Nyári igazolások v. álmok színháza?
Véletlen Mottát kihagytam, de ő is ott ül a padon!!!
Akko már szerintem ez kéne:
Valdes- Belletti,Puyol,Marquez,Del Horno-Edmilson,Xavi,Deco,Ronaldinho,Joaquin-Eto'o
Csere:Van Bommel,Saviola,Larsson,Iniesta,Broki,Oleger,Guly
Valdes- Belletti,Puyol,Marquez,Del Horno-Edmilson,Xavi,Deco,Ronaldinho,Joaquin-Eto'o
Csere:Van Bommel,Saviola,Larsson,Iniesta,Broki,Oleger,Guly
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Azonnal!Mihu írta:Henry kell és kész.
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
-
- Barça C
hmm lehetne mit kitalálni hogy ki, meg mikor jöjjön ,de már szerintem most jelen vagy egy álom csapat ahová még egy két játékos érkezésével ,tényleg cirkuszi attrakciot lehetne varázsolni... én hagynám az egészet mondjuk ugy hgoy ... mielőtt még elkezdeném ... emlékesztek mikor még Rüstü itt volt... hát Valdezre is hatással volt a komoly konkurencia ...szoval én azonnal valakit Valdes mellé telepítenék,hogy pörögjön fel, nem ugy mitn a Reál ellen. Védelem egy, Valdes meg egy másik csapatban játszott aReál ellen. hmm furcsa volt látni a bakijait. szoval .... Valdes - Puyol-Marquez-Edmilson-Gio(mint védelem), Ronny-Van Bommer-Deco/Xavi-Guily/Ezquerro, Eto'o ill. hmm nem tom ... lehetne egy Saviola és egy csere, mondjuukkkk Nilsteroy?...:) ...hoppáááá... és egy Wiltordhoz mit szolnátok?
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Első vagy második szezonban is eljutott 34 gólig... 

------------------ pisti.blog.hu --------------------
- balboa7
- Entrenador del Barça
A futball történelem legjobb hármasa? Amilyen hármasokat én láttam azok közül nekem a Rivaldo-Ronaldinho-Ronaldo hármas volt a legmegnyerőbb. Ronaldo nagyon nagy focista akárhol is játszik, sajna a reklámba. Nem tudok még 1 olyan embert mondani aki akármelyik bajnokságba ment és elnyerte annak gólkirályi címét, és aki megnyerte 3szor az aranylabdát v legjobb focista díjat(nem vagyok biztos benne)! Dagi ezt megtette! És amikor itt játszott tizes évei végén még ezerszer jobb volt mint a nagy sérülése után! Rivaldo-rol meg nem írok semmit mert az ő játékat csak nézni kellett!
Visca el BARCA!Visca el BARCA!Visca el BARCA!

-
- Director del Fútbol
Ha Henry-t megvennénk,akkor szétvernénk az egész világot.Lehet itt arról beszélni,hogy Maxi tehetséges,Larson rutinos és szenzációs,de egy Eto'o-Ronaldinho-Henry trió talán a futballtörténelem legnagyobb hármasa lenne!Henry a világ egyik,ha nem a legjobb csatára,most hirtelen az őszi Arsenal-Chelsea jut eszembe,amikor tök egyedül mentett egy pontot.
Ellenük csinálhatna akármit a Chelsea,nem ejtene ki minket semmilyen védekezéssel!
Az a baj,hogy Wenger nem hülye,hogy a legjobb játékosát elengedje....
Ellenük csinálhatna akármit a Chelsea,nem ejtene ki minket semmilyen védekezéssel!
Az a baj,hogy Wenger nem hülye,hogy a legjobb játékosát elengedje....
- Enrique
- Presidente del Barça
- Kapcsolat:
Én megmondom őszintén, nem nagyon szoktam így írogatni, hogy ki kéne, ki nem kéne, ezt szeretném meg azt, stb., de Player10féle csapat tetszik!player10 írta:Sziasztok!
Na, jó rég írtam, de a lényeg, hogy sokat gondolkoztam, és elképzeltem pár elég jó dolgot.
Szerintem idén Öket kell megvenni: Milito, Van Bommel, Ezquerro, Henry. Így minden poszton erössödne a klub. (Amúgy bocs, nincs hosszú ö-m!). Tehát: Van Bommel, meg Ezqu ingyé vannak, Milito kb 9-11 milka lehet, Henry meg kb 41-43. Annál biztos nem drágább, ma már senkiért nem kérnek-adnak annyit, mint régen (kivéve persze a Chelsea-t...)...így összesen 52 millió euró-t költenénk idén.
Eleadhatnánk viszont végleg Saviolát, Riquelme-t, Rüstüt, Rost, David Alvest, Rochembachot, Sergio Garziat és Oscar Lopezt, míg Gerard és Albertini ingyen mehetne. Értük kb 55 milka jönne be.
Az érkezök mellett a sérülésükböl felépülökkel, illetve az egyre többet játszó fiatalokkal (Messi, Navarro, Damia...) lenne teljes a keret.
Kb. ilyen kezdönk lenne: Valdes - Belletti, Puyol, Milito (Edmilson), Gio (Sylvinho) - Xavi, Van Bommel (Marquez), Deco - Ronaldinho - Eto'o, Henry.
Nem lenne egyszerü csapat, nem? És anyagiakkal sem lehet tré. Ez a csapat mindent vihetne.

Bár lehet, hogy nem kellene majd ennyi játékost eladni, pl. Sergio-t, vagy Saviolát.
Ha ezt meg lehetne oldani, tényleg jó kis csapatunk lenne!
Helyes, én is így gondolom!
Amúgy hellósztok, lépek!
Amúgy hellósztok, lépek!
- balboa7
- Entrenador del Barça
Nincs harag! Mindenkinek más a véleménye, ezért jó a forum! Mindenki mást gondol, és ha valamiről azt hiszed jo az kiderül itt hogy csak a fejedben volt szép. De egy valami közös bennünk forumozókban, ami az hogy mind a Gránátvörös-Kék csapatnak, az FC Barcelonának szurkolunk! Kivéve: a realosok akik idejárnak!

Ja akkor ök se kénének, de akkor max Ezqu visszamenne Bilbaoba...ingyen van, egy próbát megér....
- balboa7
- Entrenador del Barça
Hát ennyi játékos meg még a fiatalok is! Persze biztos nem lenne gond! Még a nagy keret se lenne elég! És mi lenne ha Franky megpróbálná beépíteni a csapatba Messi-t, Guily helyére mint LG-t? Akkor Saviola meg Ezquerro se kéne!

Balboa, amúgy mégh mielött így ismeretlenül is harag lenne. Te is csak véleményedet mondod, és én is, ezért remélem nincs harag.
Csak sorry, de én ezeket a dolgokat látom, gondolom, és ezért így vélekedem. Mert azzal a csapattal, amit én írtam szédületes eredményeket lehetne elérni, és pénz is lenne hozzá, hála a szponzorok vélhetöen egyre nagyobb érdeklödésének, támogatásának.
Amúgy meg a fociban nincs olyan, hogy Larsson+Maxi=Henry, mert elöbbiek 2 helyet foglalnak, míg a francia csak egyet...

Csak sorry, de én ezeket a dolgokat látom, gondolom, és ezért így vélekedem. Mert azzal a csapattal, amit én írtam szédületes eredményeket lehetne elérni, és pénz is lenne hozzá, hála a szponzorok vélhetöen egyre nagyobb érdeklödésének, támogatásának.
Amúgy meg a fociban nincs olyan, hogy Larsson+Maxi=Henry, mert elöbbiek 2 helyet foglalnak, míg a francia csak egyet...

Ebben igazad van, bár nem teljesen, mert Mottát már részben említettem...játszan sokat a kupában a Bl-ben, meg a bajnokságban is, de ott sokszor csak csereként, Ö is nagyon fiatal még évek múltán már Deco-t helyettesíthetné...Öt én is nagyon szeretem, mint embert, mint játékost. De hidd el, hosszú a szezon a keret nagy részének még van évi 8-10 válogatott meccse, ami így már lehet 70 (!) meccs is egy szezonban, ami hihetetlenül fárasztó. Nagyon nagy rotálás lehetne....
- balboa7
- Entrenador del Barça
Gazdaságilag bizots!player10 írta:Meg Te hoztad fel a költségvetés témát: Saviola legalább 2x annyit keres mint Ezquerro, és kb 18 ért el lehetne adni, míg a baszk ingyen jönne. Tehát gazdaságilag is sokkal jobban megérné...

- balboa7
- Entrenador del Barça
Csak tudod nehogy az legyen mint a realnál! Hogy minden csapatnak kölcsön adjuk Sergio-t, mint az Eto'o-t a madrid, azt majd lődözi a gólokat nekünk, meg nem kell mert elől a sztárok játszanak!

Meg Te hoztad fel a költségvetés témát: Saviola legalább 2x annyit keres mint Ezquerro, és kb 18 ért el lehetne adni, míg a baszk ingyen jönne. Tehát gazdaságilag is sokkal jobban megérné...
- balboa7
- Entrenador del Barça
A magra persze nem arra a védelmet meg a hiányos középpályára gondoltam! Egy rutinos Larsson meg egy ambíciozus Maxi kitesz egy Henry-t! Maxi is még rengeteget fejlőthet, Larsson meg ugye nem kell mondani hogy amikor a Celic-be visszatért kettős lábtöréséből abban az évben megnyerte az aranycipőt! Meg a legjobb 50év svéd játékosa! És Mottával szted mi legyen? mert sehova nem soroltad!

Figyelj Balboa, tényleg nem vitaképpen, de ha focizol/fociztál, vagy csak figyeleda focit, akkor tudod: a kapus tök más. Rüstü megsérült, Valdes kényszermegoldás volt, és élt vele, fantasztikusan védett az elsö pillanattól fogva. Na egy csatár esetében ez tök más, ráadásul Sergio-ról már az elsö pillanatban látszott, h nem Maradona. Valdes kevés gólt kap, Garzia keveset rúg...ugye érted?
Balboa, jó játékosokat-sztárokat csak a Madrid vehet??!
Ha megfigyeled Sevát csak példakén említettem, nem úgy mintha azt akarnám, h igyazoljuk le. Henry meg nem öreg, 4-5 szenzációs éve lehetne Barcelonában, és képzeld el, h milyen lenne a Ronnie-Eto'o-Henry támadó-háromszög...
Abban igazad van, h Ezguerro nélkülözhetö, de cserének tökéletes lenne.
Más: a csapat magja szerinted tökéletes?? Én imádom a Barcát, de hiába játszottunk szenzációsan mindig, mégis kikaptunk Milánóban, Londonban, és Madridban is...nem??!
Bocs, nem vitatkozni szeretnék, de: szerinted elég csatár van?
Eto'o az egyetlen klasszis, Maxi nem rossz, de közel sem klasszis, Giuly szélsö, Larsson meg már nem 20 éves.... tehát csatár is kell!
Szerintem Parea elég magas, Ö jó lehetne a védelembe...
Ha megfigyeled Sevát csak példakén említettem, nem úgy mintha azt akarnám, h igyazoljuk le. Henry meg nem öreg, 4-5 szenzációs éve lehetne Barcelonában, és képzeld el, h milyen lenne a Ronnie-Eto'o-Henry támadó-háromszög...
Abban igazad van, h Ezguerro nélkülözhetö, de cserének tökéletes lenne.
Más: a csapat magja szerinted tökéletes?? Én imádom a Barcát, de hiába játszottunk szenzációsan mindig, mégis kikaptunk Milánóban, Londonban, és Madridban is...nem??!
Bocs, nem vitatkozni szeretnék, de: szerinted elég csatár van?
Eto'o az egyetlen klasszis, Maxi nem rossz, de közel sem klasszis, Giuly szélsö, Larsson meg már nem 20 éves.... tehát csatár is kell!
Szerintem Parea elég magas, Ö jó lehetne a védelembe...
- balboa7
- Entrenador del Barça
Sztem Saviola annyira tud szélsőt játszani mint Ezquerro! Meg gyorsabb is! Ha emlékszel amikor a Rivaldo-Kluivert-Saviola 3assal játszott a Barca akkor is sokszor a szélekről indult meg a nyúl! Meg Sergio nem Barca szint? Erre annyit, hogy amikor Rüstü ide lett hozva sztem SENKI nem gondolta volna hogy Valdes ennyit fejlődik röpke 1.5-2 év alatt! Ez mással nem történhet meg?

Balboa7!
Marquez nem csak, hogy valaki, hanem szenzációs játékos, és értem, hogy mit mondassz, de leírom hogy gondoltam: egy évben kb 55-60 meccset játszanak a Barcások (bajnoki, bl, kupa, barátságosok), és nem Marquez lenne a csere, hanem 4-en (Ö, Xavi, Deco, v. Bommel) váltogatnák egymást, néha Mottával, meg Iniestával kiegészülve. Bövülne a keret, a legnagyobb sztárok pihennének, a fiatalok játszanának a könnyeb bajnokikon, a kupában, meg a "már mindegy" BL meccseken....
Ezquerrot ne Savival hasonlítsd, mert a baszk a széleken, míg az Argentín középen játszik.
Más: szerintem lesz elég pénzünk, mert Henry egy évnyi keresete jóval alacsonyabb, mint a 165 kölcsönadott játékosé együtt, és ugye azok járandóságának dönö hányadát is a Barca fizeti....
Sergio G. kicsit sem Barca szintü, ha nézted a Levanta idei meccseit, összefoglalókat, akkor Te is tudod.
Bár ez csak az én vélemlényem, Te úgy gondolod, én így.
Marquez nem csak, hogy valaki, hanem szenzációs játékos, és értem, hogy mit mondassz, de leírom hogy gondoltam: egy évben kb 55-60 meccset játszanak a Barcások (bajnoki, bl, kupa, barátságosok), és nem Marquez lenne a csere, hanem 4-en (Ö, Xavi, Deco, v. Bommel) váltogatnák egymást, néha Mottával, meg Iniestával kiegészülve. Bövülne a keret, a legnagyobb sztárok pihennének, a fiatalok játszanának a könnyeb bajnokikon, a kupában, meg a "már mindegy" BL meccseken....
Ezquerrot ne Savival hasonlítsd, mert a baszk a széleken, míg az Argentín középen játszik.
Más: szerintem lesz elég pénzünk, mert Henry egy évnyi keresete jóval alacsonyabb, mint a 165 kölcsönadott játékosé együtt, és ugye azok járandóságának dönö hányadát is a Barca fizeti....
Sergio G. kicsit sem Barca szintü, ha nézted a Levanta idei meccseit, összefoglalókat, akkor Te is tudod.
Bár ez csak az én vélemlényem, Te úgy gondolod, én így.
- balboa7
- Entrenador del Barça
Hát player10 te aztán tiszta madridot csinálnál a Barca-ból?! Van Bommel tényleg jó lenne! Abban egyetértés!
Henry, Seva? Sztem már mind elég idősek! Adriano? Az amekora bolond a realba köt ki! Valami fiatal szélsőt! Csatárok vannak! Magas középsővédőt, mindenféleképpen! Magja meg a csapatnak tökéletes! Sztem
Henry, Seva? Sztem már mind elég idősek! Adriano? Az amekora bolond a realba köt ki! Valami fiatal szélsőt! Csatárok vannak! Magas középsővédőt, mindenféleképpen! Magja meg a csapatnak tökéletes! Sztem