Deco #2
- Fernando
- Llegenda del Barça
Már akinek, szerintem a csapatnak nem. Xavi Iniesta jobb nála jelen pillanatban . Akkoris jobb volt mikor nemvolt sérült Deco. Touré pedig kiszoríthatatlan a vkp posztról annak ellenére hogy sérült a háta. Egyszerűen besem fér Deco. Ezvan.Dave87 írta:Egyetértek az előttem szólókkal.
Deco bele tudja szőni a játékba a kellő kreativitást. De rég nem játszott...Jézusom!
MU ellen nagyon kelleni fog.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Fernando 2008.04.19. 13:18:35-kor.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Remélem megmutatja. Ha nem lendül formába,akkor viszont Ini-t támgatom a MU ellen.
Majd meglátjuk.
Majd meglátjuk.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Örülök, hogy viszatért a keretbe, neki van még esélye megmutatni hogy mennyit ér valojában a csapatnak!
-
- Director del Fútbol
Én mindenképpen játszatnám hétvégén ha nem sérült persze mert ugy gondolom a Manu ellen kevés az esélyünk nélküle! Kell egy jó Deco aki mint egy pók ugy tudja szőni a támadásokat!

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gergo9 2008.04.15. 11:37:43-kor.
- orska
- Jugador del Barça
Én személyszerint örülnék Deco játékának. Ha megy neki, akkor tényleg tudja mozgatni a csapatot, viszont ha nem megy akkor elszórja rendesen a labdákat. A mostani lelkiállapota érthető, de sajna elképzelhető hogy sérülés után családi problémákkal terhelve nem tudná az elvárt szintet hozni.
-
- Entrenador del Barça
Nagyon nagy szükség volna rá a MU ellen, mert kellően agresszív, ... , szóval minden amiért megvettük. Gudi helyett lényegesen erősebb a középpálya vele (Deco-Xavi-Yaya) és meccsenként van pár olyan átadása, amivel 100%-os helyzetbe hozza a csatárokat. Azt sajnálom, hogy már nincs annyi távoli kísérlete, mint a kezdetekkor. Emlékeztek? Szinte minden lövése megpattant valakin és úgy ment be. 

Én nem a munkámmal akarom a halhatatlanságot elérni. Azzal akarok halhatatlan lenni, hogy nem halok meg.
http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

http://www.flickr.com/photos/8109059@N03/
Carte D'or: Rákóczi túrós, a világ 3. legkirályabb jelensége a rántotta feltalálása óta.

- barca0417
- Entrenador del Barça
tényleg, nem tudom mi van vele, azért amikor idén játszott, akkor jól játszott, Sztem nála edző függő, hogy marad-e. A Bl-ben szükségünk lenne rá, ő inkább ott szokott jól játszani, mint a bajnokságban.

-
- Barça C
Én remélem hogy játszik már a MU ellen és ha bárkinek a csapatban ilyen családi problémái lennének akkor megnézném hogy játszanak ők. Deco teljesen ösze van omolva és ez érthető is. Remélem minél hamarabb rendeződnek a dolgok.
Érződik a hiánya és ahogy páran mondták előttem ó a kapocs a hátvádek és a csatárok között Xavi és Ini ezt nem tudják megcsinállni. Hajrá barca

srácok ennek mennyi a valóságalapja??
Deco ott lesz a United ellen!!http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=71391
Deco ott lesz a United ellen!!http://www.sportforum.hu/?page=cikkek&k ... wsid=71391
Stem jó teknikás játékos de a Barcának már nem tud hasznot hozni.
Xavi meg Iniesta is jobb formában van Deco-nál ebben a pillanatban, úgyhogy most nincs helye a kezdőben. Bár néha én is bízom benne, hogy megvillantja a régi formáját...
Akkor bérelt helye lenne!
Akkor bérelt helye lenne!
Igen, de Decoval eredményesebbek voltunk, mint nélkule. Persze lehet a véletlen muve is, de sztem nem az.gekkodan írta:LG!LG írta:Azért meg Deco még rossz formában is hiányzik a csapatnak, mert olyankor is van 1-2 zseniális passza + besegit védekezni a kp-án.
Tudod, hogy nem kérdőjelezem meg a véleményed, de azért Deco az utóbbi időben az 1-2 passz mellett olyan kapitális szerencsétlenségeket is csinált, hogy tisztán nem merném megállapítani, hasznos-e vagy nem (az utóbbi idő formája alapján). A távoli lövései pl az izlandi baroméhoz hasonlítanak néha.
Off: Bocs a lemeradott ékezetekért, pontokért, de nem jo a billentyuzetem.
-
- Director del Fútbol
LG!LG írta:Azért meg Deco még rossz formában is hiányzik a csapatnak, mert olyankor is van 1-2 zseniális passza + besegit védekezni a kp-án.
Tudod, hogy nem kérdőjelezem meg a véleményed, de azért Deco az utóbbi időben az 1-2 passz mellett olyan kapitális szerencsétlenségeket is csinált, hogy tisztán nem merném megállapítani, hasznos-e vagy nem (az utóbbi idő formája alapján). A távoli lövései pl az izlandi baroméhoz hasonlítanak néha.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Yaya Touré - a szikla.
SOM LA COPA, SOM LA LLIGA, SOM LA CHAMPIONS, SOM UN !!!
Azért meg Deco még rossz formában is hiányzik a csapatnak, mert olyankor is van 1-2 zseniális passza + besegit védekezni a kp-án.Léfe írta:Érdekes, hogy amikor Decó játszott / elég gyengén / mindenki szidta és el akarta adni. Most hogy nem játszik / a csapat gyenge / ugy hiányzik mind egy falat kenyér. Szerintem nem a régi.
zsoltman: ezt most komolyan mondod??
honnan veszed ezt?? 

Ollók,bicskák, kések - de nem sokat