Deconak rengeteg eladott labdája volt, nagyon sok elkésett belépője, és ezek mellett kevés a néhány jó pasz. Több kontratámadásunknál is elvesztette a labdát. Nagyon lomha volt, nem tetszett, de ez szubjektív.
Militonak is sok a kapitális hibája, rengeteg a teljesen felesleges szabálytalansága a középpályán, amikor fellép az emberrel, kövezzetek meg, de én így láttam tegnap, de amúgy a szezonban sokakkal ellentétben azért stabilan 'működik'.
És ahogy a csapat tagjai nyilatkoztak, hogy nem volt oylan rossz a játék stbstb. sztem csak azért van mert oltják a tüzet, nem akarnak még nagyobb népszerűtlenséget kiváltani a szurkolókból. Mert igaz, hogy az elmúlt hetekhez képest fejlődött a játék, viszont az hogy szépen adogattuk a labdát a kp-n nem jelent semmit, mert annyira meddők voltunk az egész meccsen mint steril macska párzáskor. Sztem, és a sok passzos játék tetszett, a tanácstalanság ellenben nem.
Ennyi a véleményem a tegnapról, és picit borulátóan látom a visszavágót, lehet, hogy egyedül vagyok.
Jöhet a kövezés!