2005.04.19. 09:06:03
Mondjuk még nagyon korai feljutásról beszélni, de mindenképp megérné, még akkor is, ha jövőre mindenkitől nagyon kikapnánk (bár a februári négyes torna alapján akár szoros meccsekre is képesek lehetnénk). Akkora lökést adhatna ez a fiúknak, hogy azt el sem tudjuk talán képzelni. Eleve a tudat, hogy A-csoportosak lennénk... Arról nem is beszélve, hogy szombaton egész este hemperegnék meg fetrengenék örömömben!
Csak sajnos ehhez talán az sem lesz elég, ha megnyerjük az összes meccsünket (és még ott van a lengyelek elleni is!), mert a norvégok valószínűleg többet fognak lőni a többieknek mint mi. Igazán kikaphatnának a japánoktól...
Tegnap fantasztikus volt a csapat! Az első harmadban persze elég gyatrán játszottunk, de az első gól után nagyon jól játszottak a srácok! A legszebb az egészben az, hogy nem játszottunk alárendelt szerepet, nem védekeztünk egész meccsen, hanem mi játszottuk a hokit. Egyértelműen jobbak voltunk. A japánoktól többet vártam, rengeteg buta hibát csináltak, de jó ez így.
Külön öröm számomra, hogy a végén, amikor mentek nyilatkozni, kezet foghattam Csicsóval (Ocskay), sajnos még mindig ott a kezén a kötés, de ha minden meccsen bekotor egy-egy ilyen gólt, az bőven elég lesz. Szuper Levinek meg kiabáltam, hogy ő volt a legjobb, erre kikacsintott rám. Látszott rajta, hogy nagyon boldog, és fontos, hogy végre újra a régi formájában véd.