Gomezinho írta: Nem szeretem jobban ,egyformán szeretem! Csak tudod kicsit jobban fáj higy ő megy el és nem egy Iniesta vagy egy Oleguer vagy Edmilson vagy bárki más! Nekem ő a No1!
Picit tényleg erős, ahogy már majdhogynem R10 van a csapat előtt számodra. De ezt is megértem, csak törődj bele, kívánj neki sok szerencsét és szurkolj a csapat feltámádásáért. Emlékezz vissza, hogy a BL-győzelem óta napi téma, hogy elmegy, a vezetőség mindaddig nem volt hajlandó tárgyalni, amíg elvi esélye volt, hogy Ronaldinho a Barcelonáért fog küzdeni, varázsolni és villogni.
Aztán pár hete elindult a lavina, először kiderült, hogy kerüli az edzéseket, bulizgat, majd jött egy nemlétező sérülés, aztán pedig ahogy visszatért ismét kidőlt 6 hétre. Aznap, amikor visszatért. Aztán elkezdődött az eladásról szóló tárgyalás, bátyuska Milanoban, Berlusconi és Gallani nyilatkozatai. A héten pedig robbant a bomba, hogy a csapattól elválasztva van már R10, mert el fogjuk adni.
Persze folyamatosan érkeztek a cáfolatok, de már egyre gyengébben, majd tegnap bejelentette a bátyja, hogy megegyeztek a személyes kérdésekben és Igla este nem cáfolta az eladást.
Ezeket gondold át, csalódj egy picit a kedvencedben, amiért ilyen ócska és gusztustalan, szinte politikusokat megszégyenítő módon megy el onnan, ahol a legnagyobb sikereit érte el, az aranylabdáját szerezte.
És utána tedd fel a kérdést, hogy vajon miért engedi el a vezetőség? Mert 2 évig védte, mert bízott benne, hogy még örömet szerez nekünk, ehhez képest nem képes a régi önmagát MEGKÖZELÍTENI SEM, már lassan 2 éve, 2006 nyara óta, amikor a VB-n már pocsékul játszott.
Szeretjük a 2 évvel ezelőttit, de azt már elveszítettük egy jó ideje. Köszönjünk a cseleket, a trükköket, a passzokat, a gólokat, a szabadrúgásokat és hogy meghalt a pályán a csapatért. De most mennie kell, mert az ideje lejárt nálunk.
Csak csúnya, hogy ennyire gusztustalanul megy el.... Nagy csalódás.