mókamester-hangulatfelelős címe.
Hétvégén hibázott nagyot, és védett is nagyot.
Még jó hogy csak néhány szélsőséges véleménnyel megáldott szurkolónak jut eszébe egyáltalán, h nem felel meg tökéletesen.

És olyan is van neki emellé, ami senkinek másnak európában... gránátvörös-kék szive, és öltözői mókamester-hangulatfelelős címe.
Hétvégén hibázott nagyot, és védett is nagyot.
Még jó hogy csak néhány szélsőséges véleménnyel megáldott szurkolónak jut eszébe egyáltalán, h nem felel meg tökéletesen.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila
- József Attila
- barca0417
- Entrenador del Barça
Valdes nem világklasszis kapus, de nagyon jó, és méltó rá, hogy a barca kapusa legyen. Nincs vele gond sztem, persze az is igaz, hogy hibázik, de legyünk igazságosak a mezőnyjátékosok mostanában sokkal többet hibáznak, csak ugye egy kaups, ha hibázik abból gól vanáltalában, ezért feltűnőbb a hiba.
De néha, ha a mezőnyjátékos hibázik, lehet, hogy abból alakul ki olyan szituáció(rossz passz, labdavesztés), amiből az ellenfél, gólt rúg, tehát vissza lehet erre is vezetni.
Majd akkor bíráljuk Valdest, ha több potya-,vagy buta gólt kap, mint amennyi helyzetet a csatárok elrontanak.
na, de ez csak az én szerény véleményem...
De néha, ha a mezőnyjátékos hibázik, lehet, hogy abból alakul ki olyan szituáció(rossz passz, labdavesztés), amiből az ellenfél, gólt rúg, tehát vissza lehet erre is vezetni.
Majd akkor bíráljuk Valdest, ha több potya-,vagy buta gólt kap, mint amennyi helyzetet a csatárok elrontanak.
na, de ez csak az én szerény véleményem...

-
- Llegenda del Barça
Arról miért tehet, hogy a spanyol játékvezetőknek nincs szemüvege?Varga Tamás írta: Aki állt már kapuban az tudja: annál nagyobb hiba nem nagyon van, ha elindulok és megtorpanok. Ugyanis a megtorpanás miatt csúszott el. Ráadásul a kaputól 2 méterre a kapus az úr. Te4hát az első gól kizárólag az ő hibája volt 100%-ban.

Felemelő érzés lehet, hogy egy ember egyetért veledNA látjátok ilyen egy ember aki érti is a focit nemcsak magyarázza persze hogy az ő hibája volt! Köszönöm Varga Tamás!

- Rivaldo11
- Llegenda del Barça
1. Az első gól-nem volt bennt. Egyébként kimondottan bravúrral fogta meg az erős, és villámgyors fejest.Varga Tamás írta:Aki állt már kapuban az tudja: annál nagyobb hiba nem nagyon van, ha elindulok és megtorpanok. Ugyanis a megtorpanás miatt csúszott el. Ráadásul a kaputól 2 méterre a kapus az úr. Te4hát az első gól kizárólag az ő hibája volt 100%-ban.Rivaldo11 írta:Szerintem aki Valdest hibáztatja a 2. gólért, az nem sokat futbalozhatott életében. Mielőtt kritizálunk, nem árt, ha tisztában vagyunk a játékszituációkkalAbidal csúnyán elengedte az embert a 2. gólnál. Ennyi. Valdes elcsúszott, és tehetetlen volt. Ludas ő is, de ha kinyitjuk a szemünket, akkor észre kellene venni, hogy nem az övé a gól, hanem Abidalé. Többet nem mondok a témáról, mert felmegy a vérnyomásom.
2. A 2. gólról nem is kell vitázni. Benne volt a gólban, de Abidal sokkal inkább. Ahogyan a tavalyi BL meccsen a Pool elleni kapott gólban-amit sokan csak neki adnak-nagy Belletti érdeme is. Ha bizonyos játékszituációkat picit jobban, úgymond "belülről" megnézünk, érdekes eredményeket kapunk. Azt állítani, hogy csak Valdesé volt a 2. gól, nagy hiba.
Rivaldo-A Legnagyobb.
De ő se azt mondta, hogy egy hiba miatt zavarjuk el...Gomezinho írta:NA látjátok ilyen egy ember aki érti is a focit nemcsak magyarázza persze hogy az ő hibája volt! Köszönöm Varga Tamás!
Ha mások hsz-ét is elolvasnád látnád, hogy ezt senki sem vitatta azt se, hogy mostanába nincs formában.
De cseppet sem lóg ki.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Aki állt már kapuban az tudja: annál nagyobb hiba nem nagyon van, ha elindulok és megtorpanok. Ugyanis a megtorpanás miatt csúszott el. Ráadásul a kaputól 2 méterre a kapus az úr. Te4hát az első gól kizárólag az ő hibája volt 100%-ban.Rivaldo11 írta:Szerintem aki Valdest hibáztatja a 2. gólért, az nem sokat futbalozhatott életében. Mielőtt kritizálunk, nem árt, ha tisztában vagyunk a játékszituációkkalAbidal csúnyán elengedte az embert a 2. gólnál. Ennyi. Valdes elcsúszott, és tehetetlen volt. Ludas ő is, de ha kinyitjuk a szemünket, akkor észre kellene venni, hogy nem az övé a gól, hanem Abidalé. Többet nem mondok a témáról, mert felmegy a vérnyomásom.

-
- Az Eurobarca Anonymusa
Mostanában elég sokat hibázgat. Én nem elküldtem volna, hanem Pintónak adnék lehetőséget, VV meg pihenjen és gondolkodjon.Perrero írta:Te meg a fórumon...radu10 írta:Váldez meg Rájkárd a leggyengébb láncszem ebben a csapatban sajnos
Valdes mi a [auto_cenzúra] csináljon a pályán majdnem "egyedül"jó, hogy azért nem hibáztatjátok, mert nem lő gólokat... IGEN, HIBÁZOTT HÉTVÉGÉN! de melyik kapus NEM SZOKOTT

- csababarca
- Az Év Fórumozója - 2021
most ezt néhányan komolyan gondoljátok?kirakni valdest a kapuból?
most őszintén,szerintetek ki lenne jó helyette?
Olyan kapus aki jobb mint valdes van néhány: Casillas,Buffon,Cech,van der Saar(?)...
de ezeket lehetetlen elhozni....és felesleges is lenne pénzkötegeket kihajítani az ablakon...ilyen védelem mögött,ami most nálunk játszik állhatna bárki...
én így látom...

most őszintén,szerintetek ki lenne jó helyette?
Olyan kapus aki jobb mint valdes van néhány: Casillas,Buffon,Cech,van der Saar(?)...
de ezeket lehetetlen elhozni....és felesleges is lenne pénzkötegeket kihajítani az ablakon...ilyen védelem mögött,ami most nálunk játszik állhatna bárki...
én így látom...
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."