Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért, hogy VV egy picit pihenjen. Nem is fizikálisan, hanem mentálisan, lelkileg. Azért a 4 meccsen benyelt 12 gól nem hiszem, hogy jót tett a lelkivilágának.Atesz írta:Fernando írta:Valdés teljesítményétől függetlenül kipróbálnám Pinto-t a kapuban
Minek?
mér meik kapus nem akrja kifogni?? az a dolgasagi22 írta:Mert nem is szokottLionel85 írta:például Buffont nem sokat látom őrültködni.nincs oka arra h a védelemmel orditozzon mert nem hibáznak, az ő őrültsége abban merül ki h még a lehtelent is kiakarja fogni
Mert nem is szokottLionel85 írta:például Buffont nem sokat látom őrültködni.
Akkor azért vagyok én ilyen hüle.(Szeretek csak nem tudok védeniVarga Tamás írta:Egy valamit jegyezzetek meg: a jó kapus nem teljesen 'normális'.
Messi-#19 írta:az én álláspontom nem változik bármit mondtok, de azért bírom Valdes-t meccseken is ahogy ordít a védelemmel.. mint egy elmebeteg
Jah az a neve....Gomezinho írta:Van egy olasz kapus ... asszem buffonnak hivják![]()
Csak amikor szinte szembe van vele a csatár, akkor nem igazán van rövid meg hosszú. Van egy 7 méteres kapu, ha fociztál, akkor tudod, hogy 2 méterről oda elég könnyű berugni.kicsics írta:3 vedo volt elotte!
a hosszun!
nem fert volna be!
ennyit errol!a kapusoknak mindig a rovidet kell fogni a legjobban oda szegyen golt kapni!
kicsics írta:3 vedo volt elotte!
a hosszun!
nem fert volna be!
ennyit errol!a kapusoknak mindig a rovidet kell fogni a legjobban oda szegyen golt kapni!
Akkor meg a másik sarokra rugja nagyokoskicsics írta:a masodikban megint benne volt kicsit!
rovid sarkot kellett volna csak fogni!
nem akarok belédkötni de én a második gólnál azt hibáztatnám akit a 16oson belül üresen hagyott 1 matatkicsics írta:a masodikban megint benne volt kicsit!
rovid sarkot kellett volna csak fogni!