Bajnoki Mérkőzések 07-08

Itt találhatóak az előző szezon során írt hozzászólásaitok. Később érdemes lesz visszanézni őket!
Lezárt
barcatom
Jugador del Barça

2008.03.30. 17:50:52

Hát ez már rendkivüli!!!!!!!!!!!!!!!! Én már fehér zsebkendökkel mennék a stadionba!!! És ez tutyi mutyi felfogás az elnökök részéröl, lecsuszunk Mourinho-ról figyeljétek meg!!!!!!!!!!!!
csak is a barca!!!!!!!!!!!
Saviola
Júdás 2, az áruló

2008.03.30. 17:16:10

Jézusom..hajrá Villareal..érdekes gyerekek vagytok..azt hiszem,hogy ez még egy Barca fórum..én maradok a hajrá Barca mellett,bár lehet kifütyülnek.. :oops:

A tegnapi meccs egy trágya volt,én ott pozitívumot egyetlen egyet tudok megemlíteni,őt Bojannak hívják..a többi 0..komolyan,siralmas.. :oops:

Rijkaardot ne bántsuk,nem ő a hibás..persze,ő sosem hibás..csak a játékosok...ez is mekkora hülyeség..Rijkaard az egész 2. félidőben ült és bámult..ennyi pénzért ezt én is megcsinálom..normális edző leszedi a játékosok fejét,hogy ez mégis mi?..s nem úgy mennek ki a 2. félidőre,mintha teázni gyűlnének össze..de ennek ellenére a játékosok is ássák el magukat..kasztrófa ez a hozzáállás,ez a játék..ez egy nagy 0..a második félidőben a fórumból összerakott csapat is többet nyújtott volna,mint a "sztárgárdának" kikiáltott F.C.Barcelona..szégyen. :evil:

A szurkolókat megértem..én is elküldtem volna őket oda..elúszott a bajnokság,a kupa..a BL-ben még átbukdácsolunk a Schalkén,talán..aztán jön egy M.U. s elbúcsúzunk onnan is..jó idény,eredményes.. :roll:

Laporta is vak..már év elején el kellett volna küldeni ezt a marhát..már akkor látszott,hogy ez egy nagy szenvedés..de nem,mi bízunk Rijkaardban,mert majd,ha egyszer megtanul egy új taktikát,akkor talán nem égünk 0-2-ről..az az igazság,hogy már nem tudom,mi lenne jó..ha most váltanánk,lehet,hogy semmi nem változna,de lehet,hogy egy kicsit elindulnánk felfelé..vagy elkezdenénk felépíteni a csapatot a köv. idényre..de ha ez a széparcú hollandus marad,égünk tovább.. :twisted:

Elismerem Rijkaardot,mert vele nyertünk meg mindent..sosem tagadtam..de ezzel a két idénnyel lerontotta az egészet..szóval,ágyő:!:

Aki optimistán,sőt..ez már nem optimizmus,ez valami más..még nem is létezik olyan jelző,ami erre igaz..elhiszi,hogy itt még lehet keresnivalónk,azt fanatikusnak tartom..ami nem feltétlenül rossz,sőt..de kicsit túlzás..ha mi ebben az idényben bármit is nyerünk [BL v. La Liga],az valami hatalmas csoda lesz..mert a tegnapi játék..játék?..lötyögés láttán,még a 2. helyben sem vagyok biztos..ilyen kerettel.. :oops:

Mindentől függetlenül,bármi történjen is: ViScA eL BaRcA!
,,Azt hitted, hogy mi történt."
Balinho
Entrenador del Barça

2008.03.30. 17:12:55

Az biztos, hogy a Villarreal lehetőségeihez, keretéhez, pénzügyi lehetőségeihez mérten remekül teljesít. A Real lehetőségeihez mérten gyengén, a Barca minősíthetetlenül.

Ugyanakkro ilyen összehasonlításban a Racing érdemelné a bajnoki címet...

Az biztos, hogy mind nálunk mind Madridban komoly átalakításokra lesz szükség nyáron, emiatt a spanyol bajnokság szempontjából az lenne a legjobb ha a Villa nyerne. Menne Schuster, meg Gyapjaska, mindkét csapat élére felkészült, jó szakember, jó taktikus ülne, feltámadna a Valencia és élvezetes meccseket lehetne látni.

Egyébként sosem fogom megérteni miért tartsunk ki év végéig Frank mellett? Ha teszem azt 2 hónapja leváltják Franket, mostanra már régen összeállhatott volna egy új játékrendszer, már az új edzőnek meglenne kire lehet számítani jövőre, hol vannak lukak, el lehetne kezdeni tárgyalni a jelöltekkel. Most meg a vezérkar igazol a rijkaardi felállás alapján... Az eredményekről Frankkal le lehet tenni. BL-t nem fogunk nyerni, a MU lehengerlő fociját nézve. A kis labdatartogatásra játszó taktikánk mindig csődöt mondott eddig ha valaki kicsit erőltette a letámadást. Rossz belegondolni mi lesz ha a vaddisznó-stílusú percig nem nyugvó Rooney meg CéRonaldo meg Nani fog letámadni...

Úgyhogy sztem még most sem késő kirúgni Rijkaardot, az a 2 hónap is hatalmas fór lehet a Madriddal szemben jövőre.
Levi39
Barça C

2008.03.30. 17:05:16

Xavi nyilatkozat részlet az FCBarcelona.cat-ról:

"The team has given everything, but now we are downcast:"

Hogy nyilatkozhat egy játékos így? Xavi szerint ez minden, amit nyújtani tudnak a 16. és a 90. perc között? Mert ha igen, akkor be is fejezheti a pályafutását nyugodtan :-( Ha neki az a minden, hogy nem akarnak futni, nem akarnak támadást vezetni, és csak hátrafele, álló játékosnak hajlandóak passzolni...

Elkeserítő!
Ronal.10
Entrenador del Barça

2008.03.30. 17:02:05

bizunk a sevillaba...
amugy ha már nem tudjuk megelözni a madridot akkor hajrá villareal.
nevetö 3. :cry:
(megérdemelnék..)
FCB_gábor
Entrenador del Barça

2008.03.30. 16:56:26

Lehet mondeni Iniestara mekkora tehetség és Xavira is, hogy jó formában van, de labdátszerezni nem tudnak. A középpályánk egyáltalán nem tud besegíteni a védősornak. Mindent elárul, hogy tegnap Eto'o szerezte vissza a legtöbb labdát. a védekezést nem csak a védőknek kellene megoldania, a középpályásoknak sokkal jobban be kellene segítenie hátul. Bár a 2. félidőben a nagy Betis nyomásnak köszönhetően hátul voltak, de teljesen haszontalanul fociztak. Nem tudtak labdát szerezni, amikor mégis hozzánkkerült a játékszer nem tudták megtartani és ezáltal támadást sem tudtak építeni. Pár éve amikor igazán ment a játék jóval gyengébb védelmünk volt, de a középpálya sokkal jobban működött. Engem nem érdekel Iniesta mekkora zseni és mit művel támadásban és Xavi mennyire erdményes, ha a többi középpályás feladatban(labdaszerzés, ellenfél támadásainak megakasztása stb) hasztalan. A 2. félidőben már Yaya is alig találkozott a labdával, de neki legalább van mentsége.
Az első gól az összeszokottság hiányáról árulkodott. A büntető óriási Abidal flegmaság volt, ahogy a 2. gól szintés csak Yaya könnyelműségének köszönhető. A 3. gólt viszont nehéz lett volna kivédekezni, mert Eto'o eladott labdája után 1 az 1-ben vitték Thuramra a labdát. A védelem nem volt a helyzet magaslatán, de mint már írtam, régebben is volt ilyen. A középpályásoknak kellett volna begyűjteni és megtartani a labdákat, majd a támadókat indítani. Az első 20 percben majdnem sírtam a gyönyörtől, olyan szépen játszottunk, a 2. félidőben széttéptem a bőrkanapét. Ilyet nagyon régen nem láttam. Ekkora formaingadozás 1 mérkőzésen belül...ilyet még csak nőktől láttam. Tiszta női kézibda vagy tenisz mérkőzés feeling volt. Az egészben a legszomorúbb, hogy nem egy összevásárolt csapat vagyunk, van jó pár sajátnevelésű játékos a keretben -keretben? a kezdőben- és mégis lélelketetlen focit játszunk. Éppen ezért nekem ők(Puyol, Ini, Xavi) okozzák a legnagyobb csalódást.
Valdes, Puyol, Ini, Xavi saját nevelés, rutinos focisták, többségük még katalán is, nekik tökéletesen átkellene érezniük a helyzetet és fel kellene tüzelniük a csapattársakat. Hihetetlen, hogy négyen Eto'o-val kiegészülve(akiben ugye mindig van akarás és a leghajtósabb mind közül) nem képesek még edző nélkül is felrázni egymást illetve a többi csapattársat. Számomra ez a legnagyobb rejtély. :( :( :(
Rijkaard ott fejezi be Barcas karrierjét ahol elkezdte? Jövőre UEFA-zunk?
Kép
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 16:19:32

M.Riijkaard írta:Zozzy 5!!!

Ti csináljáttok a fórumban a teljeskáoszt azzal hogy mindenkibe belekötött
ök főleg Fernandóban és Karashúban és én belém is.Nem gondolod hogy
egy szurkolónál is elszakad a cérna főleg ilyen játékkal amitt tegnap is
produkált ez a banda.Meg nem kell mindent szószerint érteni hogy itt
sokkan a Villarealnak drukkolnak azért mert bennünk van annyi felismerés
hogy kimondjuk aztatt hogy itt 3-csapatt közül aki versenyben van aki
megérdemelné a bajnoki címet az a Villareal.És tudod miért mondjuk
ezt mert a Villareal nem kapott annyi lehetőséget mint a Barcelona
hogy előrébb jöjjön a bajnokságban és mégis megelőzött bennünket
mert ők kitudták használni a lehetőségeket mi meg nem amit a Realtól
kaptunk úgyhogy ők azok akik az igazinyertesei lehetnek ennek a szez
onak ha így folytatják.Mi nekünk megmár csak a Bl-marad de hát mint
mondom ilyen akarással jobbha nem indulnak neki.Úgyhogy éppen ideje
kivenni a billiből a kezünket és felébredni hogy ez a Barca ezt a szezont
nem fogja megnyerni és a Real Madrid lesz a bajnok de mint mondtam
a Villareal lenne az aki megérdemelné igazán.Te pedig jobb ha befejezed
ezt a szurkolósdi gyanúsitást mert attól hogy valakinnél bettelt a pohár
az nem azt jelenti hogy már másik csapattnak kezde el szurkolni.
Köszönöm a helyreigazítást, ezt nélküled nem tudtam volna. Egyébként lejjebb még írtam erről a megérdemel-nem érdemelről pár dolgot, sok sikert hozzá!
Slither
Almighty Admin
Kapcsolat:

2008.03.30. 16:19:17

M.Riijkaard írta:blablabla...
És tudod miért nem kapott annyi lehetőséget a Villareal hogy élretörjön? Mert ők még nálunk is sz@rabbak eredményeket tekintve (a tegnapi meccsig nézve). Miért is érdemelnék meg jobban a bajnoki címet? Azért mert önmagukhoz képes jól teljesítenek? :? Még jó hogy a többi csapathoz mérten kell a legjobbnak lenni, mert ennyi erővel az Almeria, a Racing meg a Getafe érdemelné meg az aranyat.
Az érdemli a bajnokságot, aki a végén a vezeti a tabellát, nem pedig aki magához képest jót nyújt.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Slither 2008.03.30. 16:20:56-kor.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 15:55:23

Zozzy 5!!!

Ti csináljáttok a fórumban a teljeskáoszt azzal hogy mindenkibe belekötött
ök főleg Fernandóban és Karashúban és én belém is.Nem gondolod hogy
egy szurkolónál is elszakad a cérna főleg ilyen játékkal amitt tegnap is
produkált ez a banda.Meg nem kell mindent szószerint érteni hogy itt
sokkan a Villarealnak drukkolnak azért mert bennünk van annyi felismerés
hogy kimondjuk aztatt hogy itt 3-csapatt közül aki versenyben van aki
megérdemelné a bajnoki címet az a Villareal.És tudod miért mondjuk
ezt mert a Villareal nem kapott annyi lehetőséget mint a Barcelona
hogy előrébb jöjjön a bajnokságban és mégis megelőzött bennünket
mert ők kitudták használni a lehetőségeket mi meg nem amit a Realtól
kaptunk úgyhogy ők azok akik az igazinyertesei lehetnek ennek a szez
onak ha így folytatják.Mi nekünk megmár csak a Bl-marad de hát mint
mondom ilyen akarással jobbha nem indulnak neki.Úgyhogy éppen ideje
kivenni a billiből a kezünket és felébredni hogy ez a Barca ezt a szezont
nem fogja megnyerni és a Real Madrid lesz a bajnok de mint mondtam
a Villareal lenne az aki megérdemelné igazán.Te pedig jobb ha befejezed
ezt a szurkolósdi gyanúsitást mert attól hogy valakinnél bettelt a pohár
az nem azt jelenti hogy már másik csapattnak kezde el szurkolni.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.30. 15:44:03

Ok Bányász így érthetőbb, csak nehezen nyelem le, hogy majd mindenütt a Villareál dicsőítését zengem. Igazad van ők sem jobbak, lásd kikaptak a harmtgyenge Zenittől.
Az Ok hogy egy Barca szurkoló inkább látná a Villareált látná az első helyen mint a Madridot. Fordított sorrendben ez a Madrid szurkolókr is igaz.
De: A Barcának még mindig reális sansza van a bajnoki címre, az elkövetkező 8 fordulóban minden megtörténhet. Kicsit fura, hogy Madridos létemre én próbálom buzdítgatni a barcás barátaimat, hogy a remény hall meg utoljára. Tegnap este óta sokan esteg bele a kétségbe nem csak ezen az oldalon hanem abban a városkában os ahol én lakom
kapitány
Jugador del Barça

2008.03.30. 15:39:55

nem is tudom mikor láttam ilyen borzalmat, mint tegnap este a második félidőben???!!!csakis saját magukat okolhatják a játékosok!ugyanazt csinálták, mint az utóbbi kb.10 meccsen!megszerezzük a vezetést és visszaállunk, mintha már minden rendben lenne és zsebben lenne a 3 pont!miért???ha akartuk volna akár 4-0-ra is vezettehettünk volna a félidőben! laporta helyében egy hatalmas pénz büntetést adnék minden játékosnak, aki tegnap a pályán volt!amikor berugták az első gólukat, már sejtettem, hogy nem nyerünk, bár arra, ami történt nem gondoltam!borzalmas volt látni,hogy azt csinálnak velünk, amit akarnak!azon nem érdemes rágódni, hogy miért nem zárt kapus meccs volt,mert csakis rajtunk múlt minden!ha ma nyer a madrid, akkor ... HAJRÁ SEVILLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 15:39:01

Plusz nálam az is hozzájön, hogy a Realt nem gyűlölöm úgy mint a többség, a Villarreal meg egy kifejezetten unszimpatikus csapat a Cyganjaival...
Bányász
Rendfenntartó - moderátor

2008.03.30. 15:37:52

aronba írta:nem tetszik nekem ez kollektív villareál őrület, a Madrid honlapján is van egy rakás Villareál szurkoló akik a sárgáknak szurkolnak a bajnoki címet illetően. Nos igazi szurkoló nem kezd el a saját csapata ellen szurkolni játszon is az bármilyen pocsékul is
Nem hiszem,h túl sok ilyen ember van itt a honlapon.Vagyis sztem úgy vannak vele mint én.
Nyílván azt szeretném,h a Barca nyerje meg a bajnokságot.És nagyonis szurkolok és amíg van matematikai esély addig reménykedek valamiféle csodában.
De!
Ha választanom kell,h a Real vagy a Villarreal nyerje a bajnokságot akkor az utóbbira szavazok :evil: és nem azért mert "áttáltam" csak,h nehogy már a Real megvédje a címét.
De a legjobb az lenne ha mi taszítanánk le őket a trónról!

Egyébként részemről ez az idei az eddigi leggyengébb spanyol bajnokság amit megéltem.Egyszerűen nem érdemli meg senki a címet.Nyílván az érdemli meg aki a legtöbb pontot kapja és az évkönyvekben ott lesz,h ki lett a bajnok.De úgy gondolom,h a dobogós csapataink más bajnokságokban ebben a pillanatban a Bl ért küzdenének max.

CSAK A BARCA!!
Kép
"Akinek rózsaszín a világ az hazug,aki mindent imád nem látta még úgy a tengert ha zúg..."

"A szívem a Barçában van, és egy nap ismét magamra öltöm majd ezt a mezt." Yaya Toure
Ronaldinho&Barca
Director del Fútbol

2008.03.30. 15:36:41

Szerintem az hogy ki kinek szurkol az a saját magának a dolga. Ha egy Barca drukker ezek után elkezd a sárgáknak szurkolni, én teljessen megfogom érteni. Az hogy a real fórumon meg mit csinálnak, szerintem ez az ő dolguk, de süllyedjünk le arra a szintre hogy velük foglalkozunk.
Én drukkolok a Villarealnak hogy érjen év végén egy szép eredményt el hamár mi erre nemvoltunk képessek sajnos. Talán BL-bel lesz kárpótlás, bízzunk benne.
Visca El Barca!
Kép
Més que un club
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.30. 15:29:51

nem tetszik nekem ez kollektív villareál őrület, a Madrid honlapján is van egy rakás Villareál szurkoló akik a sárgáknak szurkolnak a bajnoki címet illetően. Nos igazi szurkoló nem kezd el a saját csapata ellen szurkolni játszon is az bármilyen pocsékul is
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 15:27:59

Fernando írta: Nem érted amit szeretnék mondani ezzel. A spanyol foci két nagy óriása a Barca és a Real szerencsétlenkedik. Ebből következik hogy a fejükhöz kapna ha a Villarreal nyerné a bajnokságot. A két csapat között különbségek vannak szurkolói elvárások között.
De értem mit szeretnél mondani. Csak én ezzel nem értek egyet. Rijkaardot mostmár úgyis elküldik a nyáron, a fejhez kapáson meg már réges rég túl van itt mindneki szerintem, csak az időpont nem alkalmas a változtatásra. Az elvárások mások, igaz. Viszont ha nem muszáj akkor én mégse adnám oda nekik a bajnoki címet jópár fordulóval a vége előtt.
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.30. 15:26:18

Árulja el nekem már valki, hogy a Villareál miért érdemli meg a bajnoki címet azután hogy otthon kikapott 5-0-ra a Reáltól, meg idegenben is kikaptak?
Semmivel sem jobb csapat mint a Reál, vagy a Barca
Nem érde,mel a Villareál semmit
Fernando
Llegenda del Barça

2008.03.30. 15:23:14

Zozzy 5 írta:
Fernando írta: Neharagudj de nemfogom elszégyellni magamat.
ad1: Ha a Barca nem képes olyan játékra ami miatt megérdemli a bajnoki címet akkor már neis a Real nyerje aki semmivel se jobb nálunk
ad2: nem azt mondtam h Villarreal szurkoló leszek csak h ők megérdemelnék a bajnoki címet
ad3: ironikusan mondtam amit néhányan túlreagáltak
ad4: ha vmi csoda folytán megnyernénk a ligát Frankie maradna
Akkor szurkoljatok nekik, hajrá Villarreal! Csak megjegyzem, hogy kevesebb gólt rugtak és többet kaptak. Ott az "ad4", ahol a Real semmivel sem jobb nálunk. Hát akkor a sárgák se...Most nekik is lehetne keresgetni a kínos eredményeiket, csak ezt nem tesszük meg.
Nem érted amit szeretnék mondani ezzel. A spanyol foci két nagy óriása a Barca és a Real szerencsétlenkedik. Ebből következik hogy a fejükhöz kapna ha a Villarreal nyerné a bajnokságot. A két csapat között különbségek vannak szurkolói elvárások között.
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 15:17:55

Fernando írta: Neharagudj de nemfogom elszégyellni magamat.
ad1: Ha a Barca nem képes olyan játékra ami miatt megérdemli a bajnoki címet akkor már neis a Real nyerje aki semmivel se jobb nálunk
ad2: nem azt mondtam h Villarreal szurkoló leszek csak h ők megérdemelnék a bajnoki címet
ad3: ironikusan mondtam amit néhányan túlreagáltak
ad4: ha vmi csoda folytán megnyernénk a ligát Frankie maradna
Akkor szurkoljatok nekik, hajrá Villarreal! Csak megjegyzem, hogy kevesebb gólt rugtak és többet kaptak. Ott az "ad4", ahol a Real semmivel sem jobb nálunk. Hát akkor a sárgák se...Most nekik is lehetne keresgetni a kínos eredményeiket, csak ezt nem tesszük meg.

Tudod mit jelent az a szó hogy emberség?mi az hogy akkik a Villarealnak
szurkolnak?Ezt fejtsd már ki bővebben akikre gondoltál hmm?Legyen már
benned annyi emberség hogy megmondod annak az illetőnek a nevét
akit vagy akiket kitárgyalsz.Egyébként lehet hogy rossz a helyesírásom
de én legalább őszinte vagyok és megmondom a véleményemet azoknak
akikre éppen gondolok és megtisztelemőket azzal hogy elárulom hogy
kirről mondok véleményt.
Fernando írta be először, neki már válaszoltam, Karashu meg helyeselt. Nyugi, ha nem muszáj akkor nem foglalkozok veled.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zozzy 5 2008.03.30. 15:21:50-kor.
M.Riijkaard
Jugador del Barça

2008.03.30. 15:17:43

(Nem címzek olyan embereknek, akiknek a válaszát nem tudom értelmezni)

Tudod mit jelent az a szó hogy emberség?mi az hogy akkik a Villarealnak
szurkolnak?Ezt fejtsd már ki bővebben akikre gondoltál hmm?Legyen már
benned annyi emberség hogy megmondod annak az illetőnek a nevét
akit vagy akiket kitárgyalsz.Egyébként lehet hogy rossz a helyesírásom
de én legalább őszinte vagyok és megmondom a véleményemet azoknak
akikre éppen gondolok és megtisztelemőket azzal hogy elárulom hogy
kirről mondok véleményt.
Enrique
Presidente del Barça
Kapcsolat:

2008.03.30. 15:14:30

darmian írta:Lenne egy kérdésem (bocsánat, ha már elhangzott): hogy játszhatott saját stadionjában nézők előtt a Betis, miután a múltkor üveggel fejbedobták az ellenfél kapusát?
Aki tudja a választ, ossza meg velem légyszíves. :D
Nem hinném, hogy nézők nélkül is sikerült volna ilyen helyzetből fordítani. A nézők budzítása sokat nyomott a dolgon.
Olvasd az Eurobarcát.
http://www.eurobarca.hu/index.php?menu=gyors#7693
darmian
Jugador del Barça

2008.03.30. 15:10:54

Lenne egy kérdésem (bocsánat, ha már elhangzott): hogy játszhatott saját stadionjában nézők előtt a Betis, miután a múltkor üveggel fejbedobták az ellenfél kapusát?
Aki tudja a választ, ossza meg velem légyszíves. :D
Nem hinném, hogy nézők nélkül is sikerült volna ilyen helyzetből fordítani. A nézők budzítása sokat nyomott a dolgon.
Zozzy 5
Llegenda del Barça

2008.03.30. 15:04:46

M.Riijkaard írta:(Akik itt olyanokat írogatnak, hogy a Villarrealnak szurkolnak azok szvsz szégyeljék el magukat!)

1.Ha ezt nekem szántdad akkor bakkot lőtél mert én nem szurkolok és
soha nem is szurkoltam nekik.
2.Csak azt mondtam hogy sem mink sem a Real nem érdemli meg hogy
bajnok legyen.Ellentétben a Villarealal szemben akik legalább akarnak
érted ezt a szót:akarnak.Ennyi véleményem.És úgygondolom hogy ha
ők nyerik a Divisiónt akkor megisérdemlik.
Nem címzek olyan embereknek, akiknek a válaszát nem tudom értelmezni a helyesírásuk miatt. Szóval a válasz: nem.
battya
Jugador del Barça

2008.03.30. 14:54:04

Persze, a Villareal megérdemli a bajnokságot, de egy kérdés. Miért?

Nekik kevesebb a vereségük, kevesebb gólt kaptak, esetleg több gólt rúgtak mint mi, vagy miért?
Vagy azért mert az utóbbi időben befigyelt nekik 1-2 meccs, na és akkor mi van?
Ha egy normális Real-Barca versenyfutást látnánk ez a Villareal le lenne maradva tőlünk 20 ponttal legalább, emberek!
/inkább az a szégyen, hogy így sem tudnak vezetni, hogy a legutóbbi 8 meccsünkből 5-ször kikaptunk/

(nem utolsó sorban oda-vissza vertük őket 8 gólt rúgva.. )
Real Madrid.
EFOTT
aronba
Jugador d'estrella

2008.03.30. 14:41:14

Nah bravó a klubnak meg Dinhónak sikerült összehoznia, a Katalán újságok arról írnak, hogy Schuster tárt karakkal várja Dinhot a Madridban. Szerintem 5% csak a valószínűsége hogy végül odamegy a nyáron Dinho de ez mégis sokkal több mint 2 éve. Ezt jól megcsinálta a csapat bravó
Lezárt