Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
ebből az elsőt vállalom, a többit már csak te kombináltad ki a szövegből, rosszul.Varga Tamás írta:....vagy elfogult vagyok
....vagy hülye vagyok
....vagy nem értek a focihoz
....vagy divatszurkoló vagyok
....vagy valójában csak Dinho miatt szurkolok a Barcelonának
én is szerettem... ...eddig. amit ma olvastam, h nem ált meg aláirni egy mezt és levegőnek nézte a benne még hivőket... azé vegyen má vissza. lehet h az a kisgyerek utoljára látta és akk is igy. meglesz róla a véleménye és nekem is megvan már róla...balazsfoci írta:sok irigy gennyes képmutató szurkoló most bánkódik hogy elmegy a csapat színe!
Ha vkit szeretek akkor ha rosszat is csinál, nem kezdem el lealázni a földig! csak ezekkel a dolgokkal nem vagytok tisztábak ti kik szídjátok ronnie-t mint a bokrot! Ismerjétek be hogy fáj hogy ronnie azt adja nektek amit ti adtatok neki 2 éven át!
a "ti"-t vonatkoztassa el mindenki a katalán szurkolókra akik ki is tudták neki fejezni a bunkóságukat személyesen! De azért magyar szinte vonatkoztassátok magatokra!
Tisztelet a kivételnek!
akkor nézd meg a rijkaard topikot, ott is találhatsz érdekes dolgokat, főleg egy bizonyos Varga Tamás nevű felhasználótól.Varga Tamás írta:Napok óta olvasom R10 topic-ját, de az a sok genny, ocsmányság, ami itt egyesek száján kifolyik, az felháborító és undorító. A véleményeket ki lehet fejezni ember módjára is, de sokan még az állati viselkedést is alulmúlják. Úgy beszéltek egy emberről, aki nagyon sokat tett a klubért, mint valami tömeggyilkos, aljas pedofilról. Néhányan elgondolkodhatnának, ha van mivel, ha van szürkeállományuk, aztán magukba szállhatnának, és visszajöhetnének bocsánatot kérni. Ennyi ürüléket, amit kitettetek ezen oldalakra, már rég nem láttam, ezer hektárt meg lehetne vele trágyázni.
Hát ez azért durva 1 picit mert 1 dolog hogy Bojan nagy tehetség de ha jól tom Ronni tavaj is rugta a gólokat (igaz nem elfogadható mennyiségben),de sztem még nem kéne nagyon összehasonlítani a 2 játékost majd max 1-2 év múlvaVelemenyem szerint iden Bojan tobbet tett a csapatert mint Ronaldinho az elmult 2 evben... szoval...
Én is éppen erre gondoltam, amikor megláttam az egyik hsz-t, hogy a Mallorca ellen akar viszatérni legalább pár percre...hogy ott mit kap, azt érdekes lesz nézni, de a valami azt súgja, hogy megint elökerül a "Ronaldinho no, Barca sí" szöveg.haze71 írta:Nem tudom, mit remél, hogy a Mallorca meccsen pályára akar lépni. Szerintem meg fogja bánni... Szerintetek az önérzetes katalánok meg fogják tapsolni? Az ilyen viselkedés után? Ugyan már...
Nem azzal van a gond, h nem ad autogrammot.....Okos!! ez sem szép, igaz! Az, h nem mond semmit mióta egyértelmű, h elmegy!! Amiket a bátyja mond, h nem érzi jól magát és a csapatnak sem megy....stb Na itt telt be a pohár nálam! Kinyalták a seggét Katalóniában de ő 2 éve azzal hálálja +, h nem edz normálisan és sérülést szinlel majd megy a konditerembe alibizni..... Kérdem én, miért ne kritizáljak 1 olyan embert akiben ennyi potenciál van és Baszik az egészre??!!! Ha kicsit is a földön maradt volna akkor a legnagyobb lehetett volna.......De így volt 2 fantasztikus szezonja és ennyi!home írta: nem megyek milanóinak...nem az a problémám, belátom, hogy nem így kéne, de mondtam hogy tisztelet a kivételnek...elsősorban annak szántam aki jön a következőkkel: képmutató, szánalmas...
szerintem az szánalmas hogy ennyire felfújják egyesek...szerintem hagyjuk ezt az egészet...ha elmegy elmegy ha nem nem...ennyi
,,úristen, mekkora hülye barom k*csög szánalom az ember mert életében egyszer nem osztott autogrammot...kisgyerekeknek-amennyire kisgyerekek voltak-nem adott aztán csókolom
nem megyek milanóinak...nem az a problémám, belátom, hogy nem így kéne, de mondtam hogy tisztelet a kivételnek...elsősorban annak szántam aki jön a következőkkel: képmutató, szánalmas...haze71 írta:Szóval a szurkolók viselkedésével van a baj, Ronni meg frankó? Szép volt home, szép legyen home.. (Go home)home írta:csak gratulálni tudok...(elsősorban nektek) ---tisztelet a kivételnek, de hagy nem mondjak neveket
a média szeint, roberto szerint, berlusconi szerint megy.HAnonymus írta:Szerintem nem a legsz.arabb megoldást választotta. Ha elkezd autogramot osztani, minden egyes kisgyereknek a szemébe kellett volna hazudnia. "Ronaldinho, ugye nem mész el?" Holtbiztosan mindenki megkérdezte volna tőle. És egy ilyenre mit mondjon...![]()