Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
pont ezt akartam kérdezni!antiimperialista írta:Valaki árulja már el nekem, hogy ki az a Luisao és hol játszik? Eléggé otthon vagyok a nemzetközi fociban, de őt nem ismerem. Gondolom, valami brazil csapat játékosa.
Stike írta:Hát az én véleményem szeritn rengeteg akciónk megy el mert Belleti nem tud beadni, bárki bármit mind!Szakacs írta:belleti helyere szerintem nem kell senki !
kompany hat o tenyleg jo volna...
Pontosan így van!Volt is egy cikk erről, hogy sok csapattag mennyire alulfizetettBoixos írta:ronaldinhonak sem kis pénzt ígértek sőt ígérnek folyamatosan, mégsem megy oda. azé akadnak még olyanok, akiknek nem minden a pénz. monnyuk azé itt sem járnának rosszul.
Erről csak annyit, hogy van, aki magas és van 50es rugója és van, aki alacsony, de 70-80as rugója van...Deco01 írta: Kompany tényleg jöhetne! Vele hosszu idöre megoldodna a védelem problémája és ráadásul 190cm körül van a gyerek!Például nekem Milito azért nm kellene mert tul alacsony ( 175cm körül van )
Hát az én véleményem szeritn rengeteg akciónk megy el mert Belleti nem tud beadni, bárki bármit mind!Szakacs írta:belleti helyere szerintem nem kell senki !
kompany hat o tenyleg jo volna...
Ha nem a pénz érdekli akkor úgy is idejön!Boixos írta:ronaldinhonak sem kis pénzt ígértek sőt ígérnek folyamatosan, mégsem megy oda. azé akadnak még olyanok, akiknek nem minden a pénz. monnyuk azé itt sem járnának rosszul.
Reméljük hogy nem a pénz érdekli!Bodi írta:Kompany-t nem lesz egyszerű megszerezni,mert a Chelsea-t kellene legyőznünk.Ott pedig 5-ször annyi fizetést kínálnának neki.
vieri írta:Cambell és Cannavaro kettőssel az a baj, hogy mind a ketten közelebb vannak a 33-hoz, mint a 30-hoz.
Kompany és Milito lenne a legjobd megoldás, most már rájottem!
Maxi írta:Erre lenne a legjobb megoldás Kompany!Deco01 írta:vieri írta:Szerintem nagyon gáz a Roma hátvédsora.
Egyedül Chivu ér valamit.
Ami azt illeti egy Sylvinho-Chivu cserének örülnék.
üdv! Sztem is jo Chivu csak kár h EU-n kivülinek számit!
Akkor már inkább olyat kellene venni aki nm számit annak!![]()
De én Sol Campbellel is bőven megelégednék vagy egy Cannavaroval!(mondjuk ez már télleg az álmok színháza kategória de minden lehetséges!)
Erre lenne a legjobb megoldás Kompany!Deco01 írta:vieri írta:Szerintem nagyon gáz a Roma hátvédsora.
üdv! Sztem is jo Chivu csak kár h EU-n kivülinek számit!
Akkor már inkább olyat kellene venni aki nm számit annak!
vieri írta:Szerintem nagyon gáz a Roma hátvédsora.
Szerintem Mexes nem olyan rossz. Az Auxerre-ben király volt, Rómában még nem sokat láttam játszani.Boixos írta:sajnos, elég gyenge ez a sor. mexes és a ferrari nagyon [auto_cenzúra], a panucci még ott van, de már lassan 33 éves. egyedül a chivu az aki nagyon jó. belőle kéne még 3 hátra.Barcaforever írta:Nekem is tetszik a Roma hátvédsora.Azzé a Chivu-Mexes-Ferrari-Panucci sor nem gyenge.Mexest meg Chivut elfogadnám.
sajnos, elég gyenge ez a sor. mexes és a ferrari nagyon [auto_cenzúra], a panucci még ott van, de már lassan 33 éves. egyedül a chivu az aki nagyon jó. belőle kéne még 3 hátra.Barcaforever írta:Nekem is tetszik a Roma hátvédsora.Azzé a Chivu-Mexes-Ferrari-Panucci sor nem gyenge.Mexest meg Chivut elfogadnám.