Frank Rijkaard #2

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
Chris0527
Entrenador del Barça

2008.04.15. 17:23:28

Hát merész húzásokat ezközölne Guardiola de lehet hogy beválna. Azért Rijkaardra nem volt jellemző hogy így kimondjon dolgokat és hát Pep nem akarja hogy ne legyen beleszólása a játékosok eladásában/vételében de sztem ez igí jó. Szimpatikusak ezek a tervek kiváncsi vagyok hogyha Ő lesz az edző mennyi lesz ebből megvalósítva és ha más lesz az edző ebből mit valósít meg. :roll:
takivini
Capitá del Barça

2008.04.15. 17:08:40

Nekem is bejönnek, kivéve ezt a nagy játékmozgás dolgot. [-X
Kép
barca0417
Entrenador del Barça

2008.04.15. 16:57:26

barca99 írta:Tetszenek Guardiola tervei... :) De igazából még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ebben a helyzetben ő lenne a megfelelő ember.
nekem is tetszenek, főleg azok a részei, hogy:
-ne csak a 4-3-3-ban, hanem több féle rendszerben tudjon játszani a csapat.
-orvosi stáb lecserélése, izomsérülések csökkentése éerdekében
-a nyári felkészülés
ezeket szerintem, akárki lesz az edző, be kéne tartania
Kép
barcafan0911
Entrenador del Barça

2008.04.15. 16:54:56

barca99 írta:Tetszenek Guardiola tervei... :) De igazából még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ebben a helyzetben ő lenne a megfelelő ember.
nekem is tetszenek a tervei, de egy tapasztaltabb edző jobb lenne aki ezeket végre hatja.
amúgy szerintem guardiola másodedzőnek,segédedzőnek kiváló lenne.
A felhasználó nevemben a 0911 nem arra utal hogy terrorista vagyok. Csupán akkor születtem. :wink:
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.15. 16:39:06

Tetszenek Guardiola tervei... :) De igazából még mindig nem vagyok benne biztos, hogy ebben a helyzetben ő lenne a megfelelő ember.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.04.14. 15:12:32

1.Honnan tudod hogy nem motiválja őket?

Két lehetőség van
a, meg sem próbálja őket motiválni
b, próbálja de az istennek sem megy ("motiválóKÉPESSÉG")

2.Franckie az edző és nem pedig játékos tehát való
szinűsithető hogy nem ő játszik 11-ember
helyett a pályán. :lol: :lol: :lol:

Ez nem valószínűsíthető hanem ez így van, bár azt hiszem értem mire akarsz kilyukadni, de megintcsak az első pontnál tartunk

3. Ezt az edző hibáztatástt egypárr elrontott meccsig
lehett mondani de amikor szinte minden meccsen egy
0-ák és képtlennek győzni az már nem az edző asztala.Sztem

Ezesetben ha a játékosok képtelenek nyerni hosszú ideig akkor az nem az edző hibája, szóval szép lassan békében ki kell esni? Vagy addig válogatni a játékosokat az edzőnek amíg az nem csinál valamit? Ebben semmi logika nincs...

4-5.Valószinű hogy Ronaldinhó viselkedése borzzolja a ját
ékosok tudását(finoman fogalmazva)nem tudnak agyilag
és lelkiekben is ott lenni a pályán. Megoldás:mindenki tudja hogy Ronaldinhó eladása és helyette új egyéniséggek érkezése javithat a játékossok viselkedésén és odafigyelésén.

Könyörgöm felnőtt emberekről beszélünk, nagyfiúkról... Jajjnemár nemfocizom, ha Dinhokának sem kell, akkor a kis Eric meg Andréska sem játszik rendesen bibí... Azt meg legutóbb Dombi Tibiről hallottam hogy zavarta volna az edzést. Lehet rossz hatással a morálra, de mindent R10-zel magyarázni kicsit erős

6-7.Az pedig nyilvánvaló hogy játékossok viselkedése a
pályán Rijkaard ellen szól vagyis azt akarom mondani
hogy sztem direkt illtv. gyanittom hogy ráisjátszannak
az eredményre hogy Rijkaardott esetleg eltávolitsák.
Én csak ezt gondolom mert ez nagyon úgy jön le ahogy
viselkednek.Kiváncsi lennék ha egyfelmérést tartanának a csapatt
között hogy kiszeretné hogy maradjon Rijkaard akkor
hányan szavaznának ellene?Mert ha azt szeretnék hogy
Rijkaard maradjon akkor szinte biztos az hogy nem
Rijkaard hanem ők a hibássak mert nem tudják meg
valósitani ezek szerint edzőjük javaslatátt.

Ha így van és a játékosok is alkalmatlannak tartják Rijkaardot a feladatra, és 20ból egy sem képes érte játszani, és mind ellene van akkor mi a jóéletér maradjon? Rúgjuk ki mind a 20 játékost?

8. Rijkaardott - mi ez a 'tt'? Tudtommal ez a múlt idő jele a magyar nyelvtan szerint. Lehet hogy te is a hollandus ellen vagy titkon? :lol:
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.14. 15:09:51

aze edzobuktatasnak valjuk be van normalisabb kivetelezese is annal h ennyire [auto_cenzúra] jatszunk:))) de aze megnevettettel.. koszi;)
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.04.14. 15:02:36

M.Riijkaard írta:...
Hát ez zseniális :lol:
Nagyon nehéz kihámozni, mit akarsz, amit viszont értek, azzal nagyon nem értek egyet...
G-Jay
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2008.04.14. 13:51:49

M.Riijkaard írta: 3.Ezt az edző hibáztatástt egypárr elrontott meccsig

6.Az pedig nyilvánvaló hogy játékossok viselkedése a
viselkednek.

7.Kiváncsi lennék ha egyfelmérést tartanának a csapatt
hányan szavaznának ellene?
Ponthogy akkor nem lehet at edzőt hibáztatni, ha csak egy-két meccs sikerül rosszul, akkor viszont nagyon is, ha hosszútávon nem megy!

Bennem is felmerült már, hogy a játékosok edzőt akarnak buktatni, bár nem hiszem, de lehetséges azért!

Annak a felmérésnek meg lényegtelen lenne az eredménye, mert aki szeretné se mondaná azt, hogy menjen Rijkaard
¡Visca El Barça! ¡Visca Cataluna! Més Que Un Club...
California Love
BLAUGRANA.HU! Minden ami Barca, minden ami történelem!
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.04.14. 13:42:23

(motiválóképessége, akiben rugalmasságnak nyoma sincs)

1.Honnan tudod hogy nem motiválja őket?
2.Franckie az edző és nem pedig játékos tehát való
szinűsithető hogy nem ő játszik 11-ember
helyett a pályán. :lol: :lol: :lol:
3.Ezt az edző hibáztatástt egypárr elrontott meccsig
4.Valószinű hogy Ronaldinhó viselkedése borzzolja a ját
ékosok tudását(finoman fogalmazva)nem tudnak agyilag
és lelkiekben is ott lenni a pályán.
5.Megoldás:mindenki tudja hogy Ronaldinhó eladása és
helyette új egyéniséggek érkezése javithat a játékossok
viselkedésén és odafigyelésén.
6.Az pedig nyilvánvaló hogy játékossok viselkedése a
viselkednek.
7.Kiváncsi lennék ha egyfelmérést tartanának a csapatt
hányan szavaznának ellene?Mert ha azt szeretnék hogy
Rijkaard maradjon akkor szinte biztos az hogy nem
Rijkaard hanem ők a hibássak mert nem tudják meg
valósitani ezek szerint edzőjük javaslatátt.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.04.14. 12:44:17

Rivaldo11 írta:A bajom az, hogy még a tűz szikráját sem látom benne. Egyszerűen olyan, mint egy néző, aki a szezon előtt vmilyen játékon nyert egy állandó jegyet a kispadra. Csak néz, mint kezdő bzi a gőzfürdőben, impulzivitásnak a nyoma nincs benne. Üres az egész ember.
Valóban, Neeskens inkább való a díszpáholyba, meg jótékonysági rendezvényeken hot-dogot árulni és forralt bort mérni, mint tanácsokat adni, segíteni.

Én csak annyit mondtam, hogy jelen helyzetben: az edzőnk nulla, akinek semmi taktikája, motiválóképessége, akiben rugalmasságnak nyoma sincs, elképzelései kreativitása dettó semmi, nem tud semmilyen meccs-szituációt lereagálni. Ha gólt lövünk, ha gólt kapunk ugyanúgy bámül a tündérke bociszemeivel, s él a kis Teletubby-világában (Szeretlek Frank! Szeretlek Joan. Nagyöleléééés).

Ide konkrétan a másodedző posztjára egy vezetőedzőt kellene hozni, hogy ez működni tudjon. Azt pedig senki nem fogja elvállalni, hogy Rijkaard helyett dolgozva a háttérbe húzódva nézze, hogy az analfabéta az ő sikereit aratja le. Henkkel kapcsolatban egyszer volt Budán kutyavásár.

Az tény, hogy lehetne egy Luis Enrique típusú segítője aki a lelküket a pályára ordítja a játékosoknak, de a taktika, motiváció, szituációk megfelelő lereagálása, az fegyelem megtartása, fejekben rendrakás. ezeket nem végezheti el helyette mindig más. Ettől függetlenül valóban Neeskens csak nézője a meccseknek (padtársa Franknek). Menjen mind a kettő amerre lát, de abban biztos vagyok, hogy csak egy másodedző-csere nem fog segíteni
mindorokke_barca
Entrenador del Barça

2008.04.14. 09:59:18

henk ten cate 2 evben egymas utan nem tudott BEJUTNI az AJAXAL a BL-be... azt meg sem emlitem h kik akadalyoztak meg oket ebben...
antiimperialista
Director del Fútbol

2008.04.14. 09:56:08

rijkaard!
Miért nem mondasz már le? Miért nincs minimális önkritikád sem? Meddig akarod még rombolni ezt a csapatot? Miért nem elég 2 év szerencsétlenkedés ahhoz, hogy észrevedd, gyenge vagy, és nincs itt helyed? Miért nem fogod fel, hogy emberileg valamivel többet érnél, ha be tudnád vallani, hogy nem megy, és magadtól felállnál? Meddig akarod még ezt csinálni?
barcafan91
Barça B

2008.04.13. 18:31:01

henk ten cate kellene ide vissza rijkaard helyett! sztem minden megoldódna...
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.13. 13:05:15

Balinho írta:
Rivaldo11 írta:Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.
Azért erről annyit, hogy azért kevés olyan ember létezik a világon, elvégezné Frank helyett, mind a taktikai, mind a fizikális, mind a mentális felkészítést, mindezt másodedzőként a háttérbe vonulva, úgy hogy a sikereket Frank aratja le.

Nos az utóbbi időben az az érzésem, hogy Henk Rijkaard helyett dolgozott, jött Neeskens ő meg együtt dolgozik vele a rijkaardi direktívák alapján. Kétségtelen, hogy Johan nem egy nagy szakember, de Rijkaardnak leginkább idén csak egy erős váll kell amin kisírhatja magát meccs után. Ő még most is a bajnoki címben bízik...
A bajom az, hogy még a tűz szikráját sem látom benne. Egyszerűen olyan, mint egy néző, aki a szezon előtt vmilyen játékon nyert egy állandó jegyet a kispadra. Csak néz, mint kezdő bzi a gőzfürdőben, impulzivitásnak a nyoma nincs benne. Üres az egész ember.
Rivaldo-A Legnagyobb.
gekkodan
Director del Fútbol

2008.04.13. 13:05:14

Azok után, hogy Henk átment az Ajaxba anno vezetőedzőnek, tiszta sor volt, hogy többre hivatottnak tartja magát annál, mintsem másodhegedűsként nagy részben az ő sikereiben ússzon valaki más. Amikor hozzánk jött, előtte az MTK, majd a NAC Breda edzője volt. Ilyen csapatoktól bármikor aláír valaki pályaedzőnek a Barcelonához. Csak ha ott ennyire jól sikerülnek a dolgok, joggal hiheti, hogy egyedül is képes rá. Aztán az Ajaxnál mégsem jött össze, de a Chelsea sokkal jobban játszik azóta, amióta ő segíti Grantet.

Tipikus másodedző-karakter, pokolian hiányzik.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!

Yaya Touré - a szikla.

SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Balinho
Entrenador del Barça

2008.04.13. 13:01:58

Rivaldo11 írta:Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.
Azért erről annyit, hogy azért kevés olyan ember létezik a világon, elvégezné Frank helyett mind a taktikai, mind a fizikális, mind a mentális felkészítést, mindezt másodedzőként a háttérbe vonulva, úgy hogy a sikereket Frank aratja le.

Nos az utóbbi időben az az érzésem, hogy Henk Rijkaard helyett dolgozott, jött Neeskens ő meg együtt dolgozik vele a rijkaardi direktívák alapján. Kétségtelen, hogy Johan nem egy nagy szakember, de Rijkaardnak leginkább idén csak egy erős váll kell amin kisírhatja magát meccs után, mert se taktika se motiváció, de változtatni GON-DOL-KOD-NI ő még most sem hajlandó. Ő még most is a bajnoki címben bízik...
redmiller
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2008.04.13. 12:56:38

Azért vicc, hogy HTC távozása óta mennyire szétesett a csapat a kezei közt... Gyengekezű edző! Ebből az edzői stábból pont a HTC féle követelés hiányzik! Nem elég, ha valaki a világ egyik legnagyobb csapatának kispadján, a világ legjobb játékosaival dolgozik... Követelni is kellene!
By red
http://hirosliga.gportal.hu
Hajrá kecskeméti kosár! Hajrá KTE!
Catalonia is not Spain!Visca el Barça!
barca99
Llegenda del Barça

2008.04.13. 12:54:03

Pont a napokban írta valaki, hogy HTC távozás után Rijkaard szabad kezett kapott a másodedző kiválasztásakor... :D
Dave87
Capitá del Barça

2008.04.13. 12:42:46

Végre valaki ezt is megírta. Nem tudom, mennyit hozott eddig a konyhára Neeskens, de egyetértek veled.
Rivaldo11
Llegenda del Barça

2008.04.13. 12:40:44

Azért ki szeretném emelni Neeskenst is. Nem tudom ki volt az a nagyokos, aki "kitalálta" őt másodedzőnek. Nagyon nagyon szerencsétlen turmixnak bizonyult ez a kettős. A fő felelősség persze Rijkaardé, csak nem akartam elfeledkezni a mellette ülő báburól sem.
Rivaldo-A Legnagyobb.
Balinho
Entrenador del Barça

2008.04.13. 12:26:33

Egész egyszerűen az a helyzet, hogy a vezetőségnek nincs vér ott lenn, hogy elküldje ezt az idiótát, akivel napról-napra kilátástalanabb helyzetbe süllyedünk, Frank meg a vezetőség meg csak néz ki búsan a fejéből. Az még lehetne az 'egyén' hibája ha a keretből 2-3-an alulmotiváltak, de könyörgöm, hogy a teljes 20fős keret b**ik rá hogy mi van, az irgalmatlan, és megbocsáthatatlan edzői hiba. De nem Rijkaard maradjon, még most is van esély a bajnoki címre. Elvégre tegnap szereztünk egy pontot...

Az a helyzet, hogy Laporta addig marasztalja az analfabétát, hogy vele fog bukni...
Boixos
Llegenda del Barça

2008.04.13. 12:03:24

na, hát a nyilatkozat a szokásos, lehet elemezgetni a gólokat. erre az utóbbi időben bőven van lehetőségünk.

egyébként a fiatal edző még nem feltétlenül lenne probléma, hiszen van nem egy olyan példa, amikor úgymond kezdő edzők alkottak nagyot (elég mondjuk le guenre, deschampra gondolni, és azért murinnyó sem hetvenévesen nyert bl-t a portóval).
tőlem bőven lehet rutintalan a versenyző, ha kézben tudja tartani a brigádot és nem engedi a fejére nőni a fontosabb játékosokat (és ehhez minden támogatást megkap a vezetőségtől, azaz ha vkit ki akar szórni a lelátóra, mert nem végzi el a munkát, akkor ne kelljen együtt sumákolnia a rosszmunkásemberrel, hanem a vezetők is álljanak a sarkukra! mert az sztem egyértelmű, h az éjszaka császárainak nem magánszorgalomból falazott az edző, biztos vagyok benne, h laportáék mindenről tudtak. ronaldinho nem grönlandra járt bulizni.), és mondjuk nem csak egyféle tatkikát ismer, ami után, ha kiismerték az ellenfelek, akkor besül a mutatvány.
rijkaard sztem ezeken a pontokon bukta el a dolgot.
PUYOL-XAVI-INIESTA
albicelesteX
A Vadász

2008.04.13. 11:38:21

riijkaardon is az látszik már hogy feladta egy belefáradt dauerolt hajú öregasszonyt látok a pálya szélén!akkor mit várunk a csapattól?
Kép
culinho
Capitá del Barça

2008.04.13. 11:22:37

Én meg veled értek egyet Ákocka, mert könnyen elképzelhető, hogy a holland már tényleg meccs elött eldönti, hogy kit mikor cserél be. Hiszen teljességgel öngól, hogy rendszeresen lehozza a legnagyobb lelkesedéssel játszó embereit. Szerintem, ha nem ilyen klasszis kerettel dolgozna, akkor valahol a középmezőnyben tanyáznánk. Gondolok itt Eto,Messi,Bojan rendkívül jó mecs/gól mutatóira.
Azon agyalok, hogy a tegnapi, a korábbi Betis elleni, esetleg valamelyik jövőbeli (pl. Manchester) meccsünk jelenti vajon a mélypontot?!

Rijkaard arról beszél, hogy az ellenfél milyen jól játszott bla-bla-bla.. Könyörgöm, ez egy kiesés ellen küzdő csapat. 4-5 góllal kellett volna nyerni a meccset.Ehhez képest hagytuk őket játszani, magunkra húztuk, szinte "kértük" őket, hogy gyertek lőjetek gólt. Mi meg az évek óta megszokott játékot hoztuk, azt is olyan lassan mint a magyar bajnokságban. Semmi mozgás, semmi agresszió, semmi új taktika. Válság van.A legjobban a középpályánk súlytalansága fáj, mivel nagyon szeretem Xavit,Iniestát,Tourét.Viszont nincs ott meg a szüükséges fölény rendszeresen és ez még kis csapatokkal szemben is előferdül.

SZERKESZT gomb!
S.
Lezárt