teljesen egyetértek. azzal még nincs különösebb bajom hogyha Xavi rúgja mert ő jól szokta de Marqueztől még nem láttam szabadrúgásgólt pedig a szabadrúgások felét ő lövi.Olafinho írta:Azt szeretném meg tudni, kb. azóta ,h itt van Henry, h miért nem rúghatott eddig szabikat? kumma jól lötte az Arsenalban is ,itt mégsem engedték, csak a Mu ellen.
Az az érzésem mintha egy átlag fórumozó jobban ismerné az Arsenalból Titinho képességeit, mint földönfutó Frank.
Thierry Henry
-
- Jugador del Barça
Visça el Barça! Visça el Catalunya!

Azt szeretném meg tudni, kb. azóta ,h itt van Henry, h miért nem rúghatott eddig szabikat? kumma jól lötte az Arsenalban is ,itt mégsem engedték, csak a Mu ellen.
Az az érzésem mintha egy átlag fórumozó jobban ismerné az Arsenalból Titinho képességeit, mint földönfutó Frank.
-
- Jugador d'estrella
Gyerünk Titi vezesd el a bl gyzőzelemig a csapatot!!!
Hát, azárt én elég sok olyan Henry gólt láttam, ahol magának alakította a helyzetet is. Egyébként labdával elég sok védőt lefutott.Szandi írta:DaViD14 írta:Henry szerintem bele illik ebbe a BARCÁBA csak a szélen jáccik meccsről-meccsre és ő inkább center
Igazad van, én is így látom. Ő szvsz az a fajta, aki elé betolják így vagy úgy a labdát, ő meg beteszi a kapuba.
Akiről te beszélsz az inkább Ruud van Nistelroy szerintem.
- albicelesteX
- A Vadász
1 évet még adnék neki a saját posztján!de én már nem várom tőle azt amit az arsenalba nyújtott!!!tuti nincs már ott!!

DaViD14 írta:Henry szerintem bele illik ebbe a BARCÁBA csak a szélen jáccik meccsről-meccsre és ő inkább center
Igazad van, én is így látom. Ő szvsz az a fajta, aki elé betolják így vagy úgy a labdát, ő meg beteszi a kapuba.
"Jeff Buckley a világ legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta"
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Nobody fucks with the Jesus.
Art too bad to be ignored.
Henry szerintem bele illik ebbe a BARCÁBA csak a szélen jáccik meccsről-meccsre és ő inkább center...de ez csak meglátás
.
FORZA BARCA!!!!!FORZA HENRY!!!!!!

FORZA BARCA!!!!!FORZA HENRY!!!!!!
-
- Barça C
anry az egy jó játékos, de azt nyilatkozta hogy nem szeret spanyolországban focizni
- Barcaman14
- Director del Fútbol
henrynak nem fekszik a spanyol bajnokság sztem!! jobban tenné ha visszemenne angliába!amúgy sem értem miért vették meg?
itt van eto'O jó igaz nincs henry szintjén de rosszformában is rugdossa a gólokatlásd 15meccs-14gól nem rossz mutató valljuk be!henry egy vezető tipusú játékos! az arsenalban rá épitették a támadásokat,ott ő volt az egyéniség.A barcaban viszont van egy messi,eto'o,stb ez lehet a gond!bár lehet h hülyeség! FORCA BARCA!!!!4
itt van eto'O jó igaz nincs henry szintjén de rosszformában is rugdossa a gólokatlásd 15meccs-14gól nem rossz mutató valljuk be!henry egy vezető tipusú játékos! az arsenalban rá épitették a támadásokat,ott ő volt az egyéniség.A barcaban viszont van egy messi,eto'o,stb ez lehet a gond!bár lehet h hülyeség! FORCA BARCA!!!!4
- Primitive
- Entrenador del Barça
< Ronaldinho topicból....CFirpo3 írta: Pont ez volt a helyzet nekünk is Henry-val, ha belegondolunk őrá sem volt valami nagy szükség, mégis megvettük.
Szerintem Henry-t nem csak azért vettük meg, mert jó játékos, meg személyes kedvence Laportának... Volt ebbe egy olyan dolog is, hogy, nem nyertünk semmit, akkor engeszteljük ki a közönséget egy kis ínyencséggel..

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Remélem igazad lesz!Zozzy 5 írta:Jövőre kap egy edzőt aki használni is tudja és sok örömöt fog még nekünk okozni !! Nem megy sehova
-
- Llegenda del Barça
Az nem kacsa, hogy többet szeretne találkozni a kislányával, de az szerintem mindenképp, hogy emiatt el is megyTomsa írta: De akkor az kacsa volt, hogy biztosan visszamegy londonba, mert többet szeretné látni a kislányát?

Egy az, hogy amiket ilyen samsungsportok hoznak le trágyának se nézem, a másik, hogy szerintem Henry nem azért szerződött el egy olyan klubból, ahol istencsászár volt, hogy utánna egy év múlva lelépjen...Azt meg gondolom tavaly is tudta, hogy ez az igazolás miképp fogja befolyásolni a találkozási lehetőségét a kislányával...Továbbá ahogy grecki is említette, semmi konkrétum nincs ebben a hírben, csak hogy a kislánya meg belöktek egy árat...
- milko
- Barça B
Ez tényleg komoly, kár volt megvenni? Már megy is... de nem hiszem, hogy azér' mert többet szeretné látni a kislányát
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára milko 2008.04.20. 14:14:10-kor.
De akkor az kacsa volt, hogy biztosan visszamegy londonba, mert többet szeretné látni a kislányát?Zozzy 5 írta:Jövőre kap egy edzőt aki használni is tudja és sok örömöt fog még nekünk okozni !! Nem megy sehova

szerk. oké, hülye voltam, nem olvastam el a korábbi hsz-eket, de már megettem

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Tomsa 2008.04.20. 14:12:50-kor.
-
- Hírhozó-cikkíró
Ez egy akkora bullshit. Ne üljetek már fel ilyen híreknek. Semmi konkrétum, ilyen a "hírek szerint" blablával nem kell törődni. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenképpen maradni fog, de erre ne alapozzatok.
-
- Az Eurobarca Anonymusa
Így van! Ne is menjen! Az idén nem teljesen váltotta be az ígéretet, de ennél csak jobb lehet. És jobb is lesz!Zozzy 5 írta:Jövőre kap egy edzőt aki használni is tudja és sok örömöt fog még nekünk okozni !! Nem megy sehova
Mindenképp megérdemel egy újabb esélyt!

Pont ezt akartam mondani. Aki PD-szúrker, annak természetes, hogy az árakat euróban nézi, míg egy PL-drukker mindent fontban számol.
Sajnálnám, ha elmenne, simán betölthetné Henke szerepét...
Sajnálnám, ha elmenne, simán betölthetné Henke szerepét...
Akkor talán még is komolyabban lehetne venni az Arsenal szurkolói oldalát.Taibi írta:16 millió font = 24 millió euró
Nem azt írták, hogy a Blikkbe olvasták.
Olafinho írta:Remélem nem megy, ha van vér a pucájában megvárja az új edző bácsit.norbert55 írta:Én is sajnálom Henry-t meg minden de a profiknak ketté kell választani a magánéletet és a kariert.Sztem elmegy a nyáron és felesleges a helyére igazolni ott van Bojan.
Bojan krva jó, de Henry más alkat, most,h Dinho is lelép szükség lesz/lenne rá.
Neki nem az a lényeg h maradjon és bomba formában legyen.Hanem az h közelebb legyen hozzá a lánya.És erre ott van Anglia.A CHELSEA-ből úgy is megy Shevcenko,Drogba,Pizarro.Szal kell a csatár.
A CHELSEA képes lenne azt az árat is kifizetni amennyiért vettük v még többet is.
16 millió font = 24 millió euró
- danko94
- Entrenador del Barça
FAKE!!!!
,,Henry a múlt nyáron érkezett 16 millióért a Nou Campba az ágyusoktól."-nem 24 volt az a 16????? Amúgy laporta nem engedné el őt mert imádja és azt is tudjha h titi egy másik ezdő keze alatt mire képes!!!!
De igen, 24 volt, ezt írtam 1el lejjebb...