Barça Igazolások 2007-08
Tudja vki,h Laudrup mien hadrendben játszatja a getafét?Remélem nem(vagy nem csak) 4-3-3 

A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
igen,valóban ő is remek lenne. vele annyi a problémám hogy nemrég kijelentette hogy a Realban akar játszani...the Legend írta:ennyi erövel diego is jöhetne ő elég technikás rövidpasszos játékban is az egyik legjobb és ahogy nasrinál mondtad "a labdáinak szeme van "socio66 írta:szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...
nem pedig egy Lampard,vagy Van Der Vaart-tipusu játékos...
többet nem jövök Nasri-val..![]()
![]()

- the Legend
- Barça B
ennyi erövel diego is jöhetne ő elég technikás rövidpasszos játékban is az egyik legjobb és ahogy nasrinál mondtad "a labdáinak szeme van "socio66 írta:szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...

- Karashu
- Jugador d'estrella
Sztem is, én is Nasrit favorizálom!socio66 írta:szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

szerintem egy technikás játékos kell,aki rövidpasszos játékot játszik...
többet nem jövök Nasri-val..

többet nem jövök Nasri-val..

- djtrack
- Capitá del Barça
én luchot kicsit bumm bumm Bommelhez hasonlítanám csak nagyobb játék intelligenciája van.gyakorlatilag mozgás meg passzai ugyanolyanok.sztem nem ő kell ide!
enniy erővel már Aimart is el lehetne hozni:D
enniy erővel már Aimart is el lehetne hozni:D
Pontosan.Mivel sokan irták róla hogy nagyszerű játékos,egy kicsit megfigyeltem a meccsein.És ugye irtam hogy nekem nagyon tetszik a játéka, meg el tudnám itt képzelni.Én pl.örülnék ha valaki bemutatné igy pl.Lucho Gonzalezt,mert nem ismerem...Zozzy 5 írta:érdekes lehet egy ilyen leírás amit socio66 írt. Ő legalább meg is indokolta, hogy miért szeretné, nem úgy, mint a többség.
-
- Llegenda del Barça
És? Attól még leírhatjaFernando írta:Figyelj, most az hogy te fényezed és szted ő lenne a legjobb igazolás az egy dolog. Mások szerint nem. És ha joltudom ő az egyetlen olyan játékos akiről szó volt ebben a topicban akiről még egy 2 soros hír sem jelent meg sehol a világban, hogy a Barcelona érdeklődne iránta.socio66 írta:...

- Nóbi
- Capitá del Barça
és arra nem gondolsz, hogy már megvan az edző, aki leadta a kívánságlistáját? szerintem már tudja a vezetőség, hogy ki váltja frenkit, és ő is tudja, hogy rá esett a választás. egyszerűen arról van szó, hogy laportáék ismét jelesre vizsgáztak korrektségből és akkor nevezik ki az új edzőt hivatalosan, mikor frenki távozik.LG írta:PontosanElősször egy edző kell, ő majd elmodja a kivánságait a vezetőknek. Persze lehet ugy is, h igazolnak embereket, utánna hoznak egy edzőt, h csináljon abból egy csapatot, de pl. ebbe egy Mourinho 100%, h nem menne bele. A csapatot az edző szerint kell formálni, és a nem a vezetők kénye-kedve szerint, mert akkor az lesz, mint a galaktikus madridnál pl., vagy évekik az Internél. Attól tartok, h a vezetők épp ezért akarják Guardiolát, ő majd mindent megtesz nekik, de Mourinho nem fog ugy táncolni, ahogy fütyülnek, az biztos.
hangsúlyozom: SZERINTEM.
- Fernando
- Llegenda del Barça
Figyelj, most az hogy te fényezed és szted ő lenne a legjobb igazolás az egy dolog. Mások szerint nem. És ha joltudom ő az egyetlen olyan játékos akiről szó volt ebben a topicban akiről még egy 2 soros hír sem jelent meg sehol a világban, hogy a Barcelona érdeklődne iránta.socio66 írta:Tegnap láttam a Marseille-Bordeaux meccset,és még jópár Marseille mecset az elmult hetekben. Szinte csak Samir Nasri játékát figyeltem.
észrevételeim
-igazi irányitó,nagy játékintelligenciája van.
-labdaátvételei zseniálisak,technikailag tökéletes.
-passzainak,kiugratásainak szeme van,nagyszerűek.
-alkalmas szabadrugások,szögletek elvégzésére, ráadásul mind nagyon veszélyes.
-még fejlődőképes,a kapura egy picit lehetne veszélyesebb
Összességében szerintem nagyszerű játékos,még van hova fejlődnie,de ugy gondolom, hogy megvételével csiszolatlan gyémántra lelnénk.Egyébként a játéka,stílusa,posztja teljesen megegyezik Fabregaséval,nála viszont sokkal olcsóbb lenne.Összefoglalva,azt hiszem nagyszerű igazolás lenne,ráadásul pénztárcakímélő is!
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Pontosan
Elősször egy edző kell, ő majd elmodja a kivánságait a vezetőknek. Persze lehet ugy is, h igazolnak embereket, utánna hoznak egy edzőt, h csináljon abból egy csapatot, de pl. ebbe egy Mourinho 100%, h nem menne bele. A csapatot az edző szerint kell formálni, és a nem a vezetők kénye-kedve szerint, mert akkor az lesz, mint a galaktikus madridnál pl., vagy évekik az Internél. Attól tartok, h a vezetők épp ezért akarják Guardiolát, ő majd mindent megtesz nekik, de Mourinho nem fog ugy táncolni, ahogy fütyülnek, az biztos.

- csabimo
- Capitá del Barça
Szerintem azzal kellett volna kezdeni h a BL kiesés után frenkit azonnal elküldeni és végre az edzö problémát megoldani...és láásunk már egy képet h az uj edzö( legyen akárki is az) melyik játékosra tart igényt és h kiket szeretne igazolni...milyen játékrendszerben szeretné a csapatot játszatnistb miért kell még mindig várni??????gonosz írta:Szerintem inkább azt kellene kitalálni, hogy ki menjen....kinek a helyére kell mást szerződtetni, milyen poszt fog borulni, nomeg a régi/új edzőnek milyen felállás lesz a terve???
Már olyat is hallottam, hogy 10-en mennek, akkor majd utánajárok, hogy hol is láttam a cikket.....
Igen,és bár jelenleg ő a legjobb a posztján,Nasri-ban is megvannak azok a képességek,amik Fabregasban,csak még egy picit fejlődnie kell, tapasztalatokat kell szereznie egy erősebb bajnokságban és a Bl-ben is. Szerintem 2 éven belül lesz olyan játékos most Cesc,tényleg most sem marad el sokkal tőle.Fabregas egy picit több gólt lő,és már tapasztaltabb játékos.gonosz írta:Hát úgy hallottam Fabregasra rámenne a gatyánk is, amit nem kétlek!socio66 írta:Egyébként a játéka,stílusa,posztja teljesen megegyezik Fabregaséval,nála viszont sokkal olcsóbb lenne.
De ennek ellenére szerintem ő az ideális vétel,legalábbis Cesc után mindenképp. Lucho Gonzálezt még nem nagyon láttam játszani,a két perces videókból nem tudom leszűrni hogy milyen játékos...
Tegnap láttam a Marseille-Bordeaux meccset,és még jópár Marseille mecset az elmult hetekben. Szinte csak Samir Nasri játékát figyeltem.
észrevételeim
Összességében szerintem nagyszerű játékos,még van hova fejlődnie,de ugy gondolom, hogy megvételével csiszolatlan gyémántra lelnénk.Egyébként a játéka,stílusa,posztja teljesen megegyezik Fabregaséval,nála viszont sokkal olcsóbb lenne.Összefoglalva,azt hiszem nagyszerű igazolás lenne,ráadásul pénztárcakímélő is!
észrevételeim
-
- Capitá del Barça
Spanyol lapértesülés szerint elképzelhető, hogy Didier Drogba, a Chelsa labdarúgója a következő idényben az FC Barcelona együtteséhez szerződik.
Az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilap úgy tudja, hogy Txiki Begiristain, a katalán csapat technikai igazgatója a Bajnokok Ligája elődöntőjéből történt kiesés után új futballistákat keres és az elefántcsontparti klasszis lenne az egyik jelölt.
A lap szerint Karim Benzema, az Olympique Lyon válogatott csatára szintén a kiszemeltek között van.(nb1.hu)
MÉG ANNYIT HOGY HA VALAKI 16.(KB)A TBELLÁN ÉS EGY OLYAN CSAPAT MINT A VALENCIA AKKOR EN IS LETÖRT LENNÉK,ES NEM ERDEKELNE ANYIRA EZ AZ EGÉSZ...LEHET SILVA IS IGY VAN!KI TUDJA LEHET HOGY MÁR NAGYON BARCELONÁBA AKKAR IGAZOLNI...MEG AZ H VAN 1 ROSSZ MECCSE??ISTENEM...HANRYNAK MENNYI VAN?EBBEN AZ EVBEN?RONNIE ROL NE IS BESZÉLJÜNK ÉS AKKOR MÁR NEM JO JÁTÉKOSOK?MEG AKI FOCIZIK AZ TUDJA H JOBB CSAPATBA JOBBEN MEGY A JÁTÉK...
Az El Mundo Deportivo című barcelonai sportnapilap úgy tudja, hogy Txiki Begiristain, a katalán csapat technikai igazgatója a Bajnokok Ligája elődöntőjéből történt kiesés után új futballistákat keres és az elefántcsontparti klasszis lenne az egyik jelölt.
A lap szerint Karim Benzema, az Olympique Lyon válogatott csatára szintén a kiszemeltek között van.(nb1.hu)
MÉG ANNYIT HOGY HA VALAKI 16.(KB)A TBELLÁN ÉS EGY OLYAN CSAPAT MINT A VALENCIA AKKOR EN IS LETÖRT LENNÉK,ES NEM ERDEKELNE ANYIRA EZ AZ EGÉSZ...LEHET SILVA IS IGY VAN!KI TUDJA LEHET HOGY MÁR NAGYON BARCELONÁBA AKKAR IGAZOLNI...MEG AZ H VAN 1 ROSSZ MECCSE??ISTENEM...HANRYNAK MENNYI VAN?EBBEN AZ EVBEN?RONNIE ROL NE IS BESZÉLJÜNK ÉS AKKOR MÁR NEM JO JÁTÉKOSOK?MEG AKI FOCIZIK AZ TUDJA H JOBB CSAPATBA JOBBEN MEGY A JÁTÉK...
1000x el lett mondva, h ne egy meccs alapján itéljetek meg egy játékost. Villa is ratyi volt ma, pedig tudjuk, h Torres mellett(előtt, után-kinek hogyan) a legjobb spanyol csatár. Silvának eddig én is több rossz meccsét láttam, mint jót, de itt a fórumon sokan mondják, h nagy tehetség, meg a Barca is vmiért le akarja igazolni, ugyhogy tudhat vmit. Ennek ellenére én Capelban nagyobb lehetőséget látok.
Ha csak a mai meccsét láttátok akkor lehet,h ezt gondoljátok,de én figyelgetem,meg utána is néztem,és hidd el nem csak a padra jöhetne!barcatom írta:Igazat adok csabimonak!!!!csabimo írta:Ezt a silvát akarjuk megvenni? ki ez? a következö mendieta:)... kell a ráknak!! jah kapust nem akarunk végre venni?

A Barça név megint szép lesz,
Méltó régi,nagy híréhez!
!!Tots units fem força!!
Talán azért, mert Assulin nem középcsatár és csak egy hónapja ünnepelte a 17edik születésnapját. Az oké, h fiatalítunk meg minden, de ne 17-18 éves gyerekekre rakjuk a terhet. Ne várjunk csodát tőlük, attól, h hihetetlen nagy tehetségek. Mellesleg Henry lehet, h el fog menni - aminek én se örülnék - és akkor kell egy kis vérfrissítés ide is. Tudod Txiki nagytakarítást szeretne.ke.andy írta:Eto'o, Titi, Bojan, Assulin mellé minek középcsatár? Esetleg a padra egy Henke tipusú játékos, sérülés/pihentetés esetére.
Victor mellé (de inkább elé) kellene egy jó kapus. Zamb, Ronie, Deco helyére lell keresni játékosokat, illetve a padot megerősíteni.
Edző?
Mourinho szerintem már nem jön ide. Főleg, mert beintett Pepp-re. Laudrup lehet Guardiola-val. De majd meglátjuk.
Eto'o, Titi, Bojan, Assulin mellé minek középcsatár? Esetleg a padra egy Henke tipusú játékos, sérülés/pihentetés esetére.
Victor mellé (de inkább elé) kellene egy jó kapus. Zamb, Ronie, Deco helyére lell keresni játékosokat, illetve a padot megerősíteni.
Edző?
Mourinho szerintem már nem jön ide. Főleg, mert beintett Pepp-re. Laudrup lehet Guardiola-val. De majd meglátjuk.
Edző?
- barcatom
- Jugador del Barça
Szerintem pedig lőné a gólokat, főleg, hogy fiatal, nem lennének nagyon beilleszkedési problémái. Szerintem.Messa írta:depth írta:Huntelaar szerintem nem lőné a gólokat itt, őt inkább egy angol csapatban tudnám elképzelni. Ettől függetlenül kiváló játékosnak tartom és még eléggé fiatal.
Tudom, h a hollandok remekül játszottak nálunk, Kluivert a kedvenc csatárom volt, de én akkor is Benzemát favorizálom.

csak is a barca!!!!!!!!!!!
barcatom írta:Igazat adok csabimonak!!!!csabimo írta:Ezt a silvát akarjuk megvenni? ki ez? a következö mendieta:)... kell a ráknak!! jah kapust nem akarunk végre venni?
Ez hülyeség.EAz egész Valencia egy kalap ***.Ennyierővel Villa,Hilderbland is sz*rt sem ér.Silva nagyon jó játékos.
- miihii
- KHAL
A feneketlen zsebű abramovics bejövetele óta vannak ezek az irreális árak egy egy spílerért...Úgy elszaladt a ló a pénzekben,h csak na.Egy középszintű játékosért is szemrebbenés nélkül elkérnek 30 misitCapon írta:100milcsi? Pff. Lassan el kéne azon gondokozni a FIFA-nak, hogy egy határt huzzanak nem csak ilyen esetekben de a fizetéseknél is. Lassan a világ összes pénze nem lessz elég egy egy játékos leigazolására. 100 milcsikkel dobálozni már büncselekmény annak már súlya is van.

http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 89&nyelv=0
Nemtom, nekem nem a szívem csücske Drogba! Sztem Eto'o jobb! Bár ha Henry elmegy, az ő pótlására jó lenne!
Nemtom, nekem nem a szívem csücske Drogba! Sztem Eto'o jobb! Bár ha Henry elmegy, az ő pótlására jó lenne!