Egy Mascherano miért nem férne el? Természetesen nem cserének... Kell a rotáció, keményebb ellenfél ellen pedig Touré-val együtt egészen pazar lenne...vaLe5 írta:MIért is akartok védekező középpályást venni? Toure eszméletlen jó nincs is szükség másra. Az MU ellen is Toure volt a legjobb persze Messi mellet.
Barça Igazolások 2007-08
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
"As I walk through the valley of the shadow of death, I have no fear because I am the meanest motherfucker in the whole valley" - Gen. George S. Patton
- albicelesteX
- A Vadász
Bal szélről nem hinném hogy eladnánk Abidalt!szerintem az a pont biztos mert Sylvinho még marad!de ha elmenne Emanuelson nem lenne rossz a helyére!

-
- Barça B
miihii írta:Cescet 2 éve ingyen lőtték el az ágyúsok,most meg 45 miláért vennénk vissza?Na neeee...![]()
Azért az nem 2 éve volt!és az sem biztos hogy Cesc most azon a szinten lenne mint most van!!
A Csapat lehet hűtlen a szurkolóhoz,de a szurkoló sohasem lesz hűtlen csapatához!!!
Nem kell ezen a Fabregas dolgon sokat hasalni.Fizetünk 25 milkát+odaadjuk Decot v Henryt oszt keksz.Lucho-ért is 25-öt kell adni és ez így is ojan lesz sőt Fabregas hosszabbtávra megy.
Am meg én sem adnám el Abidalt.
Am meg én sem adnám el Abidalt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.05.04. 13:49:41-kor.
-
- Jugador del Barça
hát Sylvinho. még marad 1 évig és 1-2 jó év még simán benne van.norbert55 írta:Király.Most már Abidal is igazolhat.
http://www.stopli.hu/modules/news/artic ... oryid=2577
De akkor ki lesz a balvédő?
De Abidalt úgyse fogják eladni,nincs nagyon okuk rá.
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

Király.Most már Abidal is igazolhat.
De akkor ki lesz a balvédő?Bakki.Átgondoltam.Akk jöhet Alves+Lahm is egyszerre.Alves jobb oldalt Lahm-nak pedig úgyis a bal a kedvenc oldala.
De akkor ki lesz a balvédő?Bakki.Átgondoltam.Akk jöhet Alves+Lahm is egyszerre.Alves jobb oldalt Lahm-nak pedig úgyis a bal a kedvenc oldala.
- Messa
- Az EuroBarca Utánpótlása
Na nee. 45 milió? Ennyiből kijönne 1 irányító, meg Lahm is...
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
-
- Entrenador del Barça
en egy vasat nem adnek fabregasert... aki ennyire tiszteletlen volt a barca irant anno.. es nem tudott varni 2 evet.... az nem erdemli meg ezt a mezt... a kvalitasai vitathatatlanok.. de nem erdemli meg h penzt adjunk erte...
Sztem az Arsenalnak több lóvé kell mellé.Karashu írta:Henryt becserélni Fabregasra + 10-15 milliót adni az Arsenalnak? Megoldható szerintetek?![]()
- Karashu
- Jugador d'estrella
Henryt becserélni Fabregasra + 10-15 milliót adni az Arsenalnak? Megoldható szerintetek?

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!

Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

Erre tényleg kíváncsi vok.Henry visszamegy-e az Arsenalba.
Ha odaadnánk Fabregas-ért akk kb(20-25 milkát) kéne adni érte amennyit Lucho-ért.És benne van még a jövő.Szal megérné.
Ha odaadnánk Fabregas-ért akk kb(20-25 milkát) kéne adni érte amennyit Lucho-ért.És benne van még a jövő.Szal megérné.
- Varatrix
- Director del Fútbol
Talán az Ajax ból el is jönne hisz azér a BArcába igazolni csábító lehet számára, ha van egy kis ambíciója. Nem lenne rossz.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- Danka00792
- Director del Fútbol
Ha Henry elmegy, szerintem egy jó cserecsatár kell. Elvileg Henry is az lett volna, csak sok volt a sérülés. Benzemát pedig nemtudom ki padoztatná.Varatrix írta:Én még kiváncsi vgayok hogy Henry távozik e, és ha távozik akkor ki jön? Benzema?
Larsson-t még mindig visszasírom.

Az AS című spanyol lap összeállította annak a tíz játékosnak a névsorát, akiket elenged a katalán klub.
Ha az értesülések pontosak, akkor a következő szezonban Ronaldinho, Thierry Henry, Edmilson, Deco, Lilian Thuram, Rafael Marquez, Eidur Gudjohnsen, Gianluca Zambrotta, Santi Ezquerro és Sylvinho más együttesben szerepel. A Barcelona idén kiesett a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a Spanyol Király Kupában szintén csak a legjobb négyig jutott, míg a Primera Divisiónban négy fordulóval a vége előtt harmadik helyen áll.
Hmmm... érdekes
Csak azt nem értem hogy akkor mi a ráknak vették meg Henry-t ha 1év után el is adják! A beilleszkedés nem megy 1ik pillanatrol a másikra főleg ugy h nem is saját poszton jáccik!De hát ők tudják
Ha az értesülések pontosak, akkor a következő szezonban Ronaldinho, Thierry Henry, Edmilson, Deco, Lilian Thuram, Rafael Marquez, Eidur Gudjohnsen, Gianluca Zambrotta, Santi Ezquerro és Sylvinho más együttesben szerepel. A Barcelona idén kiesett a Bajnokok Ligája elődöntőjében, a Spanyol Király Kupában szintén csak a legjobb négyig jutott, míg a Primera Divisiónban négy fordulóval a vége előtt harmadik helyen áll.
Hmmm... érdekes

Csak azt nem értem hogy akkor mi a ráknak vették meg Henry-t ha 1év után el is adják! A beilleszkedés nem megy 1ik pillanatrol a másikra főleg ugy h nem is saját poszton jáccik!De hát ők tudják

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tofi 2008.05.04. 11:24:18-kor.
Varatrix írta:Én még kiváncsi vgayok hogy Henry távozik e, és ha távozik akkor ki jön? Benzema?
Hátvédek közül Lahm nak örülök fiatal és tehetséges.
Azonban én Fabregasnak ki be assottúl örülnékl.
Benzema-ról lemondtunk helyette Huntelaart akarjuk leigazolni.
Huntelaar ebben az évben 33 gőlt lőt.
Am ez a Fabregas téma hülyeség marad a köv.szezonba is az Arsenal-ban.
Most olvastam h a Barca Henryt+lóvét(kb 25 milkát) adna érte.
- Victor_Valdes
Így pontos amit írni akartam:socio66 írta:Hát nem tudom,nem hiszem hogy a Brazil vagy az Argentin bajnokságból kellene irányitó kp.-t venni....Victor_Valdes írta:Amugy nem csak egy földrész van...(európa)
Hogy is mondta csiki? "Tökéletesen felkészült,kész játékos kell" na ilyet azt hiszem hogy csak Európában találni...
Nem feltétlenül európai játékos kell hanem csak egy példa mondok: Diego.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
- Messa
Egy kis ismertető Lucho Gonzalezről
Azért 3:40-nél az a gól nem volt csúnya... Na meg 2:00-nál az a passz... Na ez a dolga, jó passzokkal kiugratni a csatárokat.
[/url]
Azért 3:40-nél az a gól nem volt csúnya... Na meg 2:00-nál az a passz... Na ez a dolga, jó passzokkal kiugratni a csatárokat.

Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
- Varatrix
- Director del Fútbol
Én még kiváncsi vgayok hogy Henry távozik e, és ha távozik akkor ki jön? Benzema?
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
- noname
- Llegenda del Barça
Ez a 45 milla egy vicc.Annyi esze van a vezetőségnek h ne dobjon ki érte ennyit.Ott van Nasri, aki klasszikus irányító(márpedig most arra van szükségünk) és harmadannyiból kijöne mint Cesc.
A Fifa egy szégyen
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Ha az a játékos Eto'o, akkor inkább maradjon a valagán az a pénzéhes katalán. A többiek még úgy, ahogy. Meg a 45 milka is sok érte.

- Dave87
- Capitá del Barça
Nagyon örülnék, ha idejönne Cesc. Szerintem ezek a hírek csak arra vannak, h port kavarjanak. Nem hinném, h ajánlatot tettünk
.
Ha meg is vesszük Fabregast, az később fog csak kiderülni, jóval később.
Mint ahogy ez a nagy igazolásoknál általában lenni szokott.
4 embert azért nem adnék senkiért, ha Deco-rol, Marquezről, Henryről van szó. Még ha Ezquerro a negyedik, akkor sem.
Mindenesetre Cesc nagyon illene a csapatba, hasznos lenne, ráadásul biztosan motiváltabb lenne sokkal, mint Deco.

Ha meg is vesszük Fabregast, az később fog csak kiderülni, jóval később.
Mint ahogy ez a nagy igazolásoknál általában lenni szokott.
4 embert azért nem adnék senkiért, ha Deco-rol, Marquezről, Henryről van szó. Még ha Ezquerro a negyedik, akkor sem.
Mindenesetre Cesc nagyon illene a csapatba, hasznos lenne, ráadásul biztosan motiváltabb lenne sokkal, mint Deco.
Én sem értem,de végülis örülök neki...culinho írta:Furcsállom ezt a Fabregas sztorit. Multkor még elzárkózott a klub attól, hogy pénzt adjon érte.