Maxi Lopez
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ok, akkor majd első kézből olvashatjátok az átigazolásokkal kapcsolatos híreket!Bodi írta:Majd jusson eszedbe Bodi,ha ott dolgozol!
------------------ pisti.blog.hu --------------------
--------------- napverse.blog.hu -----------------
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Ja, én is a spanisht választottam második nyelvnek, első helyen a gimiben. bRemélem indulni is fog a spanyol! Klassz lesz majd! Ja, meg gazdaságin akarok továbbtanulni, és elmenni a Barcához dolgozni!
-
- Barça C

un abrazo para todo....)
-
- Capitá del Barça
Saviola azzert ment el mert Reijkaard jobb szelsokent jatszata es ot nagyon [auto_cenzúra] volt ez teny pedig a kedvenc jatekosom es tudomasul kell veni Giulyt nem fogja tudni kiszoritani es Eto`o sem mert mas a stilusa neki akkor volna eselye, ha Larson volna kozepen Eto`o ball szelen es Larson mogott jatszana, de akkor gyengul a kozepalyank igy bisztos vagyok benne tobbet nallunk nem jatszik sajnos es megy majd a Juveba Trezegue helyereantiimperialista írta:Akkor Monacoban miért azon a poszton játszik?Mr. Master írta:Mindenki Saviolát akarja Giuly mellé a jobb szélre. DE! Az idény elején Rijkaard éppen azért küldte el őt, mert nem tud a jobbszélen játszani...
rijkaard azért küldte el, mert nem jó a felépítése, de szerintem más indok volt a háttérben, pl. az, hogy elment az argentin válogatottal az olimpiára. Szerintem ez is közrejátszott abban, hogy mennie kellett.
-
- Director del Fútbol
Akkor Monacoban miért azon a poszton játszik?Mr. Master írta:Mindenki Saviolát akarja Giuly mellé a jobb szélre. DE! Az idény elején Rijkaard éppen azért küldte el őt, mert nem tud a jobbszélen játszani...
rijkaard azért küldte el, mert nem jó a felépítése, de szerintem más indok volt a háttérben, pl. az, hogy elment az argentin válogatottal az olimpiára. Szerintem ez is közrejátszott abban, hogy mennie kellett.
- Mr. Master
- Director del Fútbol
Mindenki Saviolát akarja Giuly mellé a jobb szélre. DE! Az idény elején Rijkaard éppen azért küldte el őt, mert nem tud a jobbszélen játszani...
-
- Director del Fútbol
Na ezért írtam Kakát!Szakacs írta:en csak annyit mondok hogy ka'ka' -nak az elso evben nem volt sztar a milanban,de most egy felisten,szerintem ez lessz maxival is
saviola olyan játékos volt itt aki egész mecsen mindent elrontot kihagyot de azért néha összehozta a tutit voltak jó meccsei. Maxitól mindenki azért vár sokat mert olyan csatárt kerestek aki elöre húzza a csapatot és maxit is hatalmas tehetségnek kiálltották ki. biztos hogy jól játszik csak itt azért más a légkör lehet hgoy olyan mint riquelme máshol nagyon menne neki
-
- Entrenador del Barça
Ezt senki nem mondta hogy jobb Kaka'nál!sőt szerintem annyira jó soha nem lesz mint Kaka' de remélem nem lesz igazam!antiimperialista írta:Én nem akarom bántani, de azért Kaká sokkal jobb játékos nála, ezt ennyiből is le lehet szűrni.
Forca Barca
-
- Llegenda del Barça
ugyan nem ehhez a topichoz tartozik, de savit már most azonnal visszahoznám a gili helyére, függetlenül attól, h most nagyon örülök, h sikerűlt beköszönnie. egyiküknek sem ártanai, ha versenyezni kéne a helyükért.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Entrenador del Barça
Én nem tudom de szerintem nem baj ha bizonyítani akar ez csak jó!TeeeB0R írta:en nem baszogatom...csak szerintem tul sokat akar, es nem tudja kihozni magabol a "maxi"mumot......nem oportunista

Forca Barca
-
- Director del Fútbol
Én nem akarom bántani, de azért Kaká sokkal jobb játékos nála, ezt ennyiből is le lehet szűrni. Ezt nem azért mondom, mert esetleg Kaká-rajongó vagyok, vagy a braziloknak szurkolok. Nem szeretem a brazilokat, Kakát sem, de ez így van.
Azért igazolták le Maxit, mert rijkaardnak ilyen jellegű csatár kell. De ha Saviolának Maxi miatt (is) kell távoznia, akkor ez nagy hiba volt.
Szerintem nem igazán gyors játékos, de tényleg nem sok ideje volt még bizonyítani, asszem az lenne a legjobb, ha jövőre őt adnák kölcsön valahová, ott bizonyíthatna, itt lesz elég középcsatár úgyis. Saviolát vissza kell hozni, ő kényszerhelyzetben játszhatna Eto'o helyén is, de szerintem Giuly helyére beférne a kezdőbe. Meg kellene próbálni. Ennyire buta még rijkaard sem lehet, hogy veszni hagy egy ilyen játékost! Az meg kiderülhetne, hogy Maxi mit is tud valójában...
Azért igazolták le Maxit, mert rijkaardnak ilyen jellegű csatár kell. De ha Saviolának Maxi miatt (is) kell távoznia, akkor ez nagy hiba volt.
Szerintem nem igazán gyors játékos, de tényleg nem sok ideje volt még bizonyítani, asszem az lenne a legjobb, ha jövőre őt adnák kölcsön valahová, ott bizonyíthatna, itt lesz elég középcsatár úgyis. Saviolát vissza kell hozni, ő kényszerhelyzetben játszhatna Eto'o helyén is, de szerintem Giuly helyére beférne a kezdőbe. Meg kellene próbálni. Ennyire buta még rijkaard sem lehet, hogy veszni hagy egy ilyen játékost! Az meg kiderülhetne, hogy Maxi mit is tud valójában...
-
- Entrenador del Barça
Azért azt nem mondanám hogy lassú és lomha!Léfe írta:Nem akarok a multheti hozzászólásomra hivatkozni, de látom már mások is kételkednek Maxiban. Egyszerüen nem ebbe a játékos csapatba való. Nem is értem ki vette meg. Lassu, lomha, nehezen fordul és alig fut- szinte elbujik. A tili-tolihoz nincs érzéke. Ordit róla,,hogy nem ide való és ebbe semmi kétségem nincs.
Forca Barca