Nyári igazolások v. álmok színháza?
- Barcaforever
- Director del Fútbol
Nekem is tetszik a Roma hátvédsora.Azzé a Chivu-Mexes-Ferrari-Panucci sor nem gyenge.Mexest meg Chivut elfogadnám. 

-
- Llegenda del Barça
jaja! a perea elférne az oleguer helyén, az biztos. lehet, h olcsóbb is lenne, mint a milito. csak kérdés, h azt a játékot, amit ellenünk produkált, tudja-e folyamatosan nyújtan, nem csak egy fellángolás volt.
PUYOL-XAVI-INIESTA
-
- Barça C
hmm én nem biztos ,hogy nem maradnék a spanyol csapat tendencia épitése mellett. viszont ha nincs is megfelelő középhátvéd a La Primera Divisionban akkor is egy ott edződött emberkét jobban el lehetne kézelni, mert hát kedves Samuel bácsi sem váltott be olyan sokat a hozzáfüzött reményekből, függetlenül hogy Romában király volt. viszont ha emlékeztek egy bizonyos Athleticos Perea neveztü mukin már viszont ment el meccse a Barkáknak. szerintem nagyon jo megoldás lenne.... persze hacsak nem épül fel EDMILSOOON:)) anda ya Barcaaaa, vamo subiendo .... ha ő lenne meg persze egy jo Larsson meg Motta ..... most mi bucsuztattuk volna a Bayernt ....:( .... proximo año
üdv mindenkinek amugy :)
üdv mindenkinek amugy :)
-
- Llegenda del Barça
nálunk azért van hátvédsor, a Románál meg ő az egyetlen, aki jól zsugázik hátul, ezért nem szeretném, ha lelépne onnan. egyébként több, mint 20 éve csípem mind a két brigádot, nem nagyon tudok, és nem is akarok sorrendet felállítani köztük.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Mihu
- Director del Fútbol
Én nem tudom pontosan de sztem az eu-s útlevél az arra vonatkozik hogy az illető európai vagy nem mindegy hogy az országa benne van-e az EU-ban vagy nem.De ez nem biztos.Nóbi írta:chivut én is nagyon szeretem és sztem ő tökéletesen illik a barcába, mert technikás játékos és a támadásokból is kiveszi a részét:)Boixos írta:chivu felejtős. NEM fog elmenni a Romából.
az egyetlen probléma vele, h ha jól tudom, nincs eu-s útlevele..
vagy rosszul tudom???
laportáéknál egyébként felmerült már chivu neve mint lehetséges nyári igazolás???

-
- Llegenda del Barça
asszem a Romából a Dellast piszkáltuk, a Chivut a juve kergeti. de mostanában zsugázzák vele a Románál a szerződését és azon vannak , h semmi pénzért sem akarják elengedni, mivel jóformán az egyetlen univerzális hátvédje a csapatnak. egyébként ő sem akar eljönni onnan.
PUYOL-XAVI-INIESTA
- Nóbi
- Capitá del Barça
chivut én is nagyon szeretem és sztem ő tökéletesen illik a barcába, mert technikás játékos és a támadásokból is kiveszi a részét:)Boixos írta:chivu felejtős. NEM fog elmenni a Romából.
az egyetlen probléma vele, h ha jól tudom, nincs eu-s útlevele..
vagy rosszul tudom???
laportáéknál egyébként felmerült már chivu neve mint lehetséges nyári igazolás???