a videó elején lévő első csel... a leegghhhhjobbb

Jó kis videó!
De nagyon kíváncsi vagyok már most rá.Danka00792 írta:EZt majd 20-25 éves korban tudjuk eldönteni...Akkorra érnek be.Messa írta:Na, de Bojan sokkal jobban cselez, több 1-1 párharcot nyer meg, mint Dos, (mármint nem sokat, amennyit ilyen fiatalon lehet) de nagyon csípem mind a 2 tinisztárt. Még az kellett volna, ha eladjuk 1 MU-nak, mert sztem ha beérik, lesz olyan mint Messi.
EZt majd 20-25 éves korban tudjuk eldönteni...Akkorra érnek be.Messa írta:Na, de Bojan sokkal jobban cselez, több 1-1 párharcot nyer meg, mint Dos, (mármint nem sokat, amennyit ilyen fiatalon lehet) de nagyon csípem mind a 2 tinisztárt. Még az kellett volna, ha eladjuk 1 MU-nak, mert sztem ha beérik, lesz olyan mint Messi.
Na, de Bojan sokkal jobban cselez, több 1-1 párharcot nyer meg, mint Dos, (mármint nem sokat, amennyit ilyen fiatalon lehet) de nagyon csípem mind a 2 tinisztárt. Még az kellett volna, ha eladjuk 1 MU-nak, mert sztem ha beérik, lesz olyan mint Messi.robag írta: Teljesen egyetértek, ráadásul Gio-t jobbnak látom előkészítésben, jobban lát a pályán.
Honnan tudod ha Messi egy hónapja sérült?gekkodan írta:Jelenleg a Bojan - Eto'o - Messi tengely tűnik a legjobbnak.
Teljesen egyetértek, ráadásul Gio-t jobbnak látom előkészítésben, jobban lát a pályán.Ilúvatar írta:BarcaMixi írta:Dos Santos teljesen más mint Bojan...Krkic sokkal erőszakosabb és eredményesebb ifjabb társánál...
ez oriasi tevedes. Giovani a durvabb, eroszakosabb, mint a Bojan... nem nezed a meccseket? Gio mindenkit lefut, lelok, harcol a labdaert. konnyen kap sargakat.
de Bojan? o viszont a cselekben jobb mint gio. sajnos nem eroszakos, ha nem vetted volna eszre, hogy neha a vedok elveszik tole a labdat, oszt o csak kocog visszafele... Ha giotol veszik el a labdat, akkor igen durvamodon probalja visszaszerezni.
ezert csipazom Gio -t, harcos szellemu.
BarcaMixi írta:Dos Santos teljesen más mint Bojan...Krkic sokkal erőszakosabb és eredményesebb ifjabb társánál...
De szerencsére egyre többet játszatja Rijkaard..és így fog sokat tanulni a Spanyol fociról...Danka00792 írta:Bojan nem játszik sokat, majd ha olyan rendszeresen játszik mint Bojan, öt is ilyen nagyra fogja tartani mindenkiBarcaMixi írta:jójó...de nekem Krkic játéka sokkal jobban tetszik...nemtudom ti hogy vagytok vele...szerintem 17 évesen ilyen magas szinvonalon ilyen remekül szerepelni az nem semmi...ebből hatalmas futbalista lesz ah nem lesz nagyképű...
Bojan nem játszik sokat, majd ha olyan rendszeresen játszik mint Bojan, öt is ilyen nagyra fogja tartani mindenkiBarcaMixi írta:jójó...de nekem Krkic játéka sokkal jobban tetszik...nemtudom ti hogy vagytok vele...szerintem 17 évesen ilyen magas szinvonalon ilyen remekül szerepelni az nem semmi...ebből hatalmas futbalista lesz ah nem lesz nagyképű...
Dos Santos idösebb mint Bojan...BarcaMixi írta:Dos Santos teljesen más mint Bojan...Krkic sokkal erőszakosabb és eredményesebb ifjabb társánál...