Frank Rijkaard #2
- albicelesteX
- A Vadász
Legyen igazad!Én is annak örülnék ha nyernénk mindent!!
De én már csak ilyen akadékoskodó vagyok és vannak kétségeim vele szemben!!!

Hát te jó **** vagy.Guardiola idén vette át a csapatot és feljutnak a 3-ad osztályba.José a BL-t kivéve mindent nyert a Chelsea-vel.Téged kikéne innen zárni.tagore írta: Igen, nyilván sírva ment haza, jövő héten a munkaügyi központ várójában láthatjuk, sorszámmal a kezében. Ha mégsem, akkor utazgat, pihen, élvezi az életet. Ti pedig, lúzer barátaim, továbbra is ülhettek a gép előtt parizeres kenyeret fogyasztva..:D
Hajrá Guardiola, akivel kiesett a Barca B a másodosztályból(?), hajrá Mourinho, akivel a Chelsea semmit nem ért el az égvilágon, míg Avram Grant-tel bejutottak a BL döntőjébe.... Hmmm. Ez rajtam kívül senkinek nem tűnt fel???
Tényleg, nem tudtok esetleg egy olyan Barca-fórumot, ahol értelmes, felnőtt emberek vannak, akik gondolkodnak? Szívesen beregelnék...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.05.05. 14:16:56-kor.
- Mihu
- Director del Fútbol
Na mármost ha te azon akadékoskodsz, hogy azt írtuk hogy NÁLUNK, akkor te miért nevezel minket barátaidnak? Nem hinném hogy bárkit is ismernél innen személyesen, azt meg főleg nem hiszem hogy mi a barátaid lennénk. Szóval ebben a témában most saját magadat cáfoltad megtagore írta: Igen, nyilván sírva ment haza, jövő héten a munkaügyi központ várójában láthatjuk, sorszámmal a kezében. Ha mégsem, akkor utazgat, pihen, élvezi az életet. Ti pedig, lúzer barátaim, továbbra is ülhettek a gép előtt parizeres kenyeret fogyasztva..:D
Hajrá Guardiola, akivel kiesett a Barca B a másodosztályból(?), hajrá Mourinho, akivel a Chelsea semmit nem ért el az égvilágon, míg Avram Grant-tel bejutottak a BL döntőjébe.... Hmmm. Ez rajtam kívül senkinek nem tűnt fel???
Tényleg, nem tudtok esetleg egy olyan Barca-fórumot, ahol értelmes, felnőtt emberek vannak, akik gondolkodnak? Szívesen beregelnék...

Guardiola pont hogy feljuttatta a Barca B-t a másodosztályba.
Mourinho végül is kétszer is megnyerte a világ legerősebb bajnokságát a Chelsea-vel. Amúgy semmi extra. Nem nyerhet BL-t minden évben egy csapat. Tényleg, ti...bocs, a Real mikor nyert utoljára BL-t? Jaaaaaaaaa tényleg. Eszembe jutott. 6...ismétlem 6 éve. Azóta hány edzőtök volt? 8-10? Ilyen költségvetéssel, meg 30 milliós védőkkel és 36 milliós folyton sérült játékosokkal illett volna legalább egyet nyerni nem gondolod?
Neked egy olyan fórum kellene, ahol alacsony IQ szintű, neveletlen és kulturálatlan hsz-ekre képes gyerekek vannak. Na oda regelhetsz nyugodtan. Nem fognak elüldözni

Amúgy meg OFF.

albicelesteX írta:Mindenesetre nagyon úgy fest hogy Laudrup lesz az edző!!Én tartok tőle!!De a vezetőség lelke rajta!!!Én továbbra is azt mondom hogy nagy csapat nagy edző!!!Majd elválik!!Aztán lehet hogy nyerő ember lesz!!!
Már naon sokx mondtam h mikor Rijkaard iedjött akkor még nem volt nagy edző.Mégis szinte mindent nyert vele a csapat.
- albicelesteX
- A Vadász
Mindenesetre nagyon úgy fest hogy Laudrup lesz az edző!!Én tartok tőle!!De a vezetőség lelke rajta!!!Én továbbra is azt mondom hogy nagy csapat nagy edző!!!Majd elválik!!Aztán lehet hogy nyerő ember lesz!!!

albicelesteX írta:Én Lippire gondoltam!!!Az Eb miatt mondjuk nem hiszem hogy nemzeti csapat edzője bolygatható lenne!Akit én nagy mesternek tartok még az Hiddink!!!
Mivel Abramovic fejes az Orosz válogatotnál is ezért max de még a Chelsea-be se megy sztem.Ide meg tuti nem.Lippi meg sztem olasz csapatot írányít majd.
- albicelesteX
- A Vadász
Én Lippire gondoltam!!!Az Eb miatt mondjuk nem hiszem hogy nemzeti csapat edzője bolygatható lenne!Akit én nagy mesternek tartok még az Hiddink!!!

albicelesteX írta:Sajnos nem lesz a mi edzőnk!Helyette majd jön valami másodosztályú!!!Ennyit erről!De van mlg nagy név a piacon!csak az a baj hogy eddig azok nem merültek föl!
Scolari?Nem támadófocit nyom.
Lippi? Ő egyszerűen olasz.Pedig k**va jó edző.
A többi nagymúltú edző nem jöhet szóba.
Laudrup jó megoldás lesz.
- albicelesteX
- A Vadász
Sajnos nem lesz a mi edzőnk!Helyette majd jön valami másodosztályú!!!Ennyit erről!De van mlg nagy név a piacon!csak az a baj hogy eddig azok nem merültek föl!

http://www.foci24.com/index.php?ugras=h ... 09&nyelv=0
Hiába foci24-es a Nemzeti Sportban is megjelent.Am mondtam h nem kell José.Mindig nyafog ha nem tetszik neki vki.
Hiába foci24-es a Nemzeti Sportban is megjelent.Am mondtam h nem kell José.Mindig nyafog ha nem tetszik neki vki.
-
- Barça B
Végre Frank nem hazudozott össze-vissza hanem egyértelmű választ adott hogy a játékosok tudtak a sárgalapokról...
Mondjuk Eto'o-t megértem hogy fél madridba menni
Mondjuk Eto'o-t megértem hogy fél madridba menni

Igen, nyilván sírva ment haza, jövő héten a munkaügyi központ várójában láthatjuk, sorszámmal a kezében. Ha mégsem, akkor utazgat, pihen, élvezi az életet. Ti pedig, lúzer barátaim, továbbra is ülhettek a gép előtt parizeres kenyeret fogyasztva..torrentkiller írta:Ja hát lehet hogy már benne is tudatosult hogy itt a vége a Barcelonai pályafutásának. De szerintem legbelül már ő is tudta hogy ilyen játékkal nem sokáig fog edző maradni nálunk.tenkl írta:Rijkard az egész meccsen roszkedvű volt. Miért lehet ez? Tudja hogy az ő ideje már lejárt?![]()

- Real Madrid 5
- Jugador del Barça
Rijkaard, reagálva arra, hogy etoo és deco nem tudtak a 4 sárga lapjukról: „Ez nem igaz, igenis tudták, hogy milyen a helyzetük. Hát kérem szépen! Beszéltünk erről a meccs előtt és a meccs szünetében is"
Ez legalább egy őszinte nyilatkozat, ha én lennék az edző én is megmondaném, azt hiszik hogy majd egy félmondat elég lesz hogy tisztázzák magukat...
Ez legalább egy őszinte nyilatkozat, ha én lennék az edző én is megmondaném, azt hiszik hogy majd egy félmondat elég lesz hogy tisztázzák magukat...
http://goal.com/en/Articolo.aspx?ContenutoId=683552
Remélem Txik csak udvariasságból beszél így, s a vezetőség fejében már régen megfogalmazódott Frank kirugatása.
Remélem Txik csak udvariasságból beszél így, s a vezetőség fejében már régen megfogalmazódott Frank kirugatása.
Végre egy igazán pörgős meccs!Elég lett volna csak a félszezonban így hajtaniuk, legalább valamit nyertünk volna!De Rijkaard-nak így is mennie kell! Új csapatot kell felépíteni, új edzővel! Szerintem Guardiolát ide! A B csapatból meg hozzanak fel néhány tehetséget! Ha sikerült előhúzni egy Messit, most meg Krkicset, akkor biztos van még ott jó játékos! Ezért is lenne jó edzőnek Guardiola! Benne ott dobog a Barca szív!
Remélem megverjük a reálmargotot szerdán!Csakhogy ne legyen felhőtlen az örömük!
Remélem megverjük a reálmargotot szerdán!Csakhogy ne legyen felhőtlen az örömük!

- torrentkiller
- Entrenador del Barça
Ja hát lehet hogy már benne is tudatosult hogy itt a vége a Barcelonai pályafutásának. De szerintem legbelül már ő is tudta hogy ilyen játékkal nem sokáig fog edző maradni nálunk.tenkl írta:Rijkard az egész meccsen roszkedvű volt. Miért lehet ez? Tudja hogy az ő ideje már lejárt?![]()

"Barcelona Svájcból hozatott nagyon drága gyógyszereket, hogy leküzdje a növekedésihormon-hiányosságát, és ezt meg akarják hálálni. Messinek a szíve diktálta, hogy melyik csapatot válassza. Megráztam a kezét, és gratuláltam, megmutatta, hogy vannak még olyan labdarúgók, akiknél az emberi értékek elsődlegesek"- Ernesto Bronzetti
Hát sztem Laudrup is legalább akkora játékos mint Guardiola. Edzőnként is már viritott a Getafeval vmit. Én is inkább neki örülnék, de csak Mourinho után.Perrero írta:de 1 (sztem) még nagyobb Barca játékos is jöhetne a padra laudrup helyettVarga Tamás írta:Az én tetszésemet elnyerné, ha már nem José jön. Örömmel és szeretettel várnám az egyik legnagyobb Barca-játékost. Sok örömet szerzett nekünk játékosként, és edzőként is megállná a helyét a kispadunkon.
-
- Director del Fútbol
Ennek annyi realitása van, mint annak, hogy a Real nem lesz bajnok. Kb semennyi. Henk nem fog eljönni a Chelsea-től, amikor végre kezd beérni a munkája és még nyerhet egy BL-t. Hülye lesz... Neki vezetőedzőként nem megy, az Ajaxban megmutatta. Akkor meg minek hagyná ott az egyik legjobb lóvéval járó csapatot, valamint miért jönne vissza oda, ahol már sikerült neki?! Teljesen esélytelen.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
- Capon
- Llegenda del Barça
Lehet pár napja mondták neki, hogy szezon végén megköszönik neki az eddigi munkáját és gratuláltak az elért sikereihez.tenkl írta:Rijkard az egész meccsen roszkedvű volt. Miért lehet ez? Tudja hogy az ő ideje már lejárt?![]()
-
- Director del Fútbol
Én most csak a szóba kerültek között állítottam fel. Ha bárkit választhatnék, akkor Guardiola közöttük sem lenne...Perrero írta:Guardiolát nem tenném bele abba a listába, ő eléggé sárga ló... mármint h nem tudni h jó edző lenne-e az a csapatnál avagy nem -sztem jógekkodan írta:Egyébként erősorrendben: Mourinho -> Laudrup -> Guardiola.
Ha José nem jön, akkor a dánt tárt karokkal fogadom, egyetértek Varga kollégával ismét!-

Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.
Rijkard az egész meccsen roszkedvű volt. Miért lehet ez? Tudja hogy az ő ideje már lejárt?

Örök kedvencek: Messi, Xavi, Toure, Marquez, Piqué
-
- Director del Fútbol
Egyébként erősorrendben: Mourinho -> Laudrup -> Guardiola.
Ha José nem jön, akkor a dánt tárt karokkal fogadom, egyetértek Varga kollégával ismét!
Ha José nem jön, akkor a dánt tárt karokkal fogadom, egyetértek Varga kollégával ismét!
Yaya Touré - a szikla.
Yaya Touré - a szikla.