Néha bejövök ide és beleolvasok milyen nevek röpködnek itt, hát nem semmi néhány fórumozó hol él!roni9310-t pl meg kéne csípnie vkinek hogy felkeljen az álomból...hogy miért:Ennyi játékost amennyit te szeretnél az lehetetlen, meg annyi pénzér is amennyiér te szeretnéd őket ittlátni.Neuer pl nemhinném hogy ilyen fiatalon stabil kezdőként eljönne a bundesligából ahol mindig játszik a Barcához kupameccseket védeni, nagyon jó kapus, ezt aláírom, de nemhiszem hogy két ennyire jó kapus kellene nekünk, Jorquera tökéletes nekünk.Mertesacker felejtős, akárcsak Mikel(benne nem tudom mit látsz).Aki szerintem kell az Lahm(ügyes játékos nagyon, Dani Alvesnél nem jobb de Alvesér nem adnék annyit amennyit kérnek érte), aztán Xabi Alonso tényleg jó ötlet lenne vkpnak vagy még sima kpnak is és még spanyol is.Van der Vaartnak nagyon örülnék, amikor a Hamburgba ment én már akkor szerettem volna nálunk látni.Egy középső védő is elkélne, Garay mondjuk.Csatárposztra meg ha igazol a klub szerintem olyan emberke jön akit nem is gondolnánk, a vezetőség elég sokszor meglepett márminket és én most is ezt érzem...