Ronaldinho Gaúcho #3
iniesta soha nem mondana ilyet.
vagy messi.. aki örökké hálás lesz a barcának, amit mindig elmond. tudja, hogy mennyit tett érte ez a klub.
saját nevelések hajrá, idegenlégiósoktól pedig sose várjátok, hogy komolyan gondolják a visszavonulás-szöveget. pláne, ha brazilok. hány brazil maradt meg egy csapatnál élete végéig? érdekelne, komolyan.
vagy messi.. aki örökké hálás lesz a barcának, amit mindig elmond. tudja, hogy mennyit tett érte ez a klub.
saját nevelések hajrá, idegenlégiósoktól pedig sose várjátok, hogy komolyan gondolják a visszavonulás-szöveget. pláne, ha brazilok. hány brazil maradt meg egy csapatnál élete végéig? érdekelne, komolyan.
- Bányász
- Rendfenntartó - moderátor
Hát azért erről is lehetne vitázni.Azért Ronaldinho többet köszönhet a Barca-nak, mint a Barca neki.
Nyílván való,h mindegyik köszönhet valamit a másiknak.
Azért a Barca nem volt éppen csúcsformában amikor idejött Ronaldinho és sztem nagyban neki köszönhető,h újra a csúcsra értünk.
Gondolom azt nem vitatja senki,h amikor Bl-t nyertünk és dupláztunk akkor nélküle nem igen volt csapat.
És hát mióta Ő nem az igazi azóta a csapat sem az igazi.Szóval kérdéses,h mi lett volna Ronaldinho nélkül,mennyit kellett volna várni egy újabb Bl-re mondjuk.
Az meg szerintem elég valószínű,h más csapatban is be tudta volna futni ezt a karriert.
Kár is ezen gondolkozni.Inkább örüljünk,h itt volt/van és nem máshol varázsolt.

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- the Legend
- Barça B
egyetértek veled. de persze nem tudjuk mi lehet a háttérbe de az tuti kamu h azér nem jáccik már honapok ota mer sérültbarca99 írta:Meglehetősen unszimpatikus hozzállás ez Robertotól... Van pofája/juk ilyet nyilatkozni, miközben ő nem tesz meg mindent, hogy a csapat sikeresen legyen?
Ha Eto'o, Xavi, Messi, Iniesta mondaná ezt el kellene fogadni, mert az ő hozzáállásukban nem sok kivetnivaló van. Ők mondhatnák, hogy "lelépek innen, mert meghalok a pályán, mégsincs semmi eredménye". De pont Ronaldinho. Nevetséges. Sőt, szánalmas.

de ha iniesta vagy bárki ezt mondaná akko ugyanugy öket is elküldenétek a halál f.szára
Kár azon vitázni, hogy melyik volt előbb: A tyúk vagy a tojás. Egy biztos: Formája folyamatosan romlott az elmúlt két évben és fogalmunk sincs arról, hogy ez miért történt. Ha remek formája ellenére nélkülözték volna és ezért berágott volna a csapatra és a vezetőségre (na meg a közönségre), akkor érteném a sértődöttséget és a távozni akarást. De nehogy már az egyik pillanatban azt nyilatkozza, hogy innen akar nyugdíjba menni, aztán meg azt olvasom, hogy nem érzi itt jól magát! Bár annyi vér lehetne a pucájában, hogy kiáll azok elé, akiknek a pénzéből lett milliomos és magyarázatot ad a dolgokra. Dicstelenül fog innen távozni és nagyon nem fogják megtasolni, mikor újra a Nou Campban fog játszani nem Barca mezben. Bár szerintem neki már vége. Ennyi volt és kész.
Meglehetősen unszimpatikus hozzállás ez Robertotól... Van pofája/juk ilyet nyilatkozni, miközben ő nem tesz meg mindent, hogy a csapat sikeresen legyen?
Ha Eto'o, Xavi, Messi, Iniesta mondaná ezt el kellene fogadni, mert az ő hozzáállásukban nem sok kivetnivaló van. Ők mondhatnák, hogy "lelépek innen, mert meghalok a pályán, mégsincs semmi eredménye". De pont Ronaldinho. Nevetséges. Sőt, szánalmas.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Azért Ronaldinho többet köszönhet a Barca-nak, mint a Barca neki.Bányász írta:Mint ahogyan a Barca is neki....Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.
Logikusan végiggondolva igazam van.
A Barca nyert vele 2 bajnokságot és 1 BL-t. Ez nagy szám, mivel 2 éven belül nyertük ezt vele! De ez a csapat, nyert is, és fog is még nyerni BL-t és Bajnokságot.
Ronaldinho nemhiszem, hogy fog még Aranyladbát nyerni. Egyszóval a karrierje csucspontja a Barca-ban volt.
u.i.: Ezzel nem azt mondtam, hogy tök fölösleges volt Ronaldinhonak felvinni a Barca-t a BL-ig. Hiszen ez volt szinte már a második Dream Team!
Megint csak azt tudom mondani hogy köszönjuk!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.04.14. 21:39:51-kor.
- Bányász
Mint ahogyan a Barca is neki....Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.
De akár hányszor nyilatkozott akkor mindig a maradásról beszélt meg,h innen vonul vissza.A bátyja meg régebben is fenyegetőzött,h eligazol....
Tudom az régen volt de akkor is...

"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."
"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
- Fernando
- Llegenda del Barça
Egyetértek. De sztem nem mer megszólalni! Tudja h sokmindent köszönhet a Barcának.Bányász írta:Mikor szólal meg végre Ronaldinho az ügyben?
Kiváncsi vagyok,h vajon tényleg Ronaldinho gondolja így vagy csak a bátyja irányítja!?
Mindig is sumák alaknak tűnt...
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
-
- Capitá del Barça
sztem a világ 8. csodája lenne ha ezek után maradna...Mataobarca írta:Emberek nem tűnt fel senkinek h Ronaldinho még egy szót se szólt az átigazolásról??? Csak a báttya pofázik minden héten mást!!
Köszönöm Istenem, hogy nem lettem realos!

- Bányász
Mikor szólal meg végre Ronaldinho az ügyben?
Kiváncsi vagyok,h vajon tényleg Ronaldinho gondolja így vagy csak a bátyja irányítja!?
Mindig is sumák alaknak tűnt....
Szerk:megelőztek
Mindig is sumák alaknak tűnt....
Szerk:megelőztek

-
- Barça C
Emberek nem tűnt fel senkinek h Ronaldinho még egy szót se szólt az átigazolásról??? Csak a báttya pofázik minden héten mást!!
nem hiszem, hogy ezen az oldal-dolgon fenn kell akadni. úgy értettem, hogy messi fogja meghatározni a támadójátékot. ahogy azt teszi egyébként már jó másfél éve..Danka00792 írta:Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.chi omega írta:messi fogja pótolni..
SZERK.: Dos Santos pedig még nem tudja helyettesíteni.
ellentétben ronaldinhoval, akiről sokan csak azért írkálnak ennyi szépet még mindig, mert gyakorlatilag 2 hónapja nem játszott, és a celtic ellen pont nem volt rossz. lehet, hogy ha még mindig azt kéne nézni, ahogy lassítja a támadásokat, akkor nem csak a szépre emlékeznénk..
mellesleg anno ronaldinhoval átellenes oldalon guily volt, aki szintén nem egy messi/R10-kaliber, és mégis brutális volt a csapat támadóereje.
arról nem is szólva, hogy ki mondta, hogy az új edző is begyepesedve fog ragaszkodni mindig a 4-3-3hoz?
- ozsimiki
- Adminisztrátor
Frank nem nyílvánított semmi rosszat a klubbról,semmi hasonló nem volt,te azért írtad,mert nem nyert a csapat,teljesen más körülmények közt írtad.Varga Tamás írta:Halkan megjegyezném, hogy a mikor én Frank esetében használtam a "takarodjon" szót sokan - köztük te is - kioktattatok, hogy hogyan képzelem. Tudom, tudom, az egy más eset volt. Neked szabad, én meg fogjam be a pofám.Los Banditos írta:Ha Ronaldimhonak ez a véleménye, akkor ne menjen, hanem takarodjon. Egyébként R10 sunyizása és kussolása is ugyanolyan idegesítő, mint a pénzéhes bátyjának a fontoskodása.
De hozzáteszem,h én sem értek egyet azokkal,akik így fejezik ki R10 felé az érzéseiket. Ahogy Veled sem értettem akkor egyet

"Ha megfelelő a motivációd, az akadály mint olyan, nem létezik" M.O.
"Arra van a legnagyobb szükségem, hogy szükség legyen rám" M.O.
- home
- Jugador d'estrella
szerintem csak annyit kéne tenni amit minde ember megérdemel tisztelni és azt tennia mit etooék is fognak...szeretni továbbra is 

,,EVERYBODY LIES."
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
Ennyi, ennyi. Erről van szó. Alap. Alaptétel.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Nemhiszem, Messi a másik oldalon játszik. Ha 4-3-3 van, akkor tényleg kell valakit venni a helyettesítésére, mert Henry nem tudja szerintem olyan szinten már helyettesíteni.chi omega írta:messi fogja pótolni..
SZERK.: Dos Santos pedig még nem tudja helyettesíteni.
messi fogja pótolni..Blero írta:Hali Mindenki !
ritkán szólok a fórumon, inkább csak olvasgatom ki mit ír.
valamiért most le kell írnom a gondolataimat
sztem:
a BL döntő után elszált a fiú, ami érthető, de még fogható lett volna.
úgy gondolta kicsit szuszoghat, lezserkedhet, ezt a publikum nem tolerálta, nem ehhez szoktatott minket.(kicsit mindkét oldal érthető is meg nem is)
megsértődött, hogy a sok góltól nem estek hasra, és csak a cszép játékot várták tőle.
másrészt elmentek a vezetésből olyan emberek, akik hatni tudtak rá (főleg HTC) Decoban társra talált a lébecolásban, a sértődöttségben, és mire föleszmélt hogy esetleg innen el is küldhetik, már ki is tették a csapatból
a "báttyát" nem minősítem, a managerekről megvan 1ébként is a véleményem.
Laporta gyenge volt, nem merte tavaly kitenni Franket, helyette inkább elbuktuk az aduászunkat
Összegezve sztem 1 kicsit mindenki hibázott az ügyben, de Laporta a legnagyobbat
szégyen a szeretett klubunkra nézve, hogy igy kell megválni attól aki visszasegitette a foci térképére a Barcat.
ez csak az én véleményem lehet vitatni, de sztem érdemes elgondolkodni kicsit rajta.......
Patric-val nem valami hasonló miatt szakított a klub???
Bocsi a hosszért
Üdv mindenki
mindörökké BARCA!!!
ja és nem csak ő a BARCA, de meghatározta 2-3 évig a játékstílusunkat
hlisten felnőtt mellé még néhány zsenijelölt, de ki fogja pótolni?
bár kérdés kell e
SZERKESZT.Drigo
hihetetlen hogy eggyesek hogy beszélnek itt róla...takarodj...te tényleg okos ember lehetsz már bocs...ha már itt tartunk az egész csapatnak takarodnia kéne!!!Teljesen eggyetértek Vale5-tel!nem is tudom a Recre ellen amikor a 2.félidőt kezdte a barca hogy lehet ilyet csinálni hogy előre rugják mint valami megye3 szinten...érthetetlen,hihetetlen,szégyen....alapos fejmosás,büntetés,és nagytakarítás kéne az év végén....
-
- Barça B
,
hát persze. csak és kizárólag ronaldinhonak köszönhető minden. ő egyszemélyben az fc barcelona.[/quote]
Na a masik meg pont ez hogy gunyolódzs a nevévelí4
Inkább ne is beszélnél róla!Ennél sokkal többet érdemel
hát persze. csak és kizárólag ronaldinhonak köszönhető minden. ő egyszemélyben az fc barcelona.[/quote]
Na a masik meg pont ez hogy gunyolódzs a nevévelí4
Inkább ne is beszélnél róla!Ennél sokkal többet érdemel
Forcabarca
Hali Mindenki !
sztem:
úgy gondolta kicsit szuszoghat, lezserkedhet, ezt a publikum nem tolerálta, nem ehhez szoktatott minket.(kicsit mindkét oldal érthető is meg nem is)
megsértődött, hogy a sok góltól nem estek hasra, és csak a cszép játékot várták tőle.
másrészt elmentek a vezetésből olyan emberek, akik hatni tudtak rá (főleg HTC) Decoban társra talált a lébecolásban, a sértődöttségben, és mire föleszmélt hogy esetleg innen el is küldhetik, már ki is tették a csapatból
Laporta gyenge volt, nem merte tavaly kitenni Franket, helyette inkább elbuktuk az aduászunkat
Összegezve sztem 1 kicsit mindenki hibázott az ügyben, de Laporta a legnagyobbat
szégyen a szeretett klubunkra nézve, hogy igy kell megválni attól aki visszasegitette a foci térképére a Barcat.
ez csak az én véleményem lehet vitatni, de sztem érdemes elgondolkodni kicsit rajta.......
Bocsi a hosszért
Üdv mindenki
mindörökké BARCA!!!
bár kérdés kell e
SZERKESZT.Drigo
sztem:
Bocsi a hosszért
Üdv mindenki
mindörökké BARCA!!!
bár kérdés kell e
SZERKESZT.Drigo
hát persze. csak és kizárólag ronaldinhonak köszönhető minden. ő egyszemélyben az fc barcelona.vaLe5 írta:Annyira szidjátok , hogy miért megy, vagy pont azért hogy takarodjon...engem meg annyira idegesít , mégis mit gondoltok kinek köszönhető az a 2 bajnoki , meg a BL ? A csapatnak...nane...rejkárdank...ez viccnek is rossz , annak hogy dinho akkori mentalitása , átragadt a csapatra és hogy ő irányította gyakorlatilag. Na akkor ezek után ne mondja senki hogy takarodjon , hanem mondja hogy "köszi szépen Roni vérzik a szivem hogy elmész de igy jobb mindenkinek" mert ezt érdemli , és mert ebbe a mostani Barcaba simán beférne , sőt nélkülözhetetlen lenne. De jó menjen megnézem ki pótolja , ki fog olyan gólt ollózni mint ő az Athleticonak , stb stb.
- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Amikor siker volt általában nem játszott ( a szezon elejére gondolok). A hibás pedig nem ő hanem a vezetőség, Rijkaard, és az egész csapat! De Roni is hibás abban, hogy semmit nem tett annak érdekében, hogy vége legyen ennek a hullámvölgynek. Lehet nem kellett volna klubokba járogatni, északázni, és semmi probléma nem lett volna.vaLe5 írta:
1. Ez nem hozzá állás. Erre csak ennyit tudok mondani.
2. Itt nem a bizalomról beszélek hanem arról hogy mindenért ő volt a hibás viszont ha meg siker volt senki sem emlegette.

http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
"tudom egyszer újra látlak, az imáim hozzád szállnak..." †
"mi leszel, ha nagy leszel? közgazdász, vagy bérgyilkos..a kereslet határozza meg a kínálatot.."
- vaLe5
- Jugador d'estrella
1. Ez nem hozzá állás. Erre csak ennyit tudok mondani.Victor_Valdes írta:Ezt a fórumot meg nemhiszem, hogy olvasná...vaLe5 írta:
Az utóbbi 2 szezonban nem sokot okot adott arra, hogy bizzak benne.
2. Itt nem a bizalomról beszélek hanem arról hogy mindenért ő volt a hibás viszont ha meg siker volt senki sem emlegette.

- Victor_Valdes
- Az EuroBarca Utánpótlása
Azért skandálta 90ezer ember a nevét amikor még csak a keretben sem volt mert,nem bíznak benne. Ezt a fórumot meg nemhiszem, hogy olvasná...vaLe5 írta:Meg hogy "mindig azt mondta nem meg erre tessék" szöveg , mitől lett boldogtalan? Megmondom attól hogy bárkitől bármikor bárhogy kikaptunk ő volt a felelős nem csak az euro barcán hanem az egész világon , barcelonától madridig. "MItől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...attól hogy még itt is még mindig csak fikáztátok attól.
Az utóbbi 2 szezonban nem sokot okot adott arra, hogy bizzak benne.
http://www.maon.hu - marketing - üzleti élet - motiváció - vállalkozás -
- vaLe5
- Jugador d'estrella
Meg hogy "mindig azt mondta nem meg erre tessék" szöveg , mitől lett boldogtalan? Megmondom attól hogy bárkitől bármikor bárhogy kikaptunk ő volt a felelős nem csak az euro barcán hanem az egész világon , barcelonától madridig. "MItől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...Mitől lett boldogtalan...attól hogy még itt is még mindig csak fikáztátok attól.
"Ha elmegy a milánba nem fogok neki szurkolni hogy ujra a régi legyen" bravó ez szép volt tőled n az ilyen hálátlan társaságot szeretem. Amig segítesz addig jó vagy puszi-puszi imádlak de ha már nem kellesz akor dögölj meg . "Nagy ember" vagy.
"Ha elmegy a milánba nem fogok neki szurkolni hogy ujra a régi legyen" bravó ez szép volt tőled n az ilyen hálátlan társaságot szeretem. Amig segítesz addig jó vagy puszi-puszi imádlak de ha már nem kellesz akor dögölj meg . "Nagy ember" vagy.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vaLe5 2008.04.14. 19:07:41-kor.