Barça Igazolások 2007-08
Imádom az ilyet...
Tehát akkor a manu elleni meccs után mindenki Giggset, Rooneyt, Rio Ferdinandot akarja a keretbe...
Tehát akkor a manu elleni meccs után mindenki Giggset, Rooneyt, Rio Ferdinandot akarja a keretbe...
Nah akkor leírom az elképzeléseimet én is
:
Szerintem most a legfontosabb egy új középpályás hiszen valószínűleg Deco megy
.
Diego szerintem nem megoldás hiszen hangulatember nem lehet rá számítani mindig.Nasri játékát nem ismerem de innentől figyelni fogom
Én szívesen látnám Kallströmöt vagy Hlebet Barca mezben de nem valószínű hogy eljönnének.
Nem örülnék ha lemaradnánl Garayról szerintem nagy jó védő.Támadóra szerintem nincs szükség hiszen itt van Messi,Bojan,Eto'o,Henry és Giovanni.
Nem erőltetném Dani Alves leigazolását sem ha Zamb megy akkor Rafinhát hoznám el.
---------------------V.Valdes----------------------
Rafinha--------Garay----------------Puyol--------------Abidal
---------Touré----------
Messi------------Hleb------------Iniesta
Eto'o------------Henry
Cserepad:Jorquera,Sylvinho,Milito,Marquez,Xavi,Bojan,Giovani
Távozók névsora szerintem evidens
Na kb. ennyi

Szerintem most a legfontosabb egy új középpályás hiszen valószínűleg Deco megy

Diego szerintem nem megoldás hiszen hangulatember nem lehet rá számítani mindig.Nasri játékát nem ismerem de innentől figyelni fogom

Én szívesen látnám Kallströmöt vagy Hlebet Barca mezben de nem valószínű hogy eljönnének.
Nem örülnék ha lemaradnánl Garayról szerintem nagy jó védő.Támadóra szerintem nincs szükség hiszen itt van Messi,Bojan,Eto'o,Henry és Giovanni.
Nem erőltetném Dani Alves leigazolását sem ha Zamb megy akkor Rafinhát hoznám el.
---------------------V.Valdes----------------------
Rafinha--------Garay----------------Puyol--------------Abidal
---------Touré----------
Messi------------Hleb------------Iniesta
Eto'o------------Henry
Cserepad:Jorquera,Sylvinho,Milito,Marquez,Xavi,Bojan,Giovani
Távozók névsora szerintem evidens

Na kb. ennyi

- Karashu
- Jugador d'estrella
Örülök, hogy egyetértesz velem, mert Henry nagyon jó játékos, remélem itt fog visszavonulni, szeretném, ha következő Barca legenda ő lenne Messivel!barca0417 írta:nagyon szeretném hogy igazad legyen, én is szeretem Henryt. az az érzésem hogy ha a csapatnak menni fog, akkor neki is. idén talán furcsa volt neki az arsenal után, hogy nem ő a vezér, hanem egy a sok közül.
viszont ha legjobb formájában van, ő a világ legjobb csatára, ezt ell kell ismerni.

VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
2008. május - A Bukás - Rijkaard utolsó napjai
Puyol, Messi, Henry és Alves a legnagyobbaaaaak!!
Csakis a saját magam zsoldosa vagyok!
Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Nyíregyházán beszállnék egy szerepjátékos partiba! M.A.G.U.S. elsősorban, de Vampire-rel és D&D-vel is eljátszok! Msn-n keress meg! Thnx!

Eddig jól kenjük Pep!

- barca0417
- Entrenador del Barça
nagyon szeretném hogy igazad legyen, én is szeretem Henryt. az az érzésem hogy ha a csapatnak menni fog, akkor neki is. idén talán furcsa volt neki az arsenal után, hogy nem ő a vezér, hanem egy a sok közül.Karashu írta:De jó, hogy Henry-t már senki sehova nem számítja! Henry egy kitűnő játékos és egy új edzőnél a lelketeket is kilőné! Eto'o-val jövőre megtalálja a gollövő cipőjét, nem szabad eladni a nyáron! Messi után a kedvenc játékosom, nem is az érzelmek miatt tartanám meg, hanem a zsenialitása miatt, Rijkarddal nem jön össze neki a foci, attól még hihetetlenül nagy ember! Ajánlom a régi videókat és a Joga Bonitos videóit is! Egyáltalán nem hasonlít Ronaldinho-ra, van egy gyenge idénye, jövőre jó lesz, de nem jár el bulizgatni, meg nem sz.rja le az edzést, hanem ott van, akar és bizonyítani akar! Jövőre jó lesz, Laporta meg úgyse adja el, hiába veritek a nyálatokat!
viszont ha legjobb formájában van, ő a világ legjobb csatára, ezt ell kell ismerni.

- Karashu
- Jugador d'estrella
De jó, hogy Henry-t már senki sehova nem számítja! Henry egy kitűnő játékos és egy új edzőnél a lelketeket is kilőné! Eto'o-val jövőre megtalálja a gollövő cipőjét, nem szabad eladni a nyáron! Messi után a kedvenc játékosom, nem is az érzelmek miatt tartanám meg, hanem a zsenialitása miatt, Rijkarddal nem jön össze neki a foci, attól még hihetetlenül nagy ember! Egyáltalán nem hasonlít Ronaldinho-ra, van egy gyenge idénye, jövőre jó lesz, de nem jár el bulizgatni, meg nem sz.rja le az edzést, hanem ott van, akar és bizonyítani fog! Jövőre jó lesz, Laporta meg úgyse adja el, hiába veritek a nyálatokat!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Karashu 2008.04.11. 18:02:29-kor.
VISCA EL BARCA!!! MINDHALÁLIG!!!
Eddig jól kenjük Pep!
Serlegeket és örömkönnyeket a szurkolóknak! 

Eddig jól kenjük Pep!

- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
Joao Moutinho szerintettek jó játékos?
- barca0417
- Entrenador del Barça
én meg azt mondom hogy olyan keretünk legyen, amivel lehet 4-3-3-at játszani magas szinten, de szükség esetén lehessen 4-4-2-t, és 3-4-3-at is, úgy, hogy az is eredményes és jó játékot hozzon. ezért kell változatos, és bő keret.

A 4-4-3 sok lesz egy kicsit nem?Danka00792 írta:Nekem nem olyan egyértelmű ez. Sok mondókát hallottam, hogy a Barca azért jo, mert be meri vállalni a 3 támado 3 középpályás felállást, más megfogalmazásban. Én ezzel teljesen egyetértek.Aprieto írta:Számomra egyértelmű, hogyan okoskodnak. Vagy inkább kellene okoskodni. Deco, Dinho nélkül más szisztémára van szükség. Egy 4 középpályásos taktikára.
Ehhez viszont kellenek támadók! Eddig volt Messi, Guddy, Ezquerro, Gio, Eto'o, Bojan és Ronaldinho (Iniesta). Innen valószinüleg három elhagyja a csapatot, marad 4. Ez kevés 4-4-3-hoz. Ezért kell még csatárt venni, ha persze a vezetök is igy gondolják ahogy én, hogy maradjon a 4-4-3...
SZERK.:
Na és itt hol a középpályás védelem? Semmi védekezö középpályás?vagyis Iniesta,Xavi,Diégó,és Nasri nem????????????????????????

- Danka00792
- Director del Fútbol
Nekem nem olyan egyértelmű ez. Sok mondókát hallottam, hogy a Barca azért jo, mert be meri vállalni a 3 támado 3 középpályás felállást, más megfogalmazásban. Én ezzel teljesen egyetértek.Aprieto írta:Számomra egyértelmű, hogyan okoskodnak. Vagy inkább kellene okoskodni. Deco, Dinho nélkül más szisztémára van szükség. Egy 4 középpályásos taktikára.
Ehhez viszont kellenek támadók! Eddig volt Messi, Guddy, Ezquerro, Gio, Eto'o, Henry, Bojan és Ronaldinho (Iniesta). Innen valószinüleg három elhagyja a csapatot, marad 5. Ez kevés 4-4-3-hoz. Mivel tudjuk, hogy ebben a csapatban a sok a sérülés... Ezért kell még csatárt venni, ha persze a vezetök is igy gondolják ahogy én, hogy maradjon a 4-4-3...
SZERK.:
Na és itt hol a középpályás védelem? Semmi védekezö középpályás? Ez Fifa-ban egy nyerö alakulat, de valóságban nem elég öszevásárolni pár támado középpályást, és jön a bajnoki cim. Szép is lennevagyis Iniesta,Xavi,Diégó,és Nasri nem????????????????????????

Ezzel azt akartam sugallni, hogy ez egy baromság
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Danka00792 2008.04.11. 17:50:45-kor.
- M.Riijkaard
- Jugador del Barça
vagyis Iniesta,Xavi,Diégó,és Nasri nem????????????????????????
Számomra egyértelmű, hogyan okoskodnak. Vagy inkább kellene okoskodni. Deco, Dinho nélkül más szisztémára van szükség. Egy 4 középpályásos taktikára.
- Danka00792
- Director del Fútbol
Jobban a gondolataimat meg sem fogalmazhattad volna!barca0417 írta:Agüero jó játékos,de jelenleg nem hiszem hogy szükségünk van rá. Diego jó lenne sztem, Silva meg nem Barca szint, legalább is nem kezdő, padra meg minek.
Az a baj, hogy egy jó formában lévő Ronaldinhot emberi lény egy az egyben nem tud pótolni, C.Ronaldo SEM... Deco posztjára meg kevés jó játékos van, aki tényleg azonos stílusú, mert Nasri, Diego is jó, de egyik se védekezne annyit, mint a portugál...Lampard lenne talán ilyen, de ő meg nem illene ide, amellett ő meg technikailag nem éri el Deco szintjét.
Szóval nagyon okosnak kell lenni a nyáron a vezetőknek........

Deco és Ronaldinho csúcsformájukban még most sem találnak párra! Lehet, hogy Deco-nál van jobb olyan támadó középpályás, aki jobban lö, cselez és indít, de olyan aki a védekezésben is segit ritka! Én nem is találgatok, hogy kik jöhetnének helyettük, mert ugysem tudok tökéletes helyettest találni. Ezért leszek nagyon kiváncsi nyáron, hogy okoskodnak a fejesek

Viszont az Agüero-s mondattal nem értek egyet. 'Kun' Agüero az én szememben közel azonos kincs, mint Messi, csak még fiatalabb. Le kell még most csapni rá, mert az ára megy egyre feljebb!
De ha most végiggondolom, akkor ugysem a milyenk lesz, mert nem tudunk szerintem a nyáron egy játékosra sem kiemelkedöen költeni!
Valahogy meg kell oldani olcsón, mert Ronaldinho-ért nem kapunk sok pénzt, és mint leirtam régebben, a Barca-nak nem szokása egy játékosra sokat költeni... megint csak azt tudom mondani, hogy meglátjuk nyáron

- barca0417
- Entrenador del Barça
vagy Adriano? sztem ő is jó lenne, mert jól lő messziről, ballábas, fizikailag erősebb mint Bojan és Giovani együttvéve, meg bizonyítani is akar a problémái után, meg olcsóbb lenne, mint Hunelaar szerintem. Meg én a Holllandot nem tartom olyan nagyra, jó-jó, meg gólerős, de olyan Van nistelrooy féle-fajta.Richi írta:lényeg az h sokmindenkit el kell adni nyáron!!!és venni kell egy oylan befejező csatárt aki gólerős mint atom és előnye legyen a fejelés és persze fiatal is legyen(Huntellar)

lényeg az h sokmindenkit el kell adni nyáron!!!és venni kell egy oylan befejező csatárt aki gólerős mint atom és előnye legyen a fejelés és persze fiatal is legyen(Huntellar)
V.Valdes
Ebué Puyol Agger Abidal
Y.Touré
Iniesta
Nasri
Messi Eto'o
Huntellar
Cserék:Pinto,Marquez,Milito,Garay,Sylvinho,Xavi,Dos Santos,Bojan
Ebué Puyol Agger Abidal
Y.Touré
Iniesta
Nasri
Messi Eto'o
Huntellar
Cserék:Pinto,Marquez,Milito,Garay,Sylvinho,Xavi,Dos Santos,Bojan
- barca0417
- Entrenador del Barça
Agüero jó játékos,de jelenleg nem hiszem hogy szükségünk van rá. Diego jó lenne sztem, Silva meg nem Barca szint, legalább is nem kezdő, padra meg minek.
Az a baj, hogy egy jó formában lévő Ronaldinhot emberi lény egy az egyben nem tud pótolni, C.Ronaldo SEM... Deco posztjára meg kevés jó játékos van, aki tényleg azonos stílusú, mert Nasri, Diego is jó, de egyik se védekezne annyit, mint a portugál...Lampard lenne talán ilyen, de ő meg nem illene ide, amellett ő meg technikailag nem éri el Deco szintjét.

Eboué nem mindig lenne csere hanem Lahm,Eboué,Abidal rotációrendszer+Sylvinho is ott lehet.Am meg míg Xavi Edmilson Deco régi középpáylássor is tudot védekezni.MichaaBee írta:norbert55 írta:Átigazolási körkép:
Sztem se jön Alves naon drága.De sztem meg Lahm jó játékos.Német és balvédő létére teknikás mind2 szélen bevethető támadó szellemű ő lenne árban és teljesítményben az ideál.
Ronnie biztos megy Henry-t nem tudni függ az edzőtől.
Nálam lenne:össz 5 csatár:2 középső ETO'O,BOJAN,5 szélsőcsatár:MESSI,DOS SANTOS,ÉS MÉG CAPELT IS LEIGAZOLNÁM.
És talán a legnagyobb gond:az irányító.Én Nasrit javaslom.
--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Lahm---------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal----------
---------------------Xavi/Iniesta------------------Touré--------------------------
-------------------------------------Nasri-------------------------------------------
Messi----------------------------Eto'o/Bojan----------------------Capel/Giovani
Cserék:Jorquera,Eboué,Garay,Poulsen,Xavi,Giovani,Bojan
Sztetek?
nem tudom mondtam-e már, h Xavival átjáróház lenne a középpálya?
pontosabban a középpálya jobb oldala.
aztán meg Ebouét minek a padra?
norbert55 írta:Átigazolási körkép:
Sztem se jön Alves naon drága.De sztem meg Lahm jó játékos.Német és balvédő létére teknikás mind2 szélen bevethető támadó szellemű ő lenne árban és teljesítményben az ideál.
Nálam lenne:össz 5 csatár:2 középső ETO'O,BOJAN,5 szélsőcsatár:MESSI,DOS SANTOS,ÉS MÉG CAPELT IS LEIGAZOLNÁM.
--------------------------------------V.V.------------------------------------------
Lahm---------------Puyol----------------Milito-------------------Abidal----------
---------------------Xavi/Iniesta------------------Touré--------------------------
-------------------------------------Nasri-------------------------------------------
Sztetek?
nem tudom mondtam-e már, h Xavival átjáróház lenne a középpálya?
pontosabban a középpálya jobb oldala.
aztán meg Ebouét minek a padra?
H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
Nemtom.Henry sorsa az új edzőtől függ.Meg ha Henry nyer BL-t idén akk sztem biztos megy.Diego nem hiszem h a Barcába jönne.Nagyon drága és a Barca inkább olcsóbb fiatal játékosba fektetne.Lehet h igazad van Capel-ről Eto'o,Messi,Bojan,Giovani+vki Silvának v Quaresmának örülnék de Silvának nagyobb az esély mert olcsóbb+a csapata reménytelen helyzetben van..Márcsak azért is lehetne erre a posztra nagyobb játékost hamár nem adnánk sok pénz irányítóra és jobbvédőért+Ronnie-nak méltó utód kell.Zsolti írta:Új felállás kell....
Anri nem fog elmenni...
Középre irányítóba,meg valami pengébb játékos kell..pl: Diego.
Capelt nem fogjuk megvenni..nem is olyan nagy szám az a gyerek.
Messi----------------------------Eto'o/Bojan-------------------------Silva-------
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára norbert55 2008.04.11. 16:30:50-kor.
Átigazolási körkép:
Sztetek?
Sztetek?
- Fernando
- Llegenda del Barça
Egyet értek.senzu írta:ez a 25 millióért megkapjuk a cipőjét elég unszimpatikus kijelentés volt, ugyanolyan mint Alves maga...
jöjjön Lahm!
Egyébként: a Bayern elég ramaty formában van mióta otthon kikapott az Anderlecht-től. Nem egy meccs alapján kell megitélni egy játékost. Én több meccsen láttam, szerintem érdemes leigazolni.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
- FCB_gábor
- Entrenador del Barça
néztem tegnap a getafe-bayern meccset és figyelgettem a lehetséges igazolásainkat..
..tényleg ezt a Lahmát és ezt a Luciot akarjuk mi? ááá..
a német srác egy 0 volt(nem tudott 1xsem beadni, állandóan mögékerültek és igazából nem is emléxem 1 szerelésére sem, soxor fenntragadt bár a támadásokban semmi haszna nem volt), brazil társánál meg 100x jobb Rafa akit eladnátok
teszem hozzá, hogy régóta nem láttam bayern mérkőzést, de tegnap a 9 emberes getafe ellen(akik ugye a spanyol bajnokságban játszanak és véletlenül sem a németben) semmit nem mutattak
..tényleg ezt a Lahmát és ezt a Luciot akarjuk mi? ááá..
a német srác egy 0 volt(nem tudott 1xsem beadni, állandóan mögékerültek és igazából nem is emléxem 1 szerelésére sem, soxor fenntragadt bár a támadásokban semmi haszna nem volt), brazil társánál meg 100x jobb Rafa akit eladnátok
teszem hozzá, hogy régóta nem láttam bayern mérkőzést, de tegnap a 9 emberes getafe ellen(akik ugye a spanyol bajnokságban játszanak és véletlenül sem a németben) semmit nem mutattak