Ronaldinho Gaúcho #3

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.14. 21:58:47

iniesta soha nem mondana ilyet.
vagy messi.. aki örökké hálás lesz a barcának, amit mindig elmond. tudja, hogy mennyit tett érte ez a klub.

saját nevelések hajrá, idegenlégiósoktól pedig sose várjátok, hogy komolyan gondolják a visszavonulás-szöveget. pláne, ha brazilok. hány brazil maradt meg egy csapatnál élete végéig? érdekelne, komolyan.
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.04.14. 21:58:20

Azért Ronaldinho többet köszönhet a Barca-nak, mint a Barca neki.
Hát azért erről is lehetne vitázni.
Nyílván való,h mindegyik köszönhet valamit a másiknak.
Azért a Barca nem volt éppen csúcsformában amikor idejött Ronaldinho és sztem nagyban neki köszönhető,h újra a csúcsra értünk.
Gondolom azt nem vitatja senki,h amikor Bl-t nyertünk és dupláztunk akkor nélküle nem igen volt csapat.
És hát mióta Ő nem az igazi azóta a csapat sem az igazi.Szóval kérdéses,h mi lett volna Ronaldinho nélkül,mennyit kellett volna várni egy újabb Bl-re mondjuk.
Az meg szerintem elég valószínű,h más csapatban is be tudta volna futni ezt a karriert.

Kár is ezen gondolkozni.Inkább örüljünk,h itt volt/van és nem máshol varázsolt.
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
the Legend
Barça B

2008.04.14. 21:49:33

barca99 írta:Meglehetősen unszimpatikus hozzállás ez Robertotól... Van pofája/juk ilyet nyilatkozni, miközben ő nem tesz meg mindent, hogy a csapat sikeresen legyen?

Ha Eto'o, Xavi, Messi, Iniesta mondaná ezt el kellene fogadni, mert az ő hozzáállásukban nem sok kivetnivaló van. Ők mondhatnák, hogy "lelépek innen, mert meghalok a pályán, mégsincs semmi eredménye". De pont Ronaldinho. Nevetséges. Sőt, szánalmas.
egyetértek veled. de persze nem tudjuk mi lehet a háttérbe de az tuti kamu h azér nem jáccik már honapok ota mer sérült :? lehet ö akarna csak rijkard nem engedi aztá kituggya...
de ha iniesta vagy bárki ezt mondaná akko ugyanugy öket is elküldenétek a halál f.szára
haze71
Entrenador del Barça

2008.04.14. 21:45:22

Kár azon vitázni, hogy melyik volt előbb: A tyúk vagy a tojás. Egy biztos: Formája folyamatosan romlott az elmúlt két évben és fogalmunk sincs arról, hogy ez miért történt. Ha remek formája ellenére nélkülözték volna és ezért berágott volna a csapatra és a vezetőségre (na meg a közönségre), akkor érteném a sértődöttséget és a távozni akarást. De nehogy már az egyik pillanatban azt nyilatkozza, hogy innen akar nyugdíjba menni, aztán meg azt olvasom, hogy nem érzi itt jól magát! Bár annyi vér lehetne a pucájában, hogy kiáll azok elé, akiknek a pénzéből lett milliomos és magyarázatot ad a dolgokra. Dicstelenül fog innen távozni és nagyon nem fogják megtasolni, mikor újra a Nou Campban fog játszani nem Barca mezben. Bár szerintem neki már vége. Ennyi volt és kész.
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.14. 21:42:30

Meglehetősen unszimpatikus hozzállás ez Robertotól... Van pofája/juk ilyet nyilatkozni, miközben ő nem tesz meg mindent, hogy a csapat sikeresen legyen?

Ha Eto'o, Xavi, Messi, Iniesta mondaná ezt el kellene fogadni, mert az ő hozzáállásukban nem sok kivetnivaló van. Ők mondhatnák, hogy "lelépek innen, mert meghalok a pályán, mégsincs semmi eredménye". De pont Ronaldinho. Nevetséges. Sőt, szánalmas.
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.14. 21:21:28

én jobban örülnék ha az Interbe menne. A Milan-t nem szeretem annyira.
Az Interbe pedig pont kéne egy húzóember, egy vezér...Egy "10"-es.
Kép
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.14. 21:17:26

Bányász írta:
Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.
Mint ahogyan a Barca is neki....
Azért Ronaldinho többet köszönhet a Barca-nak, mint a Barca neki.

Logikusan végiggondolva igazam van.
A Barca nyert vele 2 bajnokságot és 1 BL-t. Ez nagy szám, mivel 2 éven belül nyertük ezt vele! De ez a csapat, nyert is, és fog is még nyerni BL-t és Bajnokságot.
Ronaldinho nemhiszem, hogy fog még Aranyladbát nyerni. Egyszóval a karrierje csucspontja a Barca-ban volt.

u.i.: Ezzel nem azt mondtam, hogy tök fölösleges volt Ronaldinhonak felvinni a Barca-t a BL-ig. Hiszen ez volt szinte már a második Dream Team!
Megint csak azt tudom mondani hogy köszönjuk!

:)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.04.14. 21:39:51-kor.
Bányász

2008.04.14. 20:48:40

Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.
Mint ahogyan a Barca is neki....

De akár hányszor nyilatkozott akkor mindig a maradásról beszélt meg,h innen vonul vissza.A bátyja meg régebben is fenyegetőzött,h eligazol....

Tudom az régen volt de akkor is...
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Fernando
Llegenda del Barça

2008.04.14. 20:37:37

Bányász írta:Mikor szólal meg végre Ronaldinho az ügyben?

Kiváncsi vagyok,h vajon tényleg Ronaldinho gondolja így vagy csak a bátyja irányítja!?
Mindig is sumák alaknak tűnt...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
El Payaso
Capitá del Barça

2008.04.14. 20:32:47

Mataobarca írta:Emberek nem tűnt fel senkinek h Ronaldinho még egy szót se szólt az átigazolásról??? Csak a báttya pofázik minden héten mást!!
sztem a világ 8. csodája lenne ha ezek után maradna...
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!
Kép
Bányász

2008.04.14. 20:31:56

Mikor szólal meg végre Ronaldinho az ügyben?

Kiváncsi vagyok,h vajon tényleg Ronaldinho gondolja így vagy csak a bátyja irányítja!?
Mindig is sumák alaknak tűnt....

Szerk:megelőztek :D
Kép

Mataobarca
Barça C

2008.04.14. 20:31:04

Emberek nem tűnt fel senkinek h Ronaldinho még egy szót se szólt az átigazolásról??? Csak a báttya pofázik minden héten mást!!
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.14. 20:25:00

Danka00792 írta:
chi omega írta:messi fogja pótolni..
Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.

SZERK.: Dos Santos pedig még nem tudja helyettesíteni.
nem hiszem, hogy ezen az oldal-dolgon fenn kell akadni. úgy értettem, hogy messi fogja meghatározni a támadójátékot. ahogy azt teszi egyébként már jó másfél éve..
ellentétben ronaldinhoval, akiről sokan csak azért írkálnak ennyi szépet még mindig, mert gyakorlatilag 2 hónapja nem játszott, és a celtic ellen pont nem volt rossz. lehet, hogy ha még mindig azt kéne nézni, ahogy lassítja a támadásokat, akkor nem csak a szépre emlékeznénk..

mellesleg anno ronaldinhoval átellenes oldalon guily volt, aki szintén nem egy messi/R10-kaliber, és mégis brutális volt a csapat támadóereje.

arról nem is szólva, hogy ki mondta, hogy az új edző is begyepesedve fog ragaszkodni mindig a 4-3-3hoz?
ozsimiki
Adminisztrátor

2008.04.14. 20:23:46

Varga Tamás írta:
Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása. :evil:
Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.
Frank nem nyílvánított semmi rosszat a klubbról,semmi hasonló nem volt,te azért írtad,mert nem nyert a csapat,teljesen más körülmények közt írtad.

De hozzáteszem,h én sem értek egyet azokkal,akik így fejezik ki R10 felé az érzéseiket. Ahogy Veled sem értettem akkor egyet :wink:
Kép
"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
home
Jugador d'estrella

2008.04.14. 20:22:11

szerintem csak annyit kéne tenni amit minde ember megérdemel tisztelni és azt tennia mit etooék is fognak...szeretni továbbra is :roll:
,,EVERYBODY LIES."

Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Danka00792
Director del Fútbol

2008.04.14. 19:56:13

chi omega írta:messi fogja pótolni..
Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.

SZERK.: Dos Santos pedig még nem tudja helyettesíteni.
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.14. 19:52:34

Blero írta:Hali Mindenki !
ritkán szólok a fórumon, inkább csak olvasgatom ki mit ír.
valamiért most le kell írnom a gondolataimat
sztem:
a BL döntő után elszált a fiú, ami érthető, de még fogható lett volna.
úgy gondolta kicsit szuszoghat, lezserkedhet, ezt a publikum nem tolerálta, nem ehhez szoktatott minket.(kicsit mindkét oldal érthető is meg nem is)
megsértődött, hogy a sok góltól nem estek hasra, és csak a cszép játékot várták tőle.
másrészt elmentek a vezetésből olyan emberek, akik hatni tudtak rá (főleg HTC) Decoban társra talált a lébecolásban, a sértődöttségben, és mire föleszmélt hogy esetleg innen el is küldhetik, már ki is tették a csapatból
a "báttyát" nem minősítem, a managerekről megvan 1ébként is a véleményem.
Laporta gyenge volt, nem merte tavaly kitenni Franket, helyette inkább elbuktuk az aduászunkat
Összegezve sztem 1 kicsit mindenki hibázott az ügyben, de Laporta a legnagyobbat
szégyen a szeretett klubunkra nézve, hogy igy kell megválni attól aki visszasegitette a foci térképére a Barcat.
ez csak az én véleményem lehet vitatni, de sztem érdemes elgondolkodni kicsit rajta.......

Patric-val nem valami hasonló miatt szakított a klub???

Bocsi a hosszért
Üdv mindenki

mindörökké BARCA!!!

ja és nem csak ő a BARCA, de meghatározta 2-3 évig a játékstílusunkat
hlisten felnőtt mellé még néhány zsenijelölt, de ki fogja pótolni?
bár kérdés kell e

SZERKESZT.Drigo
messi fogja pótolni..
Rdinho
Barça C

2008.04.14. 19:51:14

hihetetlen hogy eggyesek hogy beszélnek itt róla...takarodj...te tényleg okos ember lehetsz már bocs...ha már itt tartunk az egész csapatnak takarodnia kéne!!!Teljesen eggyetértek Vale5-tel!nem is tudom a Recre ellen amikor a 2.félidőt kezdte a barca hogy lehet ilyet csinálni hogy előre rugják mint valami megye3 szinten...érthetetlen,hihetetlen,szégyen....alapos fejmosás,büntetés,és nagytakarítás kéne az év végén....
Zsoltbarca
Barça B

2008.04.14. 19:49:28

,
hát persze. csak és kizárólag ronaldinhonak köszönhető minden. ő egyszemélyben az fc barcelona.[/quote]

Na a masik meg pont ez hogy gunyolódzs a nevévelí4
Inkább ne is beszélnél róla!Ennél sokkal többet érdemel
Forcabarca
Blero
Barça B

2008.04.14. 19:40:59

Hali Mindenki !
ritkán szólok a fórumon, inkább csak olvasgatom ki mit ír.
valamiért most le kell írnom a gondolataimat
sztem:
a BL döntő után elszált a fiú, ami érthető, de még fogható lett volna.
úgy gondolta kicsit szuszoghat, lezserkedhet, ezt a publikum nem tolerálta, nem ehhez szoktatott minket.(kicsit mindkét oldal érthető is meg nem is)
megsértődött, hogy a sok góltól nem estek hasra, és csak a cszép játékot várták tőle.
másrészt elmentek a vezetésből olyan emberek, akik hatni tudtak rá (főleg HTC) Decoban társra talált a lébecolásban, a sértődöttségben, és mire föleszmélt hogy esetleg innen el is küldhetik, már ki is tették a csapatból
a "báttyát" nem minősítem, a managerekről megvan 1ébként is a véleményem.
Laporta gyenge volt, nem merte tavaly kitenni Franket, helyette inkább elbuktuk az aduászunkat
Összegezve sztem 1 kicsit mindenki hibázott az ügyben, de Laporta a legnagyobbat
szégyen a szeretett klubunkra nézve, hogy igy kell megválni attól aki visszasegitette a foci térképére a Barcat.
ez csak az én véleményem lehet vitatni, de sztem érdemes elgondolkodni kicsit rajta.......

Patric-val nem valami hasonló miatt szakított a klub???

Bocsi a hosszért
Üdv mindenki

mindörökké BARCA!!!

ja és nem csak ő a BARCA, de meghatározta 2-3 évig a játékstílusunkat
hlisten felnőtt mellé még néhány zsenijelölt, de ki fogja pótolni?
bár kérdés kell e

SZERKESZT.Drigo
chi omega
Entrenador del Barça

2008.04.14. 19:38:50

vaLe5 írta:Annyira szidjátok , hogy miért megy, vagy pont azért hogy takarodjon...engem meg annyira idegesít , mégis mit gondoltok kinek köszönhető az a 2 bajnoki , meg a BL ? A csapatnak...nane...rejkárdank...ez viccnek is rossz , annak hogy dinho akkori mentalitása , átragadt a csapatra és hogy ő irányította gyakorlatilag. Na akkor ezek után ne mondja senki hogy takarodjon , hanem mondja hogy "köszi szépen Roni vérzik a szivem hogy elmész de igy jobb mindenkinek" mert ezt érdemli , és mert ebbe a mostani Barcaba simán beférne , sőt nélkülözhetetlen lenne. De jó menjen megnézem ki pótolja , ki fog olyan gólt ollózni mint ő az Athleticonak , stb stb.
hát persze. csak és kizárólag ronaldinhonak köszönhető minden. ő egyszemélyben az fc barcelona.
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.14. 19:15:10

vaLe5 írta:
1. Ez nem hozzá állás. Erre csak ennyit tudok mondani.
2. Itt nem a bizalomról beszélek hanem arról hogy mindenért ő volt a hibás viszont ha meg siker volt senki sem emlegette.
Amikor siker volt általában nem játszott ( a szezon elejére gondolok). A hibás pedig nem ő hanem a vezetőség, Rijkaard, és az egész csapat! De Roni is hibás abban, hogy semmit nem tett annak érdekében, hogy vége legyen ennek a hullámvölgynek. Lehet nem kellett volna klubokba járogatni, északázni, és semmi probléma nem lett volna. :roll:
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.04.14. 19:10:41

Victor_Valdes írta:
vaLe5 írta:
Ezt a fórumot meg nemhiszem, hogy olvasná...

Az utóbbi 2 szezonban nem sokot okot adott arra, hogy bizzak benne.
1. Ez nem hozzá állás. Erre csak ennyit tudok mondani.
2. Itt nem a bizalomról beszélek hanem arról hogy mindenért ő volt a hibás viszont ha meg siker volt senki sem emlegette.
Kép
Kép
Kép
Victor_Valdes
Az EuroBarca Utánpótlása

2008.04.14. 19:06:50

vaLe5 írta:Meg hogy "mindig azt mondta nem meg erre tessék" szöveg , mitől lett boldogtalan? Megmondom attól hogy bárkitől bármikor bárhogy kikaptunk ő volt a felelős nem csak az euro barcán hanem az egész világon , barcelonától madridig. "MItől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...attól hogy még itt is még mindig csak fikáztátok attól.
Azért skandálta 90ezer ember a nevét amikor még csak a keretben sem volt mert,nem bíznak benne. Ezt a fórumot meg nemhiszem, hogy olvasná...

Az utóbbi 2 szezonban nem sokot okot adott arra, hogy bizzak benne.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
vaLe5
Jugador d'estrella

2008.04.14. 19:03:40

Meg hogy "mindig azt mondta nem meg erre tessék" szöveg , mitől lett boldogtalan? Megmondom attól hogy bárkitől bármikor bárhogy kikaptunk ő volt a felelős nem csak az euro barcán hanem az egész világon , barcelonától madridig. "MItől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...attól hogy még itt is még mindig csak fikáztátok attól.

"Ha elmegy a milánba nem fogok neki szurkolni hogy ujra a régi legyen" bravó ez szép volt tőled n az ilyen hálátlan társaságot szeretem. Amig segítesz addig jó vagy puszi-puszi imádlak de ha már nem kellesz akor dögölj meg . "Nagy ember" vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaLe5 2008.04.14. 19:07:41-kor.
Kép
Kép
Kép
Lezárt